Lopullinen opas vedonlyöntiin College Footballista

Uutiset

2023-02-15

Eddy Cheung

Yliopistojalkapallovedonlyönti on pelaajien paratiisi syyskuusta uuteen vuoteen. Yli 75 ottelua on suunniteltu joka lauantai, joten siellä on useita mahdollisuuksia toimintaan ja nautintoon. Tämä opas on tarkoitettu sinulle, jos olet uusi uhkapelimarkkinoilla ja haluat oppia perusasiat ennen kuin teet ensimmäisen vedon korkeakoulujalkapalloilusta.

Lopullinen opas vedonlyöntiin College Footballista

Tämä opas tutkii, kuinka kertoimet määritetään ja mitä erilaisia pistehajalukuja ja ehdotuspanoksia saatat kohdata ennen pelejä ja niiden aikana. Lisäksi se tarjoaa sinulle korkeakoulun vedonlyönti vinkkejä arvioida ennen huomattavan rahasumman sijoittamista tiettyihin peleihin.

Jos haluat parantaa vedonlyöntiäsi korkeakoulujen jalkapallossa, jatka lukemista.

Miksi College Football -vedonlyönti on suosittua?

Amerikkalaisen jalkapallon vedonlyönti on valtava. Entä yliopistojalkapallo? Miksi se on niin suosittu?

Kyse on yliopiston ylpeydestä.

Ensinnäkin pelissä on huomattava määrä ylpeyttä. Voit ymmärtää, oletko käynyt suuressa julkisessa yliopistossa, pienemmässä yksityisessä yliopistossa vai missä tahansa muussa. Vaikka et olisi käynytkään tiettyä koulua, mutta olet fani sukulaisten tai alueen takia, saatat arvostaa jalkapallon yhteenkuuluvuuden tunnetta. Lauantai voi olla hyvää aikaa katso suosikkijoukkuettasi perheen, ikätovereiden ja muiden suosikkijoukkueesi kovien kanssa.

Yliopistojen jalkapallopelit eivät rajoitu enää lauantaihin.

Yliopistojen jalkapalloviikonloppujen lisäksi on pelejä joka kauden viikko. Useimpiin arki-iltoihin sisältyy panostusta varten yliopistojalkapallopeli, olitpa kiinnostunut lyömään vetoa MACtion-pelissä tiistaina tai keskiviikkona tai AAC-pelissä koko viikon ajan.

Yliopistojalkapallovedonlyönti tuottaa odottamattomia tuloksia.

Ehkä suurin syy, miksi nautimme jalkapallon katsomisesta, on "lämpö". Harvat urheilulajit osoittavat tämän paremmin kuin collegejalkapallo. Vaikka näennäistä symmetriaa on, pandemonium löytää aina tien sisään. Näet todennäköisemmin rutiinivirheitä, hulluja viimeistelyjä ja hassuja temppuja, joita ammattilaiset eivät yrittäisi NFL:ssä. Yksinkertaisesti sanottuna se on arvaamatonta.

NFL Versus College Football -vedonlyöntistrategiat

Oletko kokenut NFL-vedonlyöjä, joka haluaa päästä kollegiaalimarkkinoille parhaiden ominaisuuksien avulla korkeakoulujalkapallon vedonlyöntitekniikat?

Tehdään selväksi: NFL ja NCAA-jalkapallo eivät ole sama asia. Kyllä, he käsittelevät samaa lajia, ja pisteitä kertyy samalla tavalla, mutta vedonlyönti on hyvin erilainen.

Tämä tarkoittaa myös, että college jalkapallo vedonlyönti vinkkejä käytetään vetoa jalkapallosta NCAA:ssa ovat hyvin erilaisia kuin NFL:ssä. Verrataanpa NFL- ja yliopistojalkapallovedonlyöntiä.

  • Joukkueiden lukumäärä: Analyysi vaatii numeroita. Vaikka 32 NFL-joukkueen tutkiminen on suhteellisen yksinkertaista, 128 college-jalkapallojoukkueen arvioinnista tulee valtava hanke. Lisäksi useammat yliopistojoukkueet vastaavat enemmän otteluita panostamiseen ja arvokkaampia mahdollisuuksia.
  • Joukkueen laatu: Laatuerosta huolimatta jokaisella NFL-joukkueella on mahdollisuus voittaa. Yliopistojalkapallossa lahjakkuuksien ero voi varmistaa räjähdyksen.
  • Vedonlyöntitoiminnan määrä: NFL vetoaa enemmän kuin yliopistojalkapallo, mikä tarkoittaa, että vedonvälittäjät ja online-uhkapelipalvelut tekevät sijoittaa enemmän NFL:ään. Yliopistojalkapallon kertoimet ovat vähemmän suosittuja, mikä tekee niistä helpompi voittaa.
  • Vedon tyypit: College-jalkapallovedonlyönti verkossa on samanlaista kuin NFL-vedonlyönti. Spread, rahalinjat, parlayt ja teaserit ovat vakiopanoksia. Voit myös kokeilla eksoottisia vedonlyöntejä, kuten "jos veto"

College Football -vedonlyöntityypit

Yliopistojalkapallovetojen ja -pelien määrä on hämmästyttävä. Käydään läpi joitakin yleisiä korkeakoulujalkapallopeleihin asetettavia vetoja. Yliopiston ymmärtäminen jalkapallon vedonlyöntilinjat ja kertoimet eivät ole aluksi kovin helppoa, mutta college-jalkapallon kertoimien ymmärtäminen on yksinkertaista. Se vaatii aikaa ja harjoittelua, kuten mikä tahansa muu ulkomainen taito.

Levitä vedot

Mikä on voittomarginaali?

Spread, joka tunnetaan usein nimellä pisteero, on pistemäärä, jolla yhtä joukkuetta suositaan, eli vedonvälittäjän määrittämä voittomarginaali. Suuri hahmo nimeltä "mehu" näkyy levitteen vieressä. Yksinkertaisesti sanottuna tämä on hinta, jonka useimmat vedonvälittäjät kiinnittävät panoksesi.

Voittaakseen tällaisen vedon joukkueen on katettava leviäminen. Jokaisen leviämisen kohdalla "+" edustaa altavastaajaa, kun taas "-" tarkoittaa suosikkia. Tässä on esimerkki.

Joukkueen A ja Joukkueen B ero on 3,5 pistettä, mikä tarkoittaa, että Joukkueen A on ylitettävä vähintään neljä pistettä kattaakseen -3,5 pisteen. Sitä vastoin Joukkueen B on joko voitettava tai hävittävä kolmella pisteellä tai vähemmän kattaakseen +3,5 pisteen eronsa.

Moneyline-vedot

Kuka nousee huipulle?

Moneyline college jalkapallovedot jättää huomiotta voittomarginaali. Vain sillä on merkitystä, kuka voittaa tässä college-jalkapallovedonlyönnin muodossa.

Esimerkiksi joukkue A on -160 rahalinjan suosikki joukkue B:n yli, +135 rahalinjan altavastaaja. Vaikka se on erottuvampi veto kuin spread, rahalinjan kertoimet tarjoavat saman tuoton. 

Jos panostit 100 dollaria joukkueen A rahalinjalla ja voitit, keräisit 162,50 dollaria. Toisaalta B-joukkueen voitto johtaisi suurempaan palkkioon. 100 dollarin rahalinjan panos +135 kertoimella tuottaisi 235 dollaria.

Yli/alle tai kokonaispanokset

Kuinka monta yhteenlaskettua pistettä luulet saavan koko pelissä?

Joukkueen A ja B:n yli/ali-yhteistuloksissa oli 52 pistettä. -110 kertoimella voit lyödä vetoa siitä, että kilpailijat keräävät enemmän kuin 52 pistettä tai alle 52 pistettä.

Työntö on mahdollista kokonaisluvuilla, aivan kuten hajautusveto; jos he lisäävät täsmälleen 52 pistettä, se on työntö, ja kaikki yli/alle vedot palautetaan 52 pistettä.

Jos joukkue A voittaa 31-23, yli (54 pistettä) osuu ja palauttaa 190,91 dollaria 100 dollarin panoksella. Jos Georgia voittaa 24-23, alle (47 pistettä) osuu ja palaa 190,91 dollaria 100 dollarin panoksella.

Parlay-vedot

Parlays ovat viimeisin trendi korkeakoulujalkapallon vedonlyönnissä. Parlays on vedonlyöntityyppi, jossa monet suorat vedot yhdistetään yhdeksi vedoksi. Tämän seurauksena mahdollisuutesi kasvavat merkittävästi. Voittomahdollisuutesi ovat kuitenkin huomattavasti pienemmät kuin yhden vedon voittaminen.

Jos jokainen vedonlyönti osuu, sinulla on voittava vetokuponki. Kuitenkin, jos jokin yksittäisistä merkinnöistäsi epäonnistuu, koko parlay häviää. Yliopistojalkapallovedonlyönnissä on aina paljon otteluita, joista valita viikonloppuna.

Pelin sisäiset tai live-vedot

Vaikka parlayt ovat uusin trendi, live- tai pelin sisäinen vedonlyönti on myös erittäin suosittu.

Lähes kaikki urheiluvedonlyönnit ovat päivittäneet Internet-toimintansa ja kertoimet päivitetään säännöllisesti pelin aikana.

Oletetaan esimerkiksi, että katsot jalkapallo-ottelua ja joukkue A siirtyy 14-0-johtoon, mutta uskot, että Joukkue B voi palata. Urheiluvedonlyönti tarjoaa live-kertoimet päivitetylle leviämiselle, rahalinjalle ja kokonaispistemäärälle vetoa varten.

Lopulliset ajatukset

Vedonlyönti yliopistojalkapallosta verkossa ei takaa, että voitat välittömästi. Olemme kuitenkin toimittaneet sinulle kaiken, mitä tarvitset saadaksesi yhden kaavan elementin oikein, mikä on tärkein.

Jäljellä on vain vähän enemmän työtäsi: suorita tarvittava tutkimus ja valitse sitten voittajat. Luo strategia, käytä muita online-urheiluvedonlyöntitaktiikoitamme, niin tiedät tarkalleen, kenelle lyödä vetoa yliopistojalkapallossa ja hävittää online-opistojalkapallovedonlyöntisivustot.

Viimeisimmät uutiset

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä
2023-03-22

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä

Uutiset