Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: Prop-vedonlyönti

Takana ovat ne ajat, jolloin vedonlyönti koski vain lopputulosta. Sen sijaan, että keskittyisivät tulokseen tai voittajiin, vedonlyöjillä on nykyään ylellisyys pelata uhkapelejä tapahtumissa, jotka tapahtuvat pelin aikana. Tästä Prop Bettingissä on kyse. Vaikka tämä vedonlyöntimuoto voi olla hauskaa, siinä voi olla oppimiskäyriä, jos olet uusi siinä. Joten miten se toimii? Mikä on paras tapa lähestyä Prop-vetoja? Miten voidaan varmistaa menestys? Alla olemme koonneet kaiken, mitä sinun tulee tietää Prop-vedonlyönnistä. Tämän lisäksi olemme myös koonneet sinulle parhaat Prop-vedonlyöntisivustot. Katsotaanpa.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
Prop vedot selitetty

Prop vedot selitetty

Prop Betting, joka tunnetaan myös nimellä Proposition Betting, lisää uuden kerroksen monimutkaisuutta ja jännitystä urheiluvedonlyöntiin. Prop Bettingin lähtökohtana on, että vedot eivät vaikuta tyypillisiin vedonlyöntituloksiin. Prop-vedot antavat vedonlyöjille mahdollisuuden lyödä vetoa pelin hetkistä pelin tuloksen sijaan. Yksi monista syistä, miksi Prop-vedonlyönti on niin suosittu, on se, että vedonlyöntioperaattorit antavat sinun sisällyttää useita rekvisiitta, mikä lisää mahdollista voittoa. Tämän vuoksi vedonlyöjät voivat löytää Prop-panoksella paljon suurempia mahdollisia voittoja kuin yleinen urheiluvedonlyönti.

Kuinka tietää, voiko rahapelien tarjoajaan luottaa

Vedonlyöjän kokemus riippuu hänen online-urheiluvedonlyöntivalikoimastaan. Luotettavien Prop Bets -sivustojen valitseminen on tärkeää, jotta pelaajat minimoivat riskit ja saavat positiivisen kokemuksen online-uhkapelaamisesta. Luotetun sivuston käyttämättä jättäminen voi johtaa huijaamiseen, maksujen puuttumiseen ajoissa tai epäreilujen urheiluvedonlyöntien ehtoihin. Onneksi useimmat online-urheiluvedonlyöntisivustot ovat turvallisia. Tässä ovat urheiluvedonlyöntisivustolta etsittävät ominaisuudet, joiden avulla voit määrittää, onko se laillinen ja luotettava:

 • Malta Gambling Authorityn, Yhdistyneen kuningaskunnan uhkapelikomission tai Ruotsin uhkapeliviranomaisen lisensoima vedonlyöntisivusto
 • Laatumerkit organisaatioilta, kuten Certified Fair Gambling ja eCOGRA
 • Noudatetaan valtion tai maan antamia tiukkoja määräyksiä
 • Verkkosivustot, jotka on salattu suojausvarmenteilla, kuten SSL
Prop vedot selitetty
Prop-vedonlyöntikertoimien tyypit

Prop-vedonlyöntikertoimien tyypit

Prop-vedon kertoimet ovat samanlaisia vedonlyöntikertoimet ihmiset löytävät muista urheiluvedoista. Valitsemasi urheiluvedonlyönti mahdollistaa vetovedon tarkastelun murtoluku-, desimaali- tai amerikkalaisten kertoimien muodossa. Tarjolla on monenlaisia Prop-vetoja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia erittäin kiehtoviin ja epätavallisiin urheiluvedoihin. Prop-vedot voidaan kuitenkin kaventaa kolmeen pääluokkaan: Game Props, Player Props ja Novelty Props. Sukeltakaamme syvemmälle jokaiseen näistä tyypeistä:

Pelin rekvisiitta

Pelin rekvisiitta keskittyy yksilön suoritukseen ja on sidottu joukkuekohtaisiin suorituksiin. Se voi olla niinkin yksinkertaista kuin valita, mikä MLB-joukkue suorittaa kotijuoksun ensin, tai valita, mikä joukkue saa 10 pistettä nopeammin. Tällainen rekvisiitta keskittyy yleensä yli- tai alitilanteisiin, raharajaesimerkkeihin, ja se voi sisältää kyllä- tai ei-tilanteita.

Soittimen varusteet

Soittimen rekvisiitta on juuri sitä, miltä se kuulostaa. Tämä on eräänlainen potkuriveto, joka perustuu tietyn pelaajan suoritukseen, tilastoihin tai tulokseen. Se voi vaihdella siitä, kuinka monta touchdownia pelinrakentaja heittää, siihen, kuinka monta syöttöä aloituspistevartija päättää. Suurimman osan ajasta soittimen rekvisiitta sisältää kokonaisuuden, jossa on yli ja alle.

Uutta Rekvisiitta

Uutuusrekvisiitta on suosittu suurten urheilutapahtumien, kuten Super Bowlin, aikana, ja niiden tiedetään olevan urheiluvedonlyönnin mielenkiintoisin tarjous. Useimmiten näillä panoksilla ei ole mitään tekemistä itse pelin kanssa. Sen sijaan he keskittyvät enemmän ainutlaatuisiin hetkiin, mukaan lukien kolikoiden heitot, puoliajan esitykset ja kaikki siltä väliltä. Esimerkki tästä on energiajuoman värin ennustaminen, joka kaadetaan voittajavalmentajan päälle. Toinen suosittu uutuusveto on panostaa siihen, kuinka kauan kansallislaulu on ennen peliä. Useimmissa urheiluvedonlyönnissä on kuitenkin yleensä alhaisemmat rajat uutuustarjouksille verrattuna muihin vedonlyönteihin.

Muut Prop-vedonlyöntivaihtoehdot

Joukkueen rekvisiitta

Joukkueen rekvisiitta on tunnetusti hyvin samanlainen kuin pelin rekvisiitta. Edellisen keskipiste on kuitenkin vain yksi joukkue molempien sijaan. Esimerkki joukkueen rekvisiittasta sisältää joukkueen valitseminen joka johtaa Super Bowlin puoliajalla.

Prop-vedonlyöntikertoimien tyypit
Kuinka lyödä vetoa urheilusta verkossa

Kuinka lyödä vetoa urheilusta verkossa

 1. Kirjaudu sisään urheiluvedonlyöntioperaattoritilillesi.
 2. Valitse oikea luokka avattavasta valikosta. Tämä sisältää .
 3. Kun valmistaudut lyömään vetoa, yksi tärkeimmistä asioista, joka sinun pitäisi tehdä, on tutkia vaihtoehtoja. Haluat vedon, josta sinulla on jonkin verran tietoa tai olet tehnyt tutkimusta.
 4. Ota aikaa läksyjesi tekemiseen. Sinun tulee tutkia kaikki panoksesi näkökohdat tehdäksesi sopivimmat valinnat.
 5. Rajoita panoksiasi. Jos lyöt vetoa useista pelaajista, vaihtoehtojen tasoittaminen auttaa sinua valitsemaan parhaan.
 6. Lisää veto panosluetteloosi. Ennen kuin voit asettaa vedon, useimmat sivustot tarvitsevat sinun lisäävän kyseisen vedon luetteloosi. Jotkut kuitenkin antavat sinun mennä eteenpäin ja asettaa välittömän vedon.
 7. Seuraavaksi valitset kierrätyssumman.
 8. Aseta lopuksi veto ja lähetä se!

Suositun Prop-vedonlyöntiohjelmiston ainutlaatuiset ominaisuudet

Aivan kuten on paljon urheilulajeja ja pelaajia, joista valita, kun aiot asettaa vetoa, on myös monia erilaisia suosittuja sivustoja, joista valita, joilla on ainutlaatuisia tarjouksia. Tässä on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita vedonlyöjälle voidaan tarjota:

Bonustarjoukset

Suositun Prop Betting -ohjelmiston bonustarjoukset ovat usein vähemmän rajoittavia ja niillä on vähemmän säännöksiä kuin vaihtoehtoisissa urheiluvedonlyönnissä. Nämä sivustot voivat myös tarjota bonuksia useammin.

Parempi asettelu

Suosituissa Prop Betting -urheiluvedonlyönnissä on nykyaikaisempi asettelu, ja niissä on helpompi navigoida. Ne saattavat sisältää uusinta teknologiaa, mikä tekee käyttökokemuksesta paljon nautinnollisempaa.

Laaja valikoima

Suosittu Prop-vedonlyöntiohjelmisto sisältää usein enemmän erilaisia urheilulajeja ja muita tapahtumia, joihin vedonlyöjät voivat lyödä vetoa.

Kuinka lyödä vetoa urheilusta verkossa
Kuinka valita paras online-tarjoussivusto

Kuinka valita paras online-tarjoussivusto

Kuten aiemmin mainittiin, vedonlyöjän kokemus riippuu hänen valinnastaan online-urheiluvedonlyöntiin. Valitseminen parhaat online Prop Bets -sivustot on kriittinen, jotta pelaajat minimoivat riskit ja saavat positiivisen pelikokemuksen. Tässä on kuusi tärkeintä asiaa, jotka on otettava huomioon valintoja tehdessä:

Bonukset

Haluat varmistaa, että valitsemasi Prop Bet -sivustolla on parhaat bonustarjoukset. Bonusten tyyppi ja määrä vaihtelevat vedonlyönti kasinosta toiseen.

UX-kokemus

Vedonlyöjät haluavat varmistaa, että heidän valitsemansa Prop Bet -sivuston ulkoasu on moderni, uusin saatavilla oleva teknologia ja helppo navigoida. Tämä tekee käyttäjäkokemuksesta positiivisemman ja nautinnollisemman.

Laaja valikoima

Enemmän vetoa urheilulajeihin tarkoittaa hauskempaa! Haluat etsiä online Prop Bets -sivustoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman urheilulajeja ja muita tapahtumia, joihin vedonlyöjät voivat lyödä vetoa.

Luvan myöntänyt Trusted Body

Haluat varmistaa, että online-Prop Bet -sivustoon voidaan luottaa ja että se noudattaa sääntöjä. Tämä voidaan todeta hankkimalla luvan luotettavilta tahoilta, kuten Malta Gambling Authority, Yhdistyneen kuningaskunnan uhkapelikomissio tai Ruotsin rahapeliviranomainen.

Kuinka valita paras online-tarjoussivusto
Eri urheilulajeja panostaa

Eri urheilulajeja panostaa

Yleisesti ottaen prop-vedonlyönti on yksi suosituimmista urheiluvedonlyönnistä. Kaikki urheiluvarusteet eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Katsotaanpa urheilulajin muunnelmia vedonlyöntiä varten:

Amerikkalainen jalkapallo

Tämä on yksi halutuimmista urheilulajeista, kun kyse on uhkapelaamisesta. NFL:n tiedetään houkuttelevan enemmän panoksia kuin mikään muu ammattiliiga. Yhdestä voi olla useita muunnelmia NFL prop veto. Tämä riippuu kuitenkin vedonlyöntisivustosta. NFL-prop-vedot voivat olla:

 • Touchdownit
 • Hylätä yritykset tai suoritukset
 • Ohitus- tai vastaanottojaardit
 • Vastaanotot yhteensä
 • Kiireisiä pihoja

Baseball

Rekvisiitta vedot baseballissa ovat hieman rajoitetumpia, mutta silti suosittuja vedonlyöjien keskuudessa. Suosituimmat rekvisiitta ovat syöttäjän yliviivaussummat ja kyllä-tai ei-markkinat yksittäisille lyöjille päästäkseen kotijuoksuun. Esimerkkejä MLB-prop-vedoista ovat:

 • Kuinka monta ylilyöntiä tietty pelaaja heittää?
 • Varastaako tietty pelaaja tukikohdan?
 • Kuinka monta osumaa tietyllä pelaajalla on?
 • Kumpi joukkue tekee kaksi juoksua ensin?

Koripallo

NBL:n jälkeen NBA tunnetaan toiseksi eniten rekvisiitta valittavana. Mahdollisuuksia on lukemattomia panostaa koripalloon rekvisiitta. Tämä johtuu lähinnä siitä, että pelejä pelataan lukuisia. Tässä ovat suosituimmat koripallovedot:

 • Pisteet
 • Levypalloja
 • Avustaa
 • Varastaa
 • Lohkot
 • Ensimmäinen koripallon maalintekijä
 • Kolmipisteet
 • Tupla-tupla
 • Kolminkertaiset tuplaukset
 • Voittomarginaali

Jalkapallo

Jalkapallo tai jalkapallo on toinen suosittu urheilulaji, jolla on suuria liigoja jotka tarjoavat jännittäviä vedonlyöntimahdollisuuksia. Monet urheiluvedonlyönnistä tarjoavat panoksia jalkapalloon. Tässä on suosittuja esimerkkejä jalkapallon rekvisiittavedoista, mukaan lukien:

 • Ensimmäinen maalintekijä joukkue
 • Pelaaja, joka tekee ottelussa eniten maaleja
 • Pelaaja antaa syöttöpisteen
 • Keltaiset tai punaiset kortit

Jääkiekko

NHL-potkuvetoja on saatavilla myös useissa urheiluvedonlyönnissä, mutta niitä voi olla vaikea löytää. Kun ihminen voi löytää urheiluvedonlyönnin, jolla on NHL-rekvisiitta saatavilla, tässä on joitain suosittuja vetoja, joita he voivat asettaa:

 • Pelaaja saa +1 syöttöä yhteensä
 • Pelaaja saa +1 pistettä
 • Molemmat joukkueet tekevät maalin
 • Voiton menetelmä
 • Rangaistus minuuttia
 • Maalivahti pelastaa
Eri urheilulajeja panostaa
Vedonlyöntivinkkejä ja temppuja menestykseen

Vedonlyöntivinkkejä ja temppuja menestykseen

Vaikka tämä vedonlyöntimuoto voi olla hauskaa, siinä voi olla oppimiskäyriä, jos olet uusi siinä. Jos haluat menestyä Prop Betsin kanssa, sinun on ehdottomasti harjoitettava hyvin. Tässä on kolme vinkkiä onnistuneeseen urheiluvedonlyöntikokemukseen:

Tee kotitehtäväsi

On erittäin tärkeää, että käytät aikaa tutkiaksesi eri joukkueita, joissa pelaat. Tämä auttaa sinua määrittämään, mitkä rekvisiitta todennäköisimmin vaikuttavat näihin tuloksiin. Pohjimmiltaan sinun on opittava, mikä saa joukkueet tikkumaan ja kuinka soveltaa tätä tietoa tarjouskertoimiin. Internet on käytännössä ääretön datakaivo. Bloggaajien, vloggaajien, verkkosivustojen, toimittajien, data-analytiikan jne. määrä on valtava. Kaikilla lähteillä ei kuitenkaan ole arvokkaita oivalluksia. Tästä syystä on tärkeää levittää näkemystäsi, olla objektiivisesti kriittinen ja seurata lähteitäsi.

Hallitse rahojasi

Prop-vedot voivat olla erittäin houkuttelevia. Koska tarjolla on niin paljon rekvisiitta, pelaajat saattavat olla innoissaan lyötävien vetojen määrästä. Suurten urheilutapahtumien aikana saatat tuntea houkutusta nostaa sen pykälän korkeammalle. On kuitenkin suositeltavaa, että pelaajat eivät lyö vetoa tunteiden perusteella. Oikea tapa panostaa vedonlyöntiin on varata osa erityisesti vedonlyöntiin käytetyistä rahoista ja jakaa rekvisiittasi.

Mitä enemmän urheiluvedonlyöntiä, sen parempi

Ei ole koskaan huono idea, että käytössäsi on useita vedonlyöntisivustoja. Tämä pätee erityisesti prop-vedonlyönnissä. Vedonlyöjät huomaavat, että kertoimet ovat vertailukelpoisia urheiluvedonlyönnistä toiseen, kun taas tarjouskertoimet vaihtelevat suuresti. Suosittelemme pelaajia etsimään rekvisiitta, joka tukee heidän näkökulmaansa.

Vedonlyöntivinkkejä ja temppuja menestykseen
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mikä on Prop-veto?

Prop-vedot tai ehdotusvedot antavat pelaajille mahdollisuuden pelata pelin aikana tapahtuvissa tapahtumissa sen sijaan, että he lyödään vetoa lopputuloksesta.

Onko Prop Betting suosittu?

Joo. Prop Betting on yksi halutuimmista urheiluvedonlyönnistä tähän mennessä.

Missä lajissa on helpoin panostaa?

Amerikkalainen jalkapallo on helpoin urheilulaji panostaa, koska panostamiseen on useita ja hauskoja rekvisiitta. Tämän urheilulajin tiedetään houkuttelevan enemmän panoksia kuin mikään muu urheilulaji.

Mitkä ovat tärkeimmät Prop-vedot?

Pelirekvisiitta, pelaajien rekvisiitta ja uutuusrekvisiitta ovat markkinoiden suosituimpia vedonlyöntityyppejä.

Mistä löydän lisätietoja urheilutapahtumista onnistuneiden vetojen tekemiseksi?

Internet on ystäväsi. Saatavilla on valtava määrä bloggaajia, vloggaajia, verkkosivustoja, toimittajia ja data-analyytikoita, jotka varmistavat, että teet tietoisia vedonlyöntipäätöksiä.