Voivatko vedonlyöntisivustot estää pelaajia?

Uutiset

2023-01-25

Kyllä, se on miltä se kuulostaa. Online-vedonvälittäjä voi määrätä pelikiellon vedonlyöjälle ja lopettaa vetojen hyväksymisen heiltä. Kielto voi johtua useista syistä, joista joitain tässä postauksessa tarkastellaan. 

Voivatko vedonlyöntisivustot estää pelaajia?

Ja vaikka jotkut syyt saattavat tuntua epäreilulta pelaajien kannalta, ne ovat kaikki päteviä. Näin ollen ne, jotka ovat kysyneet "voiko vedonlyönti kieltää minut?", voivat olla varmoja, että kielto on hyvin mahdollista. Ennen kuin pohdit, mikä saattaa aiheuttaa kiellon, on tärkeää tarkastella, mitä tarkoittaa vedonvälittäjän kieltäminen.

Mitä vedonvälittäjän kielto sisältää?

Kun vedonlyönnin kieltää online-urheiluvedonlyönti, hän ei voi lyödä vetoa sivustolla. Kielto voi olla pysyvä tai väliaikainen vedonvälittäjän päätöksestä riippuen. Voittoa tuottavana yrityksenä kirjalla on oikeus valita, kenen kanssa se tekee liiketoimintaa. Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, on, että päätös kieltää on sivuston yksinomaisen harkinnan mukaan.

Syyt, miksi Punter voidaan kieltää

Kuten alustavasti mainittiin, vedonlyöntisivustot voivat kieltää vedonlyöjien useista syistä. Tässä kappaleessa yritetään mennä yksityiskohtaisesti yleisimmistä syistä ja siitä, kuinka pelaajat voivat välttää niitä.

Liian paljon voittoa

''Voiko minut bannata voitosta?'' Vaikka tämä näyttää typerältä kysymykseltä, vedonlyöjien tulisi tietää, että vedonlyöntisivusto voi estää heidät, jos he voivat voittaa liikaa. On syytä korostaa, että vedonlyöntiliikkeet ja vedonvälittäjät ovat olemassa tuottoa varten. Sellaisenaan he eivät voi olla iloisia, kun vedonlyöjä voittaa usein. Kyllä, he julistavat jättipotin voittajia ja jopa käyttävät niitä mainontaan, mutta evankeliumin totuus on, että he eivät koskaan ole iloisia voittajista.

Kun vedonvälittäjä huomaa, että hän voittaa liikaa, se tarkoittaa hänelle jotakin seuraavista tapauksista:

  • Vedonlyöjä soveltaa strategiaa, joka hyödyntää vedonvälittäjän järjestelmän heikkoutta
  • Vedonlyöjä on erittäin taitava ja kokenut oikeiden ennusteiden tekemisessä

Kaikki online-urheiluvedonlyöntialustat ovat investoineet monimutkaisiin algoritmeihin, jotka voivat helposti jäljittää ja havaita mahdolliset poikkeavuudet järjestelmässään. Liian paljon tai liian usein voittaminen on itse asiassa poikkeama vedonvälittäjien silmissä. Skenaarioita, jotka voivat johtaa liian suureen voittoon, ovat:

Vedonlyönti Niche Marketsissa

Useimmat vedonvälittäjät eivät lyö silmääkään, jos sellainen on vetoa siitä, kuka voittaa La Ligan tai Englannin Valioliiga peli. Ei ole väliä kuinka monta vetoa yksi voittaa; vedonvälittäjät luottavat aina asettamiinsa hintoihin. 

Kyllä, he eivät usko, että vedonlyöjät voivat voittaa heidät säännöllisesti, koska he sijoittavat paljon huomiota, rahaa (tutkimuksen kannalta) ja aikaa suuriin otteluihin. Vaikka voittaisi ison, menetetty panostus riittää yleensä korvaamaan tappiot ja tuottamaan voittoa. Tämä johtuu siitä, että suuret pelit houkuttelevat monia vedonlyöjiä.

Sitä vastoin vedonvälittäjät eivät sijoita paljon resursseja pieniin liigoihin tai otteluihin, koska vedot ovat yleensä pienemmät. Vedonlyönnin on siis helppo tunnistaa markkinoilla oleva porsaanreikä ja hyötyä siitä vain siksi, että vedonvälittäjä ei investoinut tutkimukseen ennen hintojen asettamista. Tämä voi antaa vedonlyöjälle etulyöntiaseman taloon nähden. Jos näin tapahtuu useammin, vedonlyöntisivustolla ei ehkä ole muuta vaihtoehtoa kuin kieltää vedonlyöjä.

Arbing

Arbing, joka tunnetaan myös arbitraasivedonlyöntinä, on ylihinnoiteltujen markkinoiden hyödyntäminen vedonvälittäjän voittamiseksi. Kun markkinat ovat ylihinnoiteltuja, vedonlyöjä voi lyödä vetoa kaikista mahdollisista tuloksista ja silti tehdä voittoa. Monet vedonlyöntiyritykset pitävät arbointia mahdottomana hyväksyä, koska se saa ne menettämään rahaa.

Bonusten ja promootioiden väärinkäyttö

Jotkut ihmiset vetoa käyttämällä bonuksia vain. Jos palkintoa ei ole saatavilla, he odottavat, kunnes se on saatavilla. Kun kirjaudut mihin tahansa online-vedonvälittäjään, vedonvälittäjä odottaa, että vedonlyöjä tekee jossain vaiheessa talletuksen ja asettaa vetoja omalla rahallaan. 

Jos näin ei tapahdu, he tekevät yritykselle enemmän haittaa kuin hyötyä. Tästä syystä sopivin ratkaisu voisi olla kieltää heitä käyttämästä vedonvälittäjän sivustoa.

Muita syitä, jotka voivat vaatia kiellon

  • Useiden vedonlyöntitilien omistaminen samalla online-urheiluvedonlyöntisivustolla
  • Loukkaavaa kielenkäyttöä urheiluvedonlyöntihenkilöstöä kohtaan
  • Bonusten ja promootioiden poistaminen kokonaan

Vinkkejä vedonvälittäjien kiellon välttämiseksi

Kukaan ei ole immuuni kiellolle vedonlyönnin yhteydessä verkossa. Ei ole väliä kuinka älykäs ihminen on; ne voidaan kieltää syystä tai toisesta. Joissakin tapauksissa syyt ylittävät tässä artikkelissa kuvatut syyt. Tässä on muutamia vinkkejä kiellon välttämiseksi:

  • Bonusten ja kampanjoiden älykäs käyttö
  • Vältä loukkaavaa kielenkäyttöä sivuston henkilökuntaa kohtaan, kun ongelma ilmenee
  • Yhden vedonlyöntitilin omistaminen tietyllä sivustolla
  • Sekalaisten vetojen asettaminen
  • Vedonlyönti useista eri liigoista

Viimeisimmät uutiset

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä
2023-03-22

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä

Uutiset