Kylmä kauppa selitetty

Uutiset

2022-01-12

Kylmäkauppa on varsin yleistä finanssimaailmassa. Se on kuitenkin myös saamassa suosiotaan vedonlyöntimaailmassa, etenkin vedonlyöjien keskuudessa, joilla ei ole paljoa tai mitään urheilutietoa. Cold-kauppiaat toimivat pääasiassa markkinoilla tai tapahtumissa, joilla on suuri volatiliteetti, kuten hevoskilpailuissa.

Kylmä kauppa selitetty

Heidän ei tarvitse tietää mitään muuta kuin vedonlyöntitapahtuman kertoimet. Kaikilla lopputulokseen vaikuttavilla tekijöillä ei myöskään ole merkitystä. Toisin kuin urheiluvedonlyönnissä, vedonlyöntistrategian menestys ei välttämättä riipu vedonlyöjän urheiluosaamisesta.

Kaupankäynnin ja vedonlyönnin vertailut

Kaupoissa sijoittajat ostavat tai myyvät yleensä osakkeita, vaikka he eivät ymmärtäisi yrityksen sisäistä toimintaa. He tekevät investointipäätökset enimmäkseen markkinoilla tapahtuvien trendien ja arvioitujen ennusteiden perusteella.

Jotkut kauppiaat voivat tehdä sijoituksia yritystä koskevien näkemyksiensä perusteella. Tämä johtuu siitä, että voitot tehdään osakkeen muuttuvien arvojen eikä ennalta määrätyn tavoitteen perusteella.

Vedonlyöntimaailman kylmät kauppiaat käyttävät samaa lähestymistapaa online-urheiluvedonlyönti. Vedonlyöjät asettavat vetoja ja ansaitsevat voittoja sen perusteella, miten kertoimet muuttuvat ennen tapahtumaa ja sen aikana. Vetäjät voivat ansaita voittoja takavedoista ja lay-vedoista. Takaisinpanoksissa vedonlyöjä tekee voittoa, jos kertoimet putoavat. Panostusvedoissa vedonlyöjä saa voittoa, jos kertoimet nousevat. Molemmat tapaukset ovat melko yleisiä.

Kylmät kaupankäyntikaudet

Suurin osa kylmäkauppiaista toimii yleensä tunnin kuluttua tapahtuman alkamisesta. Kertoimien volatiliteetti on tyypillisesti korkea, joten markkinat sopivat nopeille kaupoille kyseisenä ajanjaksona. Kylmäkauppiaat pyrkivät yleensä saattamaan kaikki toimintansa päätökseen ennen aloitusta ja siirtämään huomionsa seuraavaan tapahtumaan.

Tämä tarkoittaa, että he tekevät voittonsa ja unohtavat tapahtuman jo ennen tapahtuman alkamista. Pelin kulku ja tapahtuman lopputulos eivät siis vaikuta heidän kannattavuuteensa millään tavalla.

Kuinka tehdä kylmää kauppaa

Kylmän kaupankäynnin voitot ovat yleensä suhteellisen pieniä. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjien on tehtävä useita kauppoja saadakseen huomattavan määrän voittoa. Kuten urheiluvedonlyönnissä, kaikki on mahdollista tehdä henkilökohtaisesti, mutta prosessi voi olla hidas ja työläs, ja siinä on suuria virhemahdollisuuksia.

Useimmat vedonlyöjät käyttävät yleensä mieluummin vedonlyöntityökaluja tai automatisoituja botteja. Teknologian sisällyttäminen tekee kaikesta helpompaa ja maksimoi mahdolliset voitot. Vedonlyöjien on valittava parhaat kaupankäyntityökalut ja asetettava vetoja luotettavimmille vedonlyöntisivustoille saadakseen parhaan hyödyn vedonlyöntityökaluista.

Epälikvidit markkinat

Useimmat kylmät kauppiaat lyövät vetoa lähellä olevista aktiviteeteista. Jotkut ovat kuitenkin joustavampia ja hyödyntävät epälikvidejä markkinoita. Epälikvidejä markkinoita edustavat yleensä suuret erot lay- ja back-kertoimien välillä.

Tällaisilla markkinoilla on myös vähemmän kilpailua, minkä ansiosta vedonlyöjät voivat saada paremmat lähtö- tai takausarvot kuin likvidit markkinat normaalisti sallisivat. Tällainen vaatii kuitenkin korkeita syöttötasoja, mutta botit tekevät sen mahdolliseksi.

Viimeisimmät uutiset

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?
2022-11-30

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?

Uutiset