Citizen Company tekee uuden tärkeän nimityksen

Uutiset

2023-07-03

Benard Maumo

Citizen, yksi johtavista maksuvaihtoehdoista online-vedonlyönnissä, on ilmoittanut Toby Sucharovin uudeksi teknologiajohtajakseen. Ennen Citizenille tuloaan Sucharov toimi UK Innovation -yksikön johtajana ja myöhemmin Playtechin Games Platform as a Servicen (GPAS) johtajana.

Citizen Company tekee uuden tärkeän nimityksen

Sucharov tuo mukanaan runsaasti kokemusta iGaming-teollisuudesta laajentamalla teknologiatuotteita palvelemaan satoja urheiluvedonlyöntioperaattorit maailmanlaajuisesti. Ennen Playtech, Sucharov työskenteli William Hillin kanssa automatisoitujen urheiluhinnoittelujärjestelmien osastolla.

Citizen on viime aikoina nimittänyt useita uusia johtajia vahvistaakseen strategisia suunnitelmiaan ja maailmanlaajuista vetovoimaa. Yksi yhtiön merkittävimmistä nimityksistä on Sarah Ahlen, nykyisen Compliance-johtajan, nimitys.

James Neville, Citizenin perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi, että yritys valmistautuu suurempaan laajentumiseen vuoden 2023 jälkipuoliskolla. Siksi on välttämätöntä, että meillä on poikkeuksellinen johtoryhmä, joka edistää ja ylläpitää hanketta.

Neville lisäsi:

"Toby tuo valtavasti kokemusta iGaming-sektorilta ja skaalautuvista teknologiaratkaisuista, ja odotamme innolla työskentelyä hänen kanssaan tehtävässämme yksinkertaistaa maksutapaamme hyödyntämällä vaihtoehtoisten maksutapojen innovaatioita."

The maksupalveluntarjoaja toivoo, että Sucharovin nimitys teknologiajohtajaksi tehostaa yhtiön tililtä tilille -maksupalvelua yrityksille useilla toimialoilla ja paikkakunnilla.

Kommentoiessaan uutta nimitystä Sucharov sanoi olevansa innoissaan osana Citizenin kiihdytinvaihetta. Yrityksen luotettava tuote voi hyödyttää monia toimialoja. Hän uskoo, että yritys laajenee entisestään, ja on iloinen saadessaan osallistua sen tulevaan etenemiseen.

Uusi teknologiajohtaja lisäsi:

"Olen iGaming-taustasta lähtien, ja siitä hetkestä lähtien, kun näin Citizenin maksuratkaisun perustana olevan teknologian, ymmärsin tuotteen potentiaalin. Vaikka avoimessa pankkitoiminnassa onkin pintapuolisesti kyse turvallisista maksuista, uskon, että käyttäjät voivat linkittää heidän pankkiinsa. tilit ja todistavat omistajuuden monitekijätodennuksen avulla, muuttavat pelin aloilla, jotka ovat petosten kohteena tai joilla on tiukat tuntemisasiakkaasi (KYC) -vaatimukset."

Mutta Sucharovin lähtö ei näytä vaikuttavan Playtechin toimintaan. Urheiluvedonlyöntiteknologian toimittaja ilmoitti äskettäin sopimus La Française des Jeux'n (FDJ) kanssa, yksi johtavista rahapelioperaattoreista Ranska. Playtech tarjoaa pokeriverkkopalvelunsa ranskalaiselle operaattorille tässä kaupassa.

Tuoreimmat uutiset

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta
2023-08-15

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta

Uutiset