Vedonlyöntistrategia

Totuus on, että useimmat urheiluvedonlyönnin aloittelijat eivät välitä strategioista. Vaikka tämä onkin anteeksiannettavaa, koska aloittelijalla on paljon opittavaa, on virhe jättää vedonlyöntistrategia kokonaan huomiotta. Oikealla lähestymistavalla vedonlyöjät tekevät järkeviä päätöksiä, jotka johtavat usein voittoihin.

Huomaa kuitenkin, että mikään näistä vedonlyöntijärjestelmistä ei takaa välitöntä menestystä. Mutta silti, kannattaa tarttua ja käyttää yhtä tai kahta vedonlyöntijärjestelmää kertoimien kallistamiseen. Jatka lukemista oppiaksesi!

Mikä on urheiluvedonlyöntistrategia?Jalkapallon vedonlyöntistrategiaBaseball-vedonlyöntistrategiaGolfin vedonlyöntistrategia
Mikä on urheiluvedonlyöntistrategia?

Mikä on urheiluvedonlyöntistrategia?

Urheiluvedonlyöntistrategia on joukko järjestelmiä tai vinkkejä, joita tutkitaan kannattavan skenaarion luomiseksi. Toisin sanoen asianmukaisesti muotoiltu vedonlyöntijärjestelmä siirtää vedonvälittäjän nauttiman edun pelaajalle. Tämä on mahdollista, koska vedonlyöntiin liittyy todellista inhimillistä toimintaa, joten vedonvälittäjä ei voi aina voittaa talon etua.

Kuten odotettiin, online-vedonvälittäjät ottavat huomioon monia tilastoja aiemmin luoden kertoimensa. Vaikka tämä tietysti tekeekin tulosten ennustamisesta haastavaa, vedonlyönnistä tulee kannattavampaa kunnollisella tilastoanalyysillä. Selkeästi sanottuna strategiat lisäävät pelaajan voittomahdollisuuksia perusvirheiden minimoimisen lisäksi.

Otetaan esimerkiksi rahanhallinta. Asia on siinä, että useimmat tulokkaat epäonnistuvat urheiluvedonlyönnissä, koska he eivät tiedä kuinka suojella pääomaansa. On aina erinomainen strategia tietää, kuinka paljon panostaa ja missä peleissä. Rahanhallinta auttaa myös vihreitä käsiä minimoimaan mahdolliset lisätappiot hallitsemalla peliaikaansa. Opi siis kaiken kaikkiaan ensisijaiset vedonlyöntijärjestelmät ja mukauta niitä vastaavasti tehokkuuden lisäämiseksi.

Mikä on urheiluvedonlyöntistrategia?
Jalkapallon vedonlyöntistrategia

Jalkapallon vedonlyöntistrategia

Jalkapallon vedonlyöntistrategia ei ole mikä tahansa muu urheiluvedonlyöntistrategia. Tämä johtuu siitä, että rahan voittaminen jalkapallovedonlyönnistä voi olla haastavaa huolimatta siitä, että se on suosituin vedonlyöntimarkkina. Jalkapallostrategiassa vedonlyöjien on oltava valmiita uhraamaan huomattava määrä aikaa, taitoa ja sitoutumista menestyäkseen.

Heidän on arvioitava pelejä kaikista mahdollisista näkökulmista, mukaan lukien yksittäisten pelaajien tilastot, keskinäiset tulokset, viimeaikainen muoto, puuttuvat pelaajat, kotietu ja paljon muuta. Alla on kuinka keksiä voittava jalkapallovedonlyöntistrategia.

Kuinka luoda jalkapallovedonlyöntistrategia

Ensinnäkin, jotta voit saada pitkän aikavälin voittoa jalkapallovedoista, käytä yrittäjän hattua. Kuten aiemmin todettiin, jalkapallon vedonlyönti vaatii valtavasti vaivaa ja aikaa tutkimiseen. Siksi on ensiarvoisen tärkeää pysyä järjestyksessä ja laatia selkeä tiekartta menestykseen. Muista, että vedonvälittäjä ottaa huomioon kymmeniä joukkueen tekijöitä ennen kertoimien keksimistä.

Nyt kun olet innostunut ja kasvat liikkeelle, on aika istua alas ja tarkentaa strategiaa. Tässä tapauksessa arvioi tietyn jalkapallo-ottelun kaikki mahdolliset tulokset ja kerää mahdollisimman paljon tietoa.

Aloita aina puhtaista numeroista ja yksityiskohtaisista pelitilastoista, kuten kunkin joukkueen päätetyistä ja tehdyistä maaleista. Katso myös teknisiä tilastoja, kuten pelaaja, joka tekee todennäköisimmin maalin tai saa varoituksen, ja kotikenttäetu. Ei ole koskaan huono asia suosia kunnossa olevaa jalkapallojoukkuetta, joka pelaa kotona.

Voit päättää jalkapallostrategian pohtia, mitä ammattilaiset sanovat tietystä pelistä. Tämä on luultavasti ainoa tapa saada raakaa, suoraviivaista tietoa pelistä. On olemassa satoja ottelupäiväblogeja ja TV-ohjelmia, jotka on omistettu keskustelemaan ottelutilastoista ja ennusteista. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa kaikkia mielipiteitä ei oteta huomioon.

Parhaat jalkapallovedonlyöntivinkit

Yksin läksyjen tekeminen ei auta liukasta jalkapallovedonlyönti maailman. Tämä johtuu siitä, että on olemassa joitain ilmeisiä, mutta tärkeitä vihjeitä, jotka on pidettävä mielessä jalkapallon vedonlyönnissä. Alla on selkeimmät:

 • Bankroll / rahanhallinta: Vedonlyönti sitten jalkapallosta, golfista, baseballista, tenniksestä tai mistä tahansa muusta pelistä, uhkapelirahojen asettaminen syrjään on ensiarvoisen tärkeää. Sinun pitäisi olla mukava elää ilman näitä rahoja, jos menetät. Optimaalinen pelikassan hallintastrategia urheiluvedonlyönnissä on käyttää vain 1-5 % pelikassasta yhteen vedonlyöntiin.

 • Valitse hyvä vedonvälittäjä: Tässä on toinen tärkeä, mutta usein huomiotta jäänyt kohta urheiluvedonlyönnissä. Vaikka niitä on monia uhkapelisivustot siellä kaikki eivät ole samanlaisia. Parhaat vedonlyöntipelit tarjoavat yleensä pelaajille paremmat kertoimet, enemmän markkinoita ja turvallisen kokonaisvaltaisen pelikokemuksen. Joten, tee tarpeeksi tutkimusta tästä.

 • Vedonlyöntimarkkinat: Saatavilla olevien jalkapallovedonlyöntimarkkinoiden ymmärtäminen on yhtä tärkeää kuin optimaalisen strategian luominen. Jalkapallo koostuu vedonlyöntimarkkinoista, kuten tuplamahdollisuus, yli/alle, lopputulos, puoliaika/kokoaika, ensimmäisenä maalintekijä joukkue ja paljon muuta. Siksi tutki, mitkä vedonlyöntimarkkinat sopivat tapahtumalle.

 • Lunasta bonus: Kaikki vedonlyöjät ovat luonnostaan syntyneitä voittajia. Ja koska urheiluvedonlyönnit tietävät tämän tosiasian melko hyvin, ne houkuttelevat pelaajia usein useilla bonuksilla ja promootioilla. Älykkäänä lunasta bonus ja käytä sitä pelikassan kasvattamiseen. Älä jätä huomiotta bonusehtoja.

Jalkapallon vedonlyöntistrategia
Baseball-vedonlyöntistrategia

Baseball-vedonlyöntistrategia

Aloittelijan jalkapallo- ja baseball-vedonlyöntistrategialla ei ole paljon eroa. Mutta todellisuudessa ero on kuin päivä ja yö. Toisin kuin jalkapallossa, jossa pisteen leviämisen sääntö, baseball on enimmäkseen rahalinjasta. Lyhyesti sanottuna vedonlyöjien tarvitsee vain ennustaa voittajajoukkue, ei sitä, kuka peittää.

Vaikka se on harvinaista, pelaajat voivat myös lyödä vetoa "spreadeista" ja markkinoista, kuten yli/alle. Joka tapauksessa menestyvä baseball-vedonlyöjä tarvitsee selkeän suunnitelman.

Kuinka luoda baseball-vedonlyöntistrategia

Katso ensin joukkueen aikataulut. Usein baseball-joukkueet pelaavat noin 162 peliä noin kuuden kuukauden aikana joka kesä. Nyt tämä tarkoittaa, että useimmilla joukkueilla on päivittäisiä otteluita, ja jotkut matkustavat pitkiä matkoja pelatakseen. Ilmeisesti vierasjoukkue kärsii väsyneistä jaloista. Myös vapaapäivän jälkeen pelaava joukkue nauttii tuoreemmista jaloista.

Toiseksi, tutkimus yksittäisten pelaajien tilastoista. Tähän mennessä sinun pitäisi tietää, että baseball on lyöjä vastaan syöttäjä -kaksintaistelu. Jos esimerkiksi joukkue, jolla on esimerkillisiä oikeakätisiä lyöjä, kohtaa toisen, jolla on "keskimääräiset" oikeakätiset syöttäjät, ensimmäisellä on todennäköisesti lyhyempi kertoimella. Joten harkitse näitä tilastoja.

Lopuksi, mikä sää on ottelupäivän aikana? Tyypillisesti kylmällä säällä pelattavissa peleissä on vähemmän pisteitä kuin lämpimällä säällä. Tämä johtuu siitä, että kylmä ilma tarkoittaa enemmän ilman tiheyttä, mikä vähentää pallon kitkaa ja liikettä. Siksi vähemmän lyöty pallo kulkee lyhyempiä matkoja. Lisäksi kovat tuulet tekevät elämästä haastavampaa hyökkääjille.

Parhaat baseball-vedonlyöntivinkit

Nyt kun tappava baseball-strategia on käsillä, on aika tehostaa sitä näillä testatuilla ja testatuilla baseball-vedonlyönti vinkkejä:

 • Vältä kuumia suosikkeja: Parhaat online-vedonvälittäjät tietävät, että "Average Joes" rakastaa lyhyitä kertoimia. Mutta kuten ehkä jo tiedätkin, kertoimet voivat pettää. Otetaan esimerkiksi EPL, jossa hyväkuntoinen Chelsea voittaa aina Brightonin. Mutta MLB:ssä parhaat joukkueet, kuten Yankees, Dodgers ja Cubs, voittavat vain 65 % kauden kokonaispeleistä. Joten hyödynnä altavastaajia.

 • Seuraa käänteistä liikettä (RLM): Baseball-vedonlyönti ei ole vain altavastaajien suosimista. Urheiluvedonlyöjien on seurattava vedonvälittäjän RLM:ää tietääkseen, miten vedonlyöntilinja liikkuu. Esimerkiksi jenkeillä voi olla -150 Cubsia vastaan +120. Sitten vastaavat kertoimet säätyvät arvoon -135 ja +110. Siinä tapauksessa rivi on siirtynyt Cubsin hyväksi. Muista, että baseballissa ei ole selkeitä suosikkeja.

 • Keskity alaosaan: Kun vetoaa kokonaissummasta, baseballin pelaajat suosivat aina ylilyöntejä. Yleensä korkean pistemäärän pelit ovat houkuttelevampia kuin tylsä torkku. Mutta jos olet terävien joukossa, pelit, jotka ovat täynnä kaksoispelejä, ylilyöntejä ja 1-2-3 vuoroparia, ovat suussa sulavia. Lyhyesti sanottuna vedonvälittäjät tietävät, että suurin osa menee ohituksiin. Joten, taitavat viisaat kaverit tarjoavat enemmän rahaa altaisiin.

 • Älä jahda parlayja ja kiusauksia: Ajatus muuttaa 10 dollaria 100 dollariin yhdellä vedolla voi olla vastustamaton. Parlayt ja teaserit tarjoavat kuitenkin epäreiluja kertoimia, vaikka ne on naamioitu suuriin kertoimiin. Pysy siis yksittäisten pelien panoksissa ja käytä pelikassan hallintaa aina.

Baseball-vedonlyöntistrategia
Golfin vedonlyöntistrategia

Golfin vedonlyöntistrategia

Golf vedonlyönti voi olla hieman monimutkaista aloittelijoille kuin jalkapallo- tai baseball-vedonlyönti. Tämä johtuu siitä, että golfissa on lähinnä kyse koko turnauksen voittajan ennustamisesta. Myös isojen nimien valitseminen golf-vedonlyönnissä voi olla "paskari" veto, koska suuret mestaruudet ja turnaukset voittavat yleensä pelaajat, joista lehdistö ei puhu.

Sen lisäksi, että vedonlyönnit lyövät vetoa mahdollisesta turnauksen voittajasta, golfin vedonlyöjät voivat lyödä vetoa myös yksittäisen golfaajan suorituksesta. Lisäksi on markkinoita, joissa voit lyödä vetoa ensimmäisen kierroksen johtajasta, ryhmäotteluista, kansallisuudesta, vastakkaisista ja muista. Siitä huolimatta vedonlyönti turnausten, kuten The Mastersin, US Openin ja PGA Championshipin, suorista voittajista on kätevin tapa.

Kuinka luoda golf-vedonlyöntistrategia

Kun luot perustaa huippuluokan golfvedonlyöntijärjestelmälle, käytettävissä olevien markkinoiden tunteminen on ensiarvoisen tärkeää. Lyhyesti sanottuna voit lyödä vetoa turnauksen suorasta tai voittajasta, vaikka tämä voi olla suuri määrä. Joten varmuuden vuoksi odota, kunnes turnaus on alkanut asettaa tarkempaa vetoa tilastojen mukaan. Harkitse myös markkinoita, kuten Top 5 Finish, Top 10 Finish, First Round Leader ja muut suositut markkinat.

Sillä välin auttaisi tietää jotain golfkentästä. Tämän perusteella ei tarvitse tietää jokaista kuppia kurssilla, vaan vain radan asettelun ja sijainnin. Esimerkiksi West Coast Swing -golfkentät ovat perinteisesti kuoppaisia, mikä tarkoittaa, että Kaakkois-pelaajat voivat kamppailla. Kaiken kaikkiaan katso, kuinka mukavasti pelaaja voi olla pelipinnalla ennen perääntymistä.

Lopuksi katso sääennuste, aivan kuten baseballissa. Kuten alussa sanottiin, kylmä ilma on paljon tiheämpää kuin lämmin ilma. Joten kun kylmä maila osuu kylmään golfpalloon, veto on varma asia. Yksinkertaisesti sanottuna viileämpi energia lyhentää matkaa 1-2 jaardilla jokaista 100 jaardia kohden. Muita huomioitavia säätekijöitä ovat sade, tuuli ja lumi.

Parhaat golf-vedonlyöntivinkit

Alla on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat maksimoimaan golfvedonlyöntistrategian:

 • Älä aina palaa suosikkeihin: Golfissa ei ole pulaa shokereista kuten muissa urheilutapahtumissa. Joskus altavastaajat voivat ärsyyntyä saadakseen palkinnon. Esimerkki on Tiger Woods, jolla on aina lyhyet kertoimet voittaa turnaus huippukunnossa. Hänen tukeminen hyväkuntoisen kotimaisen pelaajan sijaan, jolla on pitkät kertoimet, voi kuitenkin olla kallis virhe. Kertoimentekijä tarjoaa aina mielellään pidempiä kertoimia todistamattomalle golfaajalle.

 • Älä unohda hyvässä kunnossa olevaa golfaajaa: Vedonlyönti hyvässä kunnossa olevasta golfarista on luultavasti paras tapa voittaa jotain täällä. Esimerkiksi vedonvälittäjä voi tarjota +200 Abraham Ancerille päästäkseen 10 parhaan joukkoon. Oletetaan, että pelaaja on sijoittunut viiteen peräkkäiseen top 20:een, jolloin kertoimet ovat liian hyvät ohittamaan. Ei sitä koskaan tiedä; Abraham saattaa päätyä jopa 10 parhaan joukkoon.

 • Parhaat pelaajat suuriin turnauksiin: Useimpia viimeaikaisia suuria mestaruuksia ovat hallinneet tunnetut nimet, jos tilastot eivät ole väärässä. Esimerkiksi Koepka sijoittui maailmanlaajuisesti neljänneksi, kun hän voitti vuoden 2018 PGA:n. Toisaalta vuoden 2018 Mastersin voittaja Patrick Reed sijoittui 24. sijalle ennen turnausta. Nyt tämä tarkoittaa, että maailmanluokan golfaajan (Top 25) mahdollisuudet voittaa suuri tapahtuma on korkea.

 • Kurssin historia: On tyhmää laittaa rahaa tietyn golfaajan päähän ottamatta huomioon hänen ennätyksiään kyseisellä kentällä. Selkein sanoin, katso aina, kuinka golfaaja suoriutuu tietyllä kentällä. Lisäksi alueellista tuntemusta ei pidä koskaan unohtaa, sillä kotimainen golfaaja pärjää todennäköisesti hyvin paikallisella golfkentällä.

Golfin vedonlyöntistrategia