Kaikki vedonlyönnistä Hevosurheilu

Hevosvedonlyönti on ollut suosittu harrastus 1600-luvulta lähtien, ja kuningas James I:n hovissa olevat pelaajat ovat panostaneet innokkaasti. Hevoskilpailuvedonlyönnin suosio kasvoi 1800-luvulla, kun vedonlyönti siirtyi yksinkertaisista hevosen nopeutta ja kestävyyttä koskevista vedoista kehittyneempien tulosten ennusteisiin.

Nykyään hevoskilpailut ovat monen miljardin urheiluvedonlyöntiala, jossa vedonlyöjät ympäri maailmaa lyövät vetoja ja lyövät vetoa hevoskilpailujen kertoimilla. Tekniikan kehityksen ansiosta vedonlyöntisivustot tekevät hevosvedonlyönnistä helpompaa ja helpompaa kuin koskaan, ilman, että radalla tarvitse käydä henkilökohtaisesti. Aseta vedonlyönti verkossa, katso live-lähetystä ja voit nauttia hevoskilpailuvedonlyönnistä milloin ja missä haluat. Tutustu hevoskilpailujen vedonlyönti- ja urheiluvedonlyöntioppaaseemme ja ala nauttimaan kuninkaiden urheilusta jo tänään!

Kaikki vedonlyönnistä Hevosurheilu
Hevosvedonlyönnin ymmärtäminen

Hevosvedonlyönnin ymmärtäminen

Kun aiot aloittaa vedonlyönnin hevosista, sinun on ensin löydettävä oikea vedonlyönti. Jotta voit tehdä tämän, sinun on otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • Hevoskilpailun kertoimet
 • Urheiluvedonlyöntibonukset
 • Suoratoisto
 • Vedonlyöntimarkkinat
 • Maine
 • Turvalliset maksutavat
 • Laillinen lisensointi
 • Vastuullinen rahapeliapu
 • Asiakaspalvelu

Urheiluvedonlyönti verkossa

Kun olet tutustunut käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin ja valinnut sinulle sopivan urheiluvedonlyöntisivuston, sinun on avattava vedonlyöntitili, jotta voit asettaa vedon. Näin:

 1. Rekisteröi tili ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
 2. Lisää rahaa tilillesi valitsemallasi maksutavalla.
 3. Valitsemastasi verkkosivustosta riippuen voit myös tehdä sen lunasta rekisteröitymisbonus myös sivustolta.
 4. Kun tililläsi on rahaa ja olet valmis aloittamaan vedonlyönnin, valitse luokkavalikkopalkista "Hevoskilpailut" ja valitse haluamasi kilpailut.
 5. Etsi veto, jonka haluat asettaa, ja napsauta siihen liittyviä kilpailukertoimia.
 6. Eri vetotyypit tulevat saataville.
 7. Syötä vain summa, jonka haluat panostaa, napsauta 'Poista veto' ja vetosi vahvistetaan!
Hevosvedonlyönnin ymmärtäminen
Hevoskilpailujen kertoimet

Hevoskilpailujen kertoimet

Vieraile millä tahansa online-vedonlyöntisivustolla, joka mahdollistaa vedonlyönnin hevoskilpailuissa, ja löydät useita erilaisia vaihtoehtoja, joista valita.

Voittaa

Yksi hevoskilpailujen yksinkertaisimmista vedoista, voittovedonlyönti (tunnetaan myös suoravetoina) tarkoittaa, että lyöt vetoa tietystä hevosesta voittaaksesi kilpailun suoraan. Jos hevonen tulee muualle kuin ensimmäiselle sijalle, et voita rahaa vedollasi.

Paikka

Paikka vedot ovat vetoja hevosten sijoittumisesta joko ensimmäiseksi tai toiseksi kilpailussa Pohjois-Amerikassa. Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa nämä vedot toimivat hieman eri tavalla, sillä paikkojen määrä vaihtelee sen mukaan, kuinka monta hevosta kisaan osallistuu. Esimerkiksi, jos juoksijaa on seitsemän tai vähemmän, kaksi ensimmäistä sijoittuvaa olisivat voittajia paikkavedolla, kun taas kolme maaliin osallistunutta lasketaan kilpailuun, jossa on vähintään kahdeksan juoksijaa.

Näytä

Show-vedon asettaminen tarkoittaa, että lyöt vetoa siitä, että tietty hevonen sijoittuu joko ensimmäiseksi, toiseksi tai kolmanneksi. Show-vedot ovat saatavilla vain Pohjois-Amerikassa.

Kautta linjan

Toinen pohjoisamerikkalainen veto, panostaminen kautta linjan, tarkoittaa vedon asettamista hevoselle joko voittaa tai sijoittua toiseksi tai kolmanneksi. Jos hevonen sijoittuu voittajapaikalle, sinulle maksetaan kaikista kolmesta paikasta tai toisesta sijasta ja näyttelypisteistä. Jos hevonen sijoittuu kolmanneksi, voitat näyttelyrahat.

joka suuntaan

Pohjois-Amerikan ulkopuolella voit asettaa molempiin suuntiin vedon, jossa puolet panostamistasi rahoista sijoitetaan hevoselle voittaaksesi ja puolet sijoitukseen. Jälleen kentän koko riippuu siitä, kuinka monta paikkaa jokaiseen suuntaan vedossa maksetaan.

Hevoskilpailujen kertoimet
Muuntyyppiset hevoskilpailuvedot

Muuntyyppiset hevoskilpailuvedot

Yleisimpien online-vedonlyöntivaihtoehtojen lisäksi on monia muita tapoja lyödä vetoa hevoskilpailuista, etenkin eksoottisilla vedoilla. Niitä on kahdessa muodossa - vaaka- ja pystysuorassa.

Vaakasuuntainen urheiluvedonlyönti

Tarkka:

Valitse ensimmäisen ja toisen sijan hevoset täsmälleen oikeassa järjestyksessä.

Tarkka laatikko:

Valitse kaksi hevosta, jotka tulevat ensimmäiseksi ja toiseksi, lyömättä vetoa tarkasta järjestyksestä. Nyrkkeily antaa panoksillesi hieman liikkumavaraa poistamalla tarpeen valita oikea järjestys.

Trifecta:

Ennusta oikein hevosten tarkka voittojärjestys ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle.

Trifecta Box:

Panosta trifecta-panos ja valitse kolme hevosta ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi, missä tahansa järjestyksessä.

Superfecta:

Ennusta kilpailun neljän ensimmäisen sijoittuneen tarkka voittojärjestys.

Superfecta Box:

Valitse neljä hevosta missä tahansa yhdistelmässä päästäksesi ensimmäiseksi, toiseksi, kolmanneksi ja neljänneksi.

Pystysuuntainen urheiluvedonlyönti

Päivittäinen tuplaus: Tämäntyyppinen veto edellyttää, että valitset oikein voittajan peräkkäisissä kilpailuissa.

Pick 3 & Pick 4: Kuten Daily Double, nämä vedot edellyttävät voittajien valitsemista joko kolmessa tai neljässä peräkkäisessä kilpailussa. Riski on suuri, mutta niin on myös palkkio!

Pick 5 & Pick 6: Tässä voit pelata joko viiden tai kuuden peräkkäisen kilpailun voittajia. Tämäntyyppisiin vetoihin liittyy merkittäviä riskejä, mutta ne voivat maksaa satoja tuhansia dollareita, jos niitä käytetään viisaasti.

Muuntyyppiset hevoskilpailuvedot
Online vedonlyönti

Online vedonlyönti

Kun valitset parhaan online-vedonlyöntisivuston, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä. Lukuun ottamatta ilmeisiä etuja, kuten bonuksia ja tarjouksia, sinun on myös varmistettava, että vedonlyöntisi tarjoama uhkapeliohjelmisto sisältää:

 • Laaja valikoima urheilu- ja vedonlyöntimarkkinoita.
 • Toiminto, jonka avulla voit tehdä panoksia ennen otteluita tai kilpailuja, niiden aikana ja jälkeen.
 • Käyttäjäystävälliset pankkivaihtoehdot.
 • Tiukka verkkoturvallisuus.
 • 24/7 monikielinen asiakastuki.

Varmistaaksesi, että kun aloitat vedonlyönnin, pelaat yhdellä parhaista urheiluvedonlyönnistä, sinun kannattaa myös ottaa huomioon nämä tärkeät seikat:

Maine

Urheiluvedonlyönti luottaa maineeseensa, minkä vuoksi yhteistyö luotettavan ohjelmistotoimittajan kanssa on niin tärkeää. Varmistaaksesi, että pelaat luotettavan myyjän kanssa, sinun on tarkistettava, että se on rekisteröity laillisella alueella, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, EU:ssa tai Australiassa. Sinun on myös varmistettava, että se on asianmukaisesti lisensoitu laillistettua urheiluvedonlyöntiä varten, koska uhkapelitoimintaa valvotaan ja valvotaan tiukasti.

Lajike

Mitä enemmän, sitä hauskempaa, varsinkin kun on kyse urheiluvedonlyönnistä. Varmista, että vedonlyönti tarjoaa laajan valikoiman paitsi suosittuja urheilulajeja, myös erikoislajeja, sillä tämä varmistaa, että se palvelee laajaa yleisöä ja pystyy vastaamaan kaikkiin uhkapelitarpeisiisi. Urheiluvedonlyönnistä e-urheiluun, fantasiaurheiluun, virtuaaliurheiluun ja live-vedonlyöntiin, laajan valikoiman urheiluvedonlyönti on varma veto.

Turvallisuus

Online-urheiluvedonlyönti on erittäin tuottoisaa, sillä miljoonat vedot vaihtavat omistajaa joka päivä. Sellaisenaan on välttämätöntä, että urheiluvedonlyönnissä käytetään tiukkoja turvallisuus- ja yksityisyydensuojatoimia ja että käyttäjätiedot pysyvät aina luottamuksellisina. Varmista, että urheiluvedonlyönti ottaa turvallisuutesi vakavasti korkeimman tason salaustekniikan avulla ja suojaa sinua verkkopetoksilta ja tietovarkauksilta.

Online vedonlyönti
Parhaan online-urheiluvedonlyöntisivuston valitseminen

Parhaan online-urheiluvedonlyöntisivuston valitseminen

Löydä sinulle sopiva urheiluvedonlyönti on kyse sivuston löytämisestä, jolla on parhaat kertoimet, ja siksi on niin tärkeää, että osaat lukea hevoskilpailujen kertoimet tarkasti.

Ensinnäkin on hyödyllistä tietää, miten hevosvedonlyönti toimii yleisesti. Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa vedot tehdään käyttämällä pari-mutuel-vedonlyöntiä, joka on ainutlaatuinen vedonlyöntipooli. Sen sijaan, että lyöt vetoa urheiluvedonlyöntiä vastaan, lyöt vetoa muita vedonlyöjiä vastaan, jotka ovat lyöneet vetoa samasta tapahtumasta. Kaikki nämä vedot menevät pooliin, ja kun urheiluvedonlyönti on leikattu, jäljellä oleva raha käytetään voittajien maksamiseen. Tämä tarkoittaa, että kun vedonlyöntitoiminto määrittää lopulliset kertoimet, pari-mutuel-vedonlyöntikertoimet eivät ole kiinteitä, joten voitot voivat muuttua.

Sitä vastoin kiinteän kertoimen vedonlyönti asetetaan urheiluvedonlyönnissä ja se on lopullinen, joten riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa muut vedonlyöjät panostavat, kertoimet ja voitot pysyvät samoina.

Kuinka hevoskilpailujen kertoimet toimivat

Vaikka muissa online-urheiluvedonlyönnissä voidaan käyttää desimaalikertoimia, hevoskilpailuissa käytetään murtokertoimia, mikä tarkoittaa, että näet kertoimet esimerkiksi 6/1 tai 10/1.

Tämä edustaa voiton suhdetta alkuperäiseen panokseen. Joten jos lyöt vetoa hevosesta 6/1, voitat 6 dollaria jokaista panostamaasi dollaria kohden, mukaan lukien panostamasi alkuperäinen summa. Joten jos panostat 1 dollarin 6.1., voitat 7 dollaria (1 dollarin panoksesi + 6 dollarin voitto). Se voi olla monimutkaista aluksi, jos olet uusi urheilun parissa, mutta mitä enemmän kokemusta saat, sitä tutummaksi tulet hevoskilpailujen kertoimiin.

Parhaan online-urheiluvedonlyöntisivuston valitseminen
Muut urheilulajit, joista voit panostaa

Muut urheilulajit, joista voit panostaa

Hevoskilpailujen lisäksi urheiluvedonlyönnissä on myös laaja valikoima muita suosittuja urheilulajeja, mukaan lukien:

Jalkapallo:

Maailman katsotuimpana urheilulajina jalkapallo (tai jalkapallo) on ykkönen vedonlyönti, jossa vedonlyöjät panostavat yli miljardi puntaa pelkästään Isossa-Britanniassa.

Tennis:

Kolmanneksi suosituin urheilulaji jalkapallon ja hevoskilpailujen jälkeen, tennis tarjoaa erilaisia vetoja, kuten voittovedot, matalan kertoimen tie break -vedot ja myös live-vedonlyönti.

Golf:

Koska suuria turnauksia järjestetään ympäri vuoden ja niissä on mukana 78 pelaajaa kerrallaan, golfilla on erilaisia kertoimia ja tulokset, jotka tekevät siitä ihanteellisen online-vedonlyöntiin.

NFL:

Yhdysvaltain suurin urheiluvedonlyöntitapahtuma, NFL ja Super Bowl määrää miljardeja dollareita vetoja joka vuosi.

Muut urheilulajit, joista voit panostaa
Urheiluvedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Urheiluvedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Anna itsellesi paras mahdollisuus menestyä näillä kätevillä vedonlyöntivinkeillä:

Tee tutkimusta

Hevosten, valmentajien ja jockeyjen muodon opiskelu antaa sinulle edun oikean vedon valinnassa.

Lue kertoimet

Samoin oppimalla lukemaan kertoimet ja valita sivusto, jolla on parhaat kertoimet auttaa myös edistämään menestystäsi.

Pelaa suosikkeja

Vaikka kaikki rakastavat altavastaajia, tosiasia on, että suosikit voittavat keskimäärin 32 % kaikista kilpailuista, ja 85 % kaikista voittajista tulee vedonlyönnissä neljän ensimmäisen suosikin joukosta. Joten jos etsit turvallista vetoa, löydät sen suosikeista.

Aloita pienestä

Aloittelijana paras vetosi on aloittaa pienellä panoksella ja kasvattaa sijoitustasi ajan myötä, kun tulet itsevarmemmaksi. Tällä tavalla saat tarvitsemasi kokemuksen vaarantamatta pelikassaasi.

Urheiluvedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Tuoreimmat uutiset

Kaikkien aikojen neljä parasta jalkapallovedonlyönnin voittajaa
2023-05-07

Kaikkien aikojen neljä parasta jalkapallovedonlyönnin voittajaa

Jalkapallo on yksi yksinkertaisimmista urheilulajeista säänneltyjä urheiluvedonlyöntejä tarjoaa lukemattomia kilpailuja ja markkinoita. Joskus saatat kuitenkin tarvita enemmän motivaatiota etsiessäsi suurta voittoa jalkapallovedonlyönnissä. Joten tässä viestissä luetellaan ja käsitellään viime aikojen neljää parasta jalkapallovedonlyöntivoittoa.