Kuinka käsitellä huonoja juoksuja vedonlyönnissä

Uutiset

2022-07-13

Jokainen, jolla on kokemusta urheiluvedonlyönnistä, ymmärtää, että huonot juoksut ovat päivän asia. Ihannetapauksessa a huono juoksu on termi, jota käytetään vedonlyöntipiireissä määrittelemään sarja tappioita, jotka saavat vedonlyöjän häviämään huomattavan määrän. Jopa vedonlyöjät kohtaavat aikoja, jolloin kaikki näyttää uhmaavan heidän odotuksiaan. Kuitenkin kyky nousta huonojen juoksujen yläpuolelle erottaa parhaat vedonlyöjät muista.

Kuinka käsitellä huonoja juoksuja vedonlyönnissä

Huonot juoksut ovat osa jokaisen vedonlyöjän elämää. Sellaisenaan jokaisen urheiluvedonlyönnin tulisi ymmärtää, että tappioputkia tulee eri muodoissa ja milloin tahansa. Sen sijaan, että uppoutuisit loputtomiin turhautumiseen, varsinkin kun kaikki näyttää olevan logiikan vastaista, tämä artikkeli jakaa arvokkaita oivalluksia, jotka voivat auttaa hallitsemaan "tilannetta".

Vältä tarvetta jahtaa tappioita – pidä tauko

Yksi parhaista tavoista käsitellä tappioputkea on välttää tappioiden jahtaamista. Fikologit väittävät, että ensimmäiset viisitoista minuuttia huonosti arvioidun vedon tai suuren tappion jälkeen ovat yleensä vaarallisimpia kaikille vedonlyöjille. Tappioiden jahtaaminen on epäilemättä pahin asia, mitä vedonlyöjälle voi tapahtua tappioputken kestämisen jälkeen.

Urheiluvedonlyöjien neuvotaan katsomaan uhkapelejä pitkällä aikavälillä. Vaikka tappioiden kattaminen kerralla saattaa olla kiireellistä, tappioiden jahtaaminen päättyy usein kyyneliin. Sen sijaan pelaajia kehotetaan ottamaan tappiot leualla.

Pysy ammattilaisena

Jopa kokeneet vedonlyöjät käyvät läpi tappioputkia. Kuitenkin tapa, jolla he käsittelevät näitä tilanteita, erottaa heidät muista urheiluvedonlyöjistä. Kuten kilpaurheilussa, useimmat managerit eivät haluaisi saada joukkueensa tai pelaajansa valmiiksi toisessa korkeaoktaanisessa ottelussa tappion jälkeen. Tämä periaate pätee myös silloin, kun pelaajat kärsivät tappion.

Paras tapa käsitellä huonoa juoksua on pysyä ammattimaisena ja välttää antautumasta tunteiden heilahtelulle, joka usein seuraa huonoa tulosta. Paras tapa osoittaa ammattimaisuutta on noudattaa tiukasti panossuunnitelmaa. On myös erittäin suositeltavaa pitää muutaman päivän tauko mahdollisten väärien valintojen syiden tutkimiseksi.

Skaalaa äänenvoimakkuutta takaisin

Kanssa vedonlyöntisivustot Tarjoaa kymmeniä urheilulajeja, monet pelaajat eivät välitä lyödä vetoa useista lajeista. Vetäjän on helppo langeta kiusaukseen ampua enemmän korvatakseen tappiot huonolla juoksulla. Valitettavasti tämä ei aina ole oikea tapa. Mitä tulee urheiluvedonlyöntiin, volyymiensä kasvattamisesta kiinnostuneet vedonlyöjät saattavat kärsiä enemmän tappioita.

Paras neuvo antaa vedonlyöjälle tappioputken jälkeen on pienentää panoksia ja rajoittaa maksimitappioita, kunnes he ovat saaneet itseluottamuksensa takaisin. Täyden kaasun ajamista tappiosarjan jälkeen voidaan verrata urheilijaan, joka sprinttii maratonin puolivälissä vain polttaakseen itsensä.

Analysoi historiaa

Tappioputkessa on aina mahdollisuus, että jotain on vialla. Tämän valossa jokaisen tarkkaavaisen urheiluvedonlyöjän tulisi ottaa hetki taukoa ja käydä läpi vedonlyöntihistoriansa. Kyse ei ole vain tulosten katsomisesta; hyvä käytäntö on kiinnittää huomiota käytettyyn lähestymistapaan.

Historian analysointi auttaa vedonlyöjää poimimaan vedonlyönnin epäjohdonmukaisuudet, jotka usein johtavat epäonnistumiseen, kuten selkeän strategian puuttuminen. Useimmissa tapauksissa vedonlyöjät voivat tunnistaa vain huonon kurinalaisuuden hetkiä, jotka maksavat heille rahaa tappioputken jälkeen.

Pelaa turvallisesti

Vastuullista pelaamista ei voita mikään. Vastuullinen pelaaminen tarkoittaa pysymistä staattisena, eli sitä, ettei lyhyen aikavälin vedonlyöntitulokset horju. Paras neuvo, jonka voi antaa vedonlyöjälle vastuullisesta pelaamisesta, on välttää katsomasta jokaista asetettua vetoa. Huonoja juoksuja tulee väistämättä. Punterit, joilla ei ole henkistä vahvuutta selviytyä huonosta juoksusta, eivät todellakaan sovellu urheiluvedonlyöntiin.

Aika ei aina ole suuri huolenaihe urheiluvedonlyönnissä. Urheilutapahtumia tulee aina lisää, joten viimeinen asia, jonka pelaaja voi tehdä, on alkaa jahtaamaan tappioita. Aina kun pelaaja katsoo sopivaksi ottaa aikaa ja rauhoittua, on hänen parastaan pitää tauko.

Pidä tauko

Joskus paras tapa vastata huonoihin panoksiin on pitää tauko. Useimmat peliä intohimoisesti rakastavat vedonlyöjät eivät kuitenkaan koskaan ottaisi mielellään ajatusta urheiluvedonlyönnistä kokonaan luopumisesta. Useimmissa tapauksissa jalostusmahdollisuus on yleensä tervetullut. Vedonlyöjien, jotka viettävät pitkän ajanjakson ilman vedonlyöntiä, on taipumus saada takaisin näkökulmansa asioihin ja he voivat palata tekemään parempia töitä, jotka toimivat heille.

Urheiluvedonlyönti voi olla kiehtovaa, mutta se voi olla myös haastavaa, varsinkin kauhean lyönnin jälkeen. Yksikään pelaaja ei ole immuuni huonolle juoksulle. Tässä kirjoituksessa jaetut neuvot ovat välttämättömiä kaikille, jotka kohtaavat huonon juoksun. Ihannetapauksessa huonosta juoksusta selviytyminen vaatii rauhallisuutta, pelikassasi hallintaa ja kurinalaisuuden ylläpitämistä.

Tuoreimmat uutiset

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta
2023-08-15

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta

Uutiset