Twitch kieltää live-suoratoiston mainostamisesta Skin-vedonlyöntisivustoilla

Uutiset

2023-07-31

Benard Maumo

Esports-vedonlyönnistä on tullut valtava ilmiö perinteisten urheiluvedonlyöntien ystävien keskuudessa. Tämän vedonlyöntityypin avulla vedonlyöjät voivat ennustaa Esports-otteluiden, kuten Valorant, CS:SO, Dota 2 ja muiden, tuloksia.

Twitch kieltää live-suoratoiston mainostamisesta Skin-vedonlyöntisivustoilla

Oikean rahan panostamisen lisäksi jotkin verkkosivustot antavat vedonlyöjien pelata vedonlyöntiä käyttämällä pelin ulkoasuja (osia videopelihahmojen ulkonäöstä) ja muita arvoesineitä. Tämä on asia, jota johtavat pelinkehittäjät, kuten Valve ja Riot Games, ovat taistelleet pitkään.

Heidän ponnistelunsa näyttävät menestyvän sen jälkeen, kun Twitch, johtava live-suoratoistosivusto, päivitti alustakäytäntönsä kriminalisoidakseen Skin Gambling -sisällön mainostamisen. 

Vastatessaan yhteen seuraajiensa kysymyksistä suoratoistoyhtiö totesi: 

"Käytäntömme ei salli Skin Gamblingin mainostamista tai sponsorointia."

Amazonin omistama suoratoistojätti on viime aikoina hillinnyt niin sanottua "lisenssitöntä pelisisältöä". Viime vuonna, Twitch kielsi streamerinsä kasinopelien pelaamisesta, mukaan lukien pöytäpelit ja kolikkopelit luvattomilla uhkapelisivustoilla. Lisäksi päivitetyssä käytännössä todettiin, että Twitch ei salli streamaajien tarjota linkkiviittauksia uhkapeleihin ja urheiluvedonlyöntisivustot.

Twitchiä on ajoittain kritisoitu siitä, ettei se ole torjunut laitonta sisältöä alustallaan. Striimaajat, kuten Tyler 'Trainwreck' Niknam ja Adin Ross, ovat saaneet paljon kritiikkiä suositun kryptovaluuttarahapelisivuston pelaamisesta ja mainostamisesta Yhdysvallat heidän yhteisölleen.

Vastaamalla viimeisimpään rajoitukseen, Esports tarkkailijat huomauttivat, että Twitchin Skin-vedonlyöntisivustojen kiellosta on edelleen kysymyksiä. Uudistettu alustakäytäntö saattaa aiheuttaa haittoja sellaisille organisaatioille kuin G2 Esports, joka teki äskettäin yhteistyötä Skin-vedonlyöntisivuston CSGORollin kanssa.

Tuoreimmat uutiset

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta
2023-08-15

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta

Uutiset