Hevosurheilu-vedonlyönti

Hevosurheilua kutsutaan usein kuninkaiden urheiluksi. Se on yksi suosituimmista urheilulajeista maailmassa, ja se juontaa juurensa läpi historian lähes kaikissa sivilisaatioissa. Näiden valtavien, voimakkaiden eläinten eleganssi lyö jokaisen ihmisen sydäntä. Siitä lähtien on ollut monia muunnelmia, mukaan lukien koirakilpailut ja jopa sikakilpailut, mutta hevoset hallitsevat vedonlyöntimaailmaa.

Nykyään, kun online-vedonlyöntiä on niin laajalti saatavilla, sinun on vaikea löytää urheiluvedonlyöntiä, joka ei tarjoa hevoskilpailuja urheilulajina. Paras osa? Jossain päin maailmaa käydään aina vetoa mihin aikaan päivästä tahansa!

Hevosurheilu-vedonlyönti
Mitä hevoskilpailujen vedonlyönti on?Kuinka lyödä vetoa hevoskilpailuistaHevoskilpailujen vedonlyöntikertoimet
Mitä hevoskilpailujen vedonlyönti on?

Mitä hevoskilpailujen vedonlyönti on?

Vedonlyönti hevoskilpailuista juontaa juurensa vuosisatojen taakse, ja se on yksi vanhimmista ihmisten tuntemista urheilun ja uhkapelien muodoista. Uskotaan, että vedonlyönti hevosten sijoituksesta kilpailussa alkoi 1600-luvulla Yhdistynyt kuningaskunta, ja se on ollut pelaajien suosikki siitä lähtien.

Hevoskilpailuja järjestetään kaikilla mantereilla maailmassa, jopa joissakin maissa, joissa rahapelit ovat kiellettyjä. Miksi tämä on? Tämä johtuu siitä, että jotkut lainkäyttöalueet pitävät vedonlyöntiä hevoskilpailuissa parasutuel-vedoksi, mikä tarkoittaa, että lyöt vetoa kolmen parhaan hevosen sijoituksesta. Nykyään hevoskilpailuissa vedonlyönti on edelleen yksi suosituimmista tavoista pelata urheilussa. Online-urheilukirjojen lisääntyneen käytön myötä hevoskilpailut ovat yhtä helposti saatavilla kuin koskaan.

On jopa virtuaalisia hevoskilpailuja, joita järjestävät online-urheilukirjat, jotka koostuvat tietokoneella tuotetuista ja ohjatuista hevosista. Vaikka voit nyt lyödä vetoa matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi, hevosurheilu on aina urheilulaji, josta on parasta nauttia henkilökohtaisesti.

Mitä hevoskilpailujen vedonlyönti on?
Kuinka lyödä vetoa hevoskilpailuista

Kuinka lyödä vetoa hevoskilpailuista

Hevoskilpailuvedonlyönti voi olla niin yksinkertaista tai monimutkaista kuin valitset. Yksinkertaisinta vetoa kutsutaan suoravedoksi, ja se valitsee kirjaimellisesti kilpailun voittajan. Todellinen hauskuus hevoskilpailuissa vedonlyönnissä tulee, kun alat lyödä vetoa eksoottisista vedoista. Esimerkki eksoottisesta vedosta on Trifecta-veto, jossa valitset kolme parasta hevosta niiden päätymisjärjestyksessä.

On myös Exacta-veto, jossa valitset kaksi parasta hevosta niiden sijoittumisessa, sekä Superfecta-veto, jossa valitset neljä parasta hevosta järjestyksessä. Ottaen huomioon, kuinka vaikeaa ja harvinaista vedonlyöjän on lyödä näitä eksoottisia vetoja, voitot ovat paljon suuremmat kuin suoralla vedolla.

Kuinka lyödä vetoa hevoskilpailuista
Hevoskilpailujen vedonlyöntikertoimet

Hevoskilpailujen vedonlyöntikertoimet

Online-hevosurheiluvedonlyönti on ainutlaatuinen, kun on kyse julkaistuista kertoimista. Toisin kuin urheilu kuten Amerikkalainen jalkapallo ja koripallo, jossa vedonvälittäjät tarjoavat pisteiden eron, hevoskilpailuvedot pyörivät enimmäkseen kilpailujen voittajien ympärillä.

Kertoimet annetaan ennen kilpailun alkamista, ja ne annetaan yleensä murto-osan muodossa, ja mitä korkeampi kerroin, sitä suurempi voitto. Tässä on esimerkki: hevosen A:n kilpailun voittokerroin on ½ ja vedonlyöjä asettaa 5,00 dollarin panoksen. Jos hevonen A voittaa kilpailun, vedonlyöjä saa 7,50 dollarin voiton.

Nämä kertoimet julkaistaan ennen kilpailua, eivätkä ne usein muutu paljon ennen kilpailun alkua. Asioita, joilla voi olla vaikutusta julkaistuihin kertoimiin, ovat enimmäkseen asiat, kuten suusta suuhun ja huhut tietystä hevosesta. Muitakin tekijöitä ovat, kuten sateinen sää ulkoradalla, jossa jotkut hevoset selviävät liukkaasta radasta paremmin kuin toiset. Ratatyyppi voi myös vaikuttaa tietyn hevosen kertoimiin, mutta useimmiten nämä kertoimet eivät muutu kilpailupäivänä!

Hevoskilpailujen vedonlyöntikertoimet