5 urheiluvedonlyöntimyyttiä, jotka on selvitetty

Uutiset

2022-10-12

Aiemmin tabuaiheena pidetty vedonlyönti on nyt uusi normi urheilualalla. Ihmiset ovat panostaneet muinaisista ajoista lähtien, ja varhaiset kreikkalaiset ja roomalaiset tilit osoittavat, että ihmiset lyöivät vetoja urheilu- ja gladiaattoritaisteluista. Viime vuosina, online-urheiluvedonlyönti on kehittynyt suosituksi ajanvietteeksi, jossa vedonlyöjät asettavat panoksia urheilutapahtumiin ennustaakseen tarkasti eri pelien lopputuloksia ja mahdollisesti ansaitakseen rahaa.

5 urheiluvedonlyöntimyyttiä, jotka on selvitetty

Vuosien varrella valtavirta ja sosiaalinen media ovat usein yrittäneet tuoda esiin porsaanreikiä urheiluvedonlyönnissä. Vaikka jotkin havainnot saattavat olla päteviä, hyvä määrä ei pidä paikkaansa. Tämä puolestaan on luonut hedelmällisen maaperän eri myyttien juurtumiselle. On aina todennäköistä, että joku urheiluvedonlyönnistä kiinnostunut on törmännyt useisiin myytteihin, joista useimmat eivät pidä paikkaansa. Joten ilman pitkiä puheita tämä artikkeli pyrkii kumoamaan joitain urheiluvedonlyönnin suurimmista myyteistä.

Vedonvälittäjät tietävät paremmin

Viime vuosina online-vedonlyöntisivustot ovat onnistuneet saamaan itsensä näyttämään auktoriteetilta. Esimerkiksi aina, kun korkeita kertoimia ei vahvisteta ja monet vedot menetetään, useimmat vedonlyöjät ovat pakotettuja ajattelemaan, että vedonvälittäjät olivat jo ennakoineet tuloksen.

Todellisuudessa, vedonvälittäjät ovat vain ohjelmistoja käyttäviä henkilöitä, jotka ovat yhtä alttiita tekemään virheitä ja vääriä arvioita. Seurauksena on, että joissakin tapauksissa he jättävät huomiotta joitain tärkeitä yksityiskohtia. Tämä on yleensä yleistä alemman tason liigoissa, ja jotkut älykkäät vedonlyöjät ovat yleensä valmiita hyökkäämään ja tekemään "tappauksen".

"Todistetun" vinkijän seuraaminen on varma tapa voittaa

Jotkut ihmiset ovat tehneet sarjan oikeita ennusteita milloin vedonlyönti urheilusta. Itse asiassa se, joka saavuttaa pisteen jakaa ennusteensa, on yleensä menestyneempi kuin keskivertopelaaja. Sen sijaan, että viettäisivät päiviä joukkueiden analysointiin, useimmat pelaajat haluavat tilata tippipalvelun. Pelaajien keskuudessa yleinen myytti on, että vihjeet tarjoavat varman tavan voittaa, mikä on suurelta osin valheellista.

Todellisuudessa, jokainen ammattimainen vinkkaaja on aivan kuin kuka tahansa urheilusta vedonlyöjä. Ainoa ero on, että he viettävät pitkiä tunteja yrittäessään valita otteluita, koska tämä on heidän päivätyönsä. Tämä ei kuitenkaan takaa, että he antavat luotettavasti oikeita ennusteita. Loppujen lopuksi he ovat ihmisiä hittiensä ja epäonnistumistensa kanssa.

Pelit on korjattu

Urheiluvedonlyöjät saatetaan uskomaan jonkin ulkoisen vaikutuksen olemassaoloon, joka manipuloi pelin tuloksia. Sellaisenaan vedonlyöjät, jotka haaveilevat kannattavan urheiluvedonlyönnin toteuttamisesta, pitävät usein jokaista suurta järkytystä kiistämättömänä todisteena siitä, että "ottelut on korjattu"

Todellisuudessa, vedonvälittäjän on lähes mahdotonta vahvistaa minkään ottelun lopputulosta. Loppujen lopuksi useimmat ammattilaiset keskittyvät maksimoimaan menestyksensä eivätkä keskimääräiseen voittoon. Lisäksi viranomaiset valvovat ja ryhtyvät kaikkiin tunnetuihin toimenpiteisiin varmistaakseen, ettei tällaisille harjoituksille ole tilaa nykyajan urheilussa. Joten kyllä, voi olla huonoja puheluita, taktisia epäjohdonmukaisuuksia tai pelaajia, jotka eivät menesty, mutta mahdollisuudet vaikuttaa tiettyyn päätökseen ovat vähäiset.

Pelaajilla, joilla on suuret pelikassat, on paremmat mahdollisuudet voittaa

On yleinen uskomus, että suuret pelikassat auttavat avaamaan voittoja. Tämä myytti on usein vallitseva hyvän viikonlopun jälkeen, kun useimmat suosikeista ovat voittaneet ottelunsa. Jalkapallovedonlyönnissä, jos pelaaja panostaa 1 000 dollaria Arsenalilla voittaakseen kotonaan kertoimella 1,2, hän voi helposti pussittaa 200 dollaria hyvänä päivänä, toisin kuin altavastaajan tukeminen kertoimella 5,00 ja 50 dollarin panos. "Suuren pelikassan käsite" saa ihmiset usein joutumaan itseinhoon, varsinkin kun näkee suuren tuhlaajan saavan nopeasti valtavia voittoja.

Todellisuudessa, suuri pelikassa ei helpota pelaajan voittoa. Itse asiassa riski on ylivoimaisesti liian merkittävä high rollerille. Siksi jokaisen vedonlyöjän tulee olla varovainen, kun hän kohtaa kiusauksen panostaa suurella panoksella, sillä tällä voi olla syvällisiä taloudellisia vaikutuksia.

Yleisö on aina väärässä

Toisin sanoen mitä enemmän tiettyä vetoa panostetaan, sitä pienempi on todennäköisyys, että ennustus toteutuu. Mielenkiintoista on, että yleisesti hyväksytään se, että kokeneet vedonlyöjät ovat aina askeleen tavallisia vedonlyöjien yläpuolella. Näin ollen useimmat kokeneet vedonlyöjät asettuvat automaattisesti yleisöä vastaan.

Todellisuudessa, on satoja "ylikuormitettuja otteluita", joissa suosikit selviävät voittajina. Tilastot osoittavat, että menestyneimpien vedonlyöjien voittoprosentti on 53-55%. Siksi on harkitsematonta olla asettumatta yleisön puolelle vain siksi, että 70 % vedoista on kotisuosikkeja.

On yllättävää, että monet vedonlyöjät sortuvat yleisiin myytteihin. Sen sijaan, että hän kuuntelee "perustattomia" tosiasioita, joita tilastot eivät oikeuta, parasta mitä pelaaja voi tehdä, on tehdä omalta osaltaan due diligence. Menestys vedonlyönnissä on yleensä tietoisten valintojen tekemistä. Joten jokaisen urheiluvedonlyönnin tulisi aina olla kiinnostunut noudattamaan asiantuntevia urheiluvedonlyöntivinkkejä, jotka perustuvat objektiiviseen analyysiin.

Viimeisimmät uutiset

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?
2022-11-30

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?

Uutiset