Aloita viikoittaiset voittoputket Betreelissä ilmaisilla vedoilla maanantaisin!

Uutiset

2023-07-04

Benard Maumo

Urheiluvedonlyönti voi olla anteeksiantamatonta, etenkin niille, joilla on pienet pelikassat. On tavallista, että viikon alussa ei ole mitään, jos osa parlay-jaloistasi epäonnistui viikonlopun aikana. Tästä syystä BettingRanker pyrkii aina auttamaan sinua löytämään upeita viikoittaisia ​​bonuksia kasvattaaksesi herkkää pelikassaasi.

Aloita viikoittaiset voittoputket Betreelissä ilmaisilla vedoilla maanantaisin!

Tällä viikolla haku pysähtyy Betreelsiin, vuoden 2016 vedonlyöntisivustoon, jolla on lisenssit Isossa-Britanniassa ja Maltalla. Kasino lupaa aloittaa viikkosi valoisasti Free Bet Mondays -kampanjan avulla. Joten jos tämä bonus kuulostaa joltakin mitä haluat, jatka lukemista!

Mitä ovat Betreelsin ilmaisvedot maanantaisin?

Ilmainen veto maanantaisin on a urheiluvedonlyöntibonus suunniteltu tekemään maanantaista viikon suosikkipäiväsi säännelty vedonlyöntisivusto. Se on talletusbonus, jossa sinun on talletettava vähintään 50 dollaria ja tehtävä vähintään 50 dollarin pätevä panos missä tahansa urheilutapahtumassa saadaksesi 20 dollarin ilmaisvedon. Muista käyttää FBM bonuskoodi lunastaessasi tämän bonuksen.

Tämä talletusbonus Lunastus on avoinna maanantaista klo 00.00-23.59 GMT. Tämän ajanjakson jälkeen tehdyt vedot eivät oikeuta kampanjaan. 

Ilmaisvedon maanantaisin säännöt ja ehdot

Vedonlyöjien on pelattava talletusbonuksen voitot 1x ennen kuin muuntaa ne kotiutettavaksi käteiseksi.

Voit esimerkiksi käyttää 20 dollarin ilmaista vetoa asettaaksesi vedon ja voittaaksesi 80 dollaria. Jos näin tapahtuu, sinun on panostettava vielä 80 dollaria ennen kuin teet nostopyynnön Betreelsissä. Jos sinulla on vähän kokemusta online-urheiluvedonlyönti, tiedät, että tämä on yksi ystävällisimmistä hinnoista.

Kierrätysvaatimusten lisäksi alla on bonuksen lisäehdot osoitteessa Betreels:

  • Bonus ja sillä kertyneet voitot vanhenevat 7 päivän sisällä.
  • Bonuksen maksimimuunnossumma on 200 dollaria.
  • Kaikki rekisteröityneet pelaajat voivat saada jopa viisi ilmaista vetobonusta kuukaudessa.
  • Pelaajat eivät voi lunastaa bonusta, jos heillä on aktiivinen promootio.

Ystävällisten ehtojen ja ehtojen ansiosta tämä viikoittainen bonus on yksi parhaista mitä voit lunastaa verkossa. Täytä siis 1x kierrätysvaatimus ja nosta rahasi!

Tuoreimmat uutiset

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta
2023-08-15

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta

Uutiset