Vedonlyönnin kertoimet

Riippuen siitä, miten käytät niitä, vedonlyöntikertoimet voivat olla välttämättömiä, jos pidät älykkäästä vedonlyönnistä. Vedonlyönnissä on olennaista oppia lukemaan kertoimet ja mitkä ovat hyvät ja huonot kertoimet. Alle olemme luoneet kattavan oppaan vedonlyönnin kertoimista.

Yksi ensimmäisistä asioista, joka uusien vedonlyöjien tulisi oppia, on ymmärtää urheiluvedonlyöntikertoimet. Se on ratkaiseva askel, koska sen avulla pelaajat voivat määrittää, kuinka todennäköinen tapahtuma tapahtuu ja mitkä mahdolliset palkkiot voivat olla.

Mitkä ovat urheiluvedonlyöntikertoimet?

Mitkä ovat urheiluvedonlyöntikertoimet?

Se voi aluksi vaikuttaa hämmentävältä, mutta tämän vedonlyöntioppaan pitäisi auttaa pelaajia ymmärtämään.

Vuosien mittaan urheiluvedonlyönnin menetelmät, jotka luovat kertoimet, ja vedonlyöntilinjat ovat muuttuneet dramaattisesti.

Vanhan koulun Vegasin oddsmakers hallitsi aiemmin urheiluvedonlyöntimarkkinoita, mutta paljon on muuttunut Internetin urheiluvedonlyöntien käyttöönoton ja urheiluvedonlyöntiohjelmistojen ja -algoritmien hienosäädön jälkeen.

Se, mikä ei ole muuttunut, on urheiluvedonlyönnin päätavoite, jonka urheiluvedonlyönti on asettanut: tasapainottaa toimintaa vedon molemmilla puolilla.

Kertoimien ei kuitenkaan ole tarkoitus kuvastaa kummankaan tapahtuman todellista ja tarkkaa todennäköisyyttä.

Loppujen lopuksi vedonlyönti, kun uskot, että tapahtuman todellisen mahdollisuuden ja vedonlyöntilinjasta saadun implisiittisen todennäköisyyden välillä on ero, on yksi parhaista taktiikoista saada etulyöntiasema online-vedonlyöntiin.

On tärkeää tunnustaa, että kertoimien ensisijainen tavoite on vähentää urheiluvedonlyöntiin liittyvää riskiä, ei antaa tarkkaa (tai todennäköistä) kuvaa todellisuudesta. - kuten riskinhallijat ja urheilun asiantuntijat.

Kertoimien tarkoitus on kannustaa tasa-arvoiseen toimintaan urheilulinjan molemmilla puolilla. Ihannetapauksessa urheiluvedonlyönti saisi samanlaisen vedonlyöntimäärän panoksen molemmin puolin ja tuottaisi 5-10 prosenttia vedonlyönnistä (tai "vig") riippumatta siitä, voittaako se tai häviää.

Mitkä ovat urheiluvedonlyöntikertoimet?
Urheiluvedonlyöntikertoimet selitetty

Urheiluvedonlyöntikertoimet selitetty

Vedonlyöntikertoimien toiminnan ymmärtäminen voi auttaa pelaajia tekemään viisaampia panoksia, lisäämään voittomahdollisuuksiaan ja siten lisäämään pelin nautintoa.

Myös kertoimet ovat tärkeitä vedonlyöntisivustot koska se tasapainottaa vedon molempia puolia, mikä tarkoittaa, että talo saa edelleen erääntymisen.

Jotta voit hyötyä urheiluvedonlyönnistä, sinun on ymmärrettävä ero kertoimien ja todennäköisyyksien välillä. Kertoimet eivät aina ole suora esitys mahdollisuudesta, että jotain tapahtuu tai ei tapahdu, vaikka nämä kaksi liittyvät olennaisesti toisiinsa.

Yksinkertaisesti sanottuna, todennäköisyys urheiluvedonlyönnissä on subjektiivinen. Pelin todennäköisen lopputuloksen ennustamisessa sekä vedonlyöjillä että online-vedonvälittäjillä on vastakkaisia näkemyksiä.

Todennäköisyydet vaihtelevat yleensä 5 %:n ja 10 %:n välillä, joissakin tapauksissa pienempiä ja toisissa suurempia. Oikeiden arvioiden tekeminen tuloksen todennäköisyydestä ja sen jälkeen sen arvioiminen, tarjoavatko tuon tuloksen kertoimet panoksille arvoa, ovat avain onnistuneeseen urheiluvedonlyöntiin.

Urheiluvedonlyöntikertoimet selitetty
Miten urheiluvedonlyöntikertoimet toimivat?

Miten urheiluvedonlyöntikertoimet toimivat?

Voittavista vedoista maksettava summa määräytyy kertoimien mukaan. Tästä syystä niitä kutsutaan yleensä vedon "hinnaksi"

Vedonlyönnillä voi olla joko kertoimet hinnalle tai kertoimet hintaan. Kertoimet tarkoittaa sitä, että mahdolliset voitot ovat pienemmät kuin mitä oli asetettu, ja kertoimet vastaan tarkoittaa, että vedonlyöjien voittosumma on suurempi kuin mitä he panostivat.

Ansaitset silti rahaa, jos voitat vedon kertoimen, koska alkuperäinen talletuksesi palautetaan, mutta sinun on otettava enemmän riskejä kuin voit voittaa.

Koska he voivat voittaa todennäköisemmin, suuret suosikit ovat usein todennäköisiä. Kun uhkapelillä on suurempi mahdollisuus hävitä kuin voittaa, sitä kutsutaan kertoimeksi vastaan.

Jopa rahakertoimet ovat mahdollisia. Voittava tasarahaveto maksaa tarkan panostetun summan plus alkupanoksen. Tämän seurauksena olet käytännössä kaksinkertaistanut rahasi. Muista, että mitä korkeammat kertoimet, sitä epätodennäköisemmin uhkapeli voittaa, mutta sitä suurempi on voitto.

Miten urheiluvedonlyöntikertoimet toimivat?
Urheilukertoimien tyypit

Urheilukertoimien tyypit

Oletuskertoimen muoto voi vaihdella alueen mukaan. Toisaalta pelisivustot tekevät tästä helpoksi ottamalla innokkaasti vastaan pelaajia, jotka haluavat erilaisen kerroinrakenteen, antamalla heidän mukauttaa kerroinmuotonsa tottuneeseen muotoon. Jotkut parhaista vedonlyöntisivustoista tarjoavat jopa erilaisia kertoimia.

Urheiluvedonlyöntikertoimet, joita käymme läpi, ovat yleisimmät Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa – Moneyline-, Desimaali- ja Murtokertoimet.

  • Moneyline-kertoimet ovat suosituimpia Amerikassa ja toimivat eri tavalla yleisön suosikeille ja altavastaajille.
  • Murtokertoimet tunnetaan usein myös nimellä British odds, UK odds tai Traditional odds.
  • Desimaalikertoimet pidetään helpoimmin ymmärrettävänä vedonlyöntimuotona. Se on suosituin Euroopassa, Kanadassa ja Australiassa, mutta useimmat vedonlyöntitoimistot tarjoavat mahdollisuuden näyttää kertoimet desimaalikertoimen muodossa.
Urheilukertoimien tyypit
Kuinka lukea urheilukertoimet

Kuinka lukea urheilukertoimet

Jos olet epävarma siitä, mitä näet vedonlyöntikertoimia tarkastellessasi, et voi löytää tarkasti arvoa vedonlyöntimarkkinoilta, mikä on avain menestykseen urheiluvedonlyönnissä.

Amerikkalaiset kertoimet

Amerikkalaiset kertoimet eroavat melkoisesti muista vedonlyöntiformaateista, koska se yleensä korostaa suosikkia ja altavastaajana.

Suosikkipuolen voittokertoimet näytetään yleensä '-' -merkillä. Sen vieressä oleva numero osoittaa, kuinka paljon vedonlyöjän on lyötävä vetoa voittaakseen 100 dollaria.

Altavastaajan luku merkitään +-merkillä, joka osoittaa kuinka paljon pelaaja voittaa, jos hän panostaa 100 dollaria.

Esimerkiksi joukkue A on suosikki voittaa sunnuntaipelin kertoimella -110. Jos vedonlyöjät asettavat 110 dollarin vedon joukkueelle A, he saavat 100 dollaria ja saavat 110 dollarin panoksensa takaisin, yhteensä 210 dollaria voittoina.

Altavastaajien tapauksessa sanotaan, että vedonlyöjä laittaa $100 Joukkueelle B +240 kertoimella. Jos joukkue B voittaa pelin, he saavat $240 plus $100 alkuperäisen panoksen. Tämä antaa yhteensä 340 dollaria.

Murtokertoimet

Nämä kertoimet edustavat nettosummaa, jonka vedonlyöjä saa, jos hän voittaisi panoksensa huomioiden.

Esimerkkinä sanotaan, että perjantai-illan ottelussa Joukkueen A ja Joukkueen B välillä on 5/1 ja 1/5. Jos vedonlyöjä maksaa 5 dollaria joukkueesta A ja hän selviää voittajana, otamme 5 dollaria ja kerromme viidellä, joka on kertoimien osoittaja.

Siksi heidän panoksensa joukkueelle A voittaa sinulle 25 dollaria plus alkuperäisen 5 dollarin vetosi – yhteensä 30 dollaria.

Vedonlyönti Joukkueelle B kertoimella 1/5 puolestaan palauttaa vain 1 dollarin jokaista panostettua 5 dollaria kohden. Tämä vastaa 6 dollarin kokonaismaksua 5 dollarin panoksesta.

Murtolukukertoimia käytetään yleisimmin hevoskilpailuissa. Joten jos vedonlyöjä panostaa 50 dollaria Noble Feet -pelistä 20/1 ja Noble Feet voittaa, hän saa alkuperäisen vetosi kerrottuna kertoimella, joka on 50 kertaa 20. Näin ollen hän voittaa 1000 dollaria panoksellasi plus 50 dollarin veto yhteensä $1150 voittoon.

Desimaalikertoimet

Desimaalikertoimet ovat yksinkertaisempia vedonlyöntikertoimia kuin kaksi muuta. Desimaalikertoimien luku on tarkka summa, joka maksetaan, jos panos on voittaja. Oletetaan, että lauantai-illan taistelun kertoimella on 2,0 Fighter A:lla ja 5,5 Fighter B:llä.

Jos vedonlyöjä panostaa 100 dollaria Fighter A:lle ja hän voittaa, 100 dollaria kerrotaan kertoimella, tässä tapauksessa 2,0. Siksi heidän voittojensa ja maksujensa kokonaissumma on 200 dollaria. Jos he lyövät vetoa Fighter B:stä samalla summalla, he voivat voittaa yhteensä 550 dollaria.

Kuinka lukea urheilukertoimet
Erilaiset urheilumahdollisuudet

Erilaiset urheilumahdollisuudet

Teoriassa kertoimet voidaan näyttää missä tahansa muodossa pelistä riippumatta. Todellisuudessa kohdeyleisön sijainnilla on kuitenkin vaikutusta.

Koska katsojamäärä on suurelta osin Yhdysvalloissa, NFL-kertoimet näytetään melkein aina (ainakin aluksi) amerikkalaisessa muodossa.

Erilaiset urheilumahdollisuudet
Kuinka lukea jalkapallon kertoimet

Kuinka lukea jalkapallon kertoimet

Jalkapallo on yksi suosituimmista urheilulajeista vedonlyöntiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa vedonlyöjät käyttävät 40 % kaikesta kauniiseen peliin sijoitetusta rahasta.

Suuri määrä otteluita on tukenut alan kasvua, mikä on antanut vedonlyöjille mahdollisuuden pelata useilla eri markkinoilla, ja monet vedonlyöntisivustot tarjoavat ainutlaatuisia tarjouksia ja kilpailukykyisiä kertoimia.

Ensimmäinen asia, joka on ymmärrettävä, on, että jalkapallossa ei ole taattuja vetoja. Pelaajat voivat tutkia niin paljon kuin haluavat ja tietää kaiken pelistä, mutta yllätystulos on silti mahdollinen.

Tästä syystä vedonlyöjien tulisi käyttää jalkapallovedonlyöntitietoaan valitakseen pelin ja panostaakseen vetoon. Yksinkertaisimmat vedot, kuten Match Bet tai maalintekijämarkkinat, ja pienemmän riskin vedot, kuten Draw No Bet, sopivat paremmin vähemmän kokeneille vedonlyöjille.

Vedonlyöjien tulisi pelata vain tuntemissaan liigoissa ja joukkueissa, muuten he voivat menettää rahaa, koska he eivät voi olla varmoja, onko vedolla arvoa.

Esimerkiksi jalkapallofani, joka seuraa Valioliigaa tarkasti, voisi lyödä vetoa hänelle tutusta liigasta kuin liigasta, jota he eivät tunne muualla maailmassa.

Ilmaisilla sivustoilla on nyt saatavilla paljon tilastoja kaikkien vedonlyöjien katseltaviksi, mikä voi auttaa heitä ymmärtämään joitain tarkempia tarjousmarkkinoita, jotka ovat nyt saatavilla monissa vedonvälittäjät.

Kuinka lukea jalkapallon kertoimet
Kuinka krikettikertoimet toimivat

Kuinka krikettikertoimet toimivat

Kriketin vedonlyöntikertoimet ovat kaiken asiaan liittyvän ytimessä kriketin vedonlyönti, ja on mahdotonta menestyä vedonlyönnissä ymmärtämättä, miten kertoimet toimivat.

Rajoitetut ottelut ovat yksinkertaisia vastakkaisia pelejä, kun taas testiotteluissa on mahdollisuus saada tasapeli. Kertoimet ovat pohjimmiltaan numeerinen esitys tietyn tapahtuman todennäköisyydestä aikaisempien vetojen perusteella.

Jos vedonlyöjät pelaavat yleistä mielipidettä vastaan, heidän mahdollisuutensa ovat pienet, mutta he voivat voittaa paljon rahaa, jos he ovat oikeassa,

Nyrkkisääntönä on, että vedonlyöjien tulisi lyödä vetoa vain tuntemilleen joukkueille; Muuten he ovat vaarassa menettää rahaa, koska he eivät tiedä, onko veto minkään arvoinen.

Kuinka krikettikertoimet toimivat
Hevoskilpailujen kertoimien ymmärtäminen

Hevoskilpailujen kertoimien ymmärtäminen

Muista, että hevosen voittomahdollisuudet sekä rahasumma, joka tulee maksaa, jos ja kun se voittaa, määräytyvät todennäköisyydellä.

Perinteiset kertoimet antavat vedonlyöjille mahdollisuuden nähdä, millaisen prosenttitodennäköisyyden online-vedonlyöntiyritys tai toimiala kokonaisuudessaan antaa hevoselle, toisin kuin pari-mutel-järjestelmässä, jossa voitot päättävät olennaisesti pelaajat itse kokonaisuutena sen perusteella, miten paljon rahaa on poolissa ja kuinka monta vetoa jokaisesta hevosesta on asetettu.

Esimerkiksi 5-1 hevonen ei ehkä vaikuta ensisilmäyksellä kaukolaukaukselta, mutta kerro se tavallisella 1 dollarin panoksella ja jaa 100 tällä numerolla. Seurauksena on, että jakamalla 100 6:lla tämän hevosen onnistumisprosentti on alle 17%.

Hevoskilpailuissa, 17 prosentin mahdollisuus voittaa ei ole kauhea; Totta puhuen, kentällä voisi olla 20 juoksijaa, ja jokaisella olisi vain 5 % mahdollisuus voittaa, jos he kaikki olisivat tasavertaisia.

Muista kuitenkin, että jos hevosen kertoimet viittaavat siihen, että sillä on 17 prosentin todennäköisyys voittaa, sillä on myös 83 prosentin todennäköisyys hävitä, joten vedonlyöjien on pidettävä panokset kohtuullisina ja numerot puolellaan.

Hevoskilpailujen kertoimien ymmärtäminen
Kuinka UFC-kertoimet toimivat

Kuinka UFC-kertoimet toimivat

Suurin osa urheiluvedonlyöntikertoimista näytetään samalla tavalla. Miinusmerkki (-) osoittaa suosikkia, kun taas plusmerkki (+) edustaa altavastaajaa. Pelaajat huomaavat myös, että useimmat kertoimet lasketaan 100 dollarin vetojen perusteella.

Jos vedonlyöjät näkevät +110 tai -110, se tarkoittaa, että vig - vedonvälittäjän keräämä summa - on 10 dollaria. Urheiluvedonlyöntien on tuotettava voittoa pysyäkseen liiketoiminnassaan, joten mehu on yleensä 5–10 dollaria.

Esimerkiksi, UFC pelaajat Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välinen ottelu voi nähdä kertoimella +125 ja -155.

Jos heidän pitäisi panostaa suosikkiin, heidän on panostettava 155 dollaria voittaakseen 100 dollaria. Päinvastoin, jos vedonlyöjien vetoa altavastaaja (McGregor), heidän tarvitsee vain laskea 100 dollaria voittaakseen 125 dollaria.

Parhaat UFC-taistelijat ovat erilaisia, mutta riippumatta siitä, kuinka erinomainen taistelija on, heillä kaikilla on vahvuuksia ja puutteita. Nämä näkyvät taistelijan taistelutyylissä. Vedonlyöjien tulisi varata aikaa tutkiakseen kunkin taistelijan erilaisia lähestymistapoja ja heidän vuorovaikutusta keskenään.

Vaikka taistelija voi yleensä hallita ottelun vauhtia, haavoittuvan virheen osoittaminen väärää vastustajaa vastaan voi johtaa tuhoisaan tappioon suosikille ja maksaa mukavan altavastaajan uhkapelin.

Kuinka UFC-kertoimet toimivat