Nauti urheiluvedonlyöntivoitoistasi 100 %:n vetovakuutuksella 1xBetissä

Uutiset

2023-08-01

Benard Maumo

1xBet on yksi niistä urheiluvedonlyöntisivustoista, joissa et koskaan mene pieleen. Vedonvälittäjällä on yli 20 vuoden kokemus kilpailukykyisten kertoimien tarjoamisesta useissa urheilulajeissa. Ja parantaakseen menestymismahdollisuuksiasi vedonvälittäjä tarjoaa lukuisia bonuksia ja tarjouksia, mukaan lukien 100 % vetovakuutuksen. Joten mikä tämä tarjous tarkalleen ottaen on, ja miten voit lunastaa sen? Lue eteenpäin löytääksesi!

Nauti urheiluvedonlyöntivoitoistasi 100 %:n vetovakuutuksella 1xBetissä

Mikä on 100 % vetovakuutus 1xBetissä?

monet säännellyt vedonlyöntisivustot tarjoavat vedonlyöjille vaihtoehdon vakuuttaa vedonlyöntinsä. Kuten nimi vihjaa, vakuutetun vedon avulla vedonlyöjät voivat saada takaisin panoksensa, jos vetokuitti häviää. Vedonlyöjä voi vakuuttaa osan panoksesta tai koko vedon.

Tuo määritelmä mielessä 1xbet voit vakuuttaa jopa 100 % panoksestasi. Tämä tarkoittaa, että voit taata panoksen kokonaan tai osittain. Huomaa, että tämä on maksullinen palvelu, mikä tarkoittaa, että vakuutusmaksu vaihtelee senhetkisten kertoimien mukaan. Vakuutus koskee myös vain kertaluontoisia tai kertyviä vetoja.

Tässä on esimerkki siitä, kuinka 100 % vetovakuutus toimii: voit asettaa 10 € vedon kertoimella 1,5 ja haluat vakuuttaa 100 % vedosta. Siinä tapauksessa 1xbet tarjoaa 5 euron vakuutuksen, joka veloitetaan tililtäsi, jos hyväksyt. Jos veto voittaa, saat yhteensä 15 € (1,5 kerroin x 10 €). Mutta jos se epäonnistuu, vedonvälittäjä maksaa sinulle 10 €, koska olet vakuuttanut koko panoksen.

Mitä muuta sinun tulee tietää?

Toinen asia, joka sinun on tiedettävä tästä urheiluvedonlyöntibonus Vedonlyöjät voivat ottaa useita vakuutuksia samalla vedolla. Voit esimerkiksi ottaa 20 %, 30 % ja 50 % vakuutuksen 10 euron panokseen. Mutta kuten aiemmin todettiin, vakuutuksen hinta voi muuttua kertoimien hintojen mukaan.

Lisäksi vakuutuksen kokonaissumma ei saa ylittää 100 %. Siksi et voi ostaa 20 %, 40 % ja 50 % vakuutuksia samanaikaisesti, koska se ylittää 100 %. Lisäksi kaikki kryptovaluutat eivät ole oikeutettuja bonussummaan.

Tuoreimmat uutiset

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta
2023-08-15

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta

Uutiset