Opas talviolympialaisten vedonlyöntiin 2022

Uutiset

2022-02-16

Vuoden 2022 talviolympialaiset alkoivat 4. helmikuuta pitkän odotuksen jälkeen COVID-19-pandemian jälkeen, joka hetkeksi melkein pyyhki pois suuret urheilutapahtumat. The Pekingin talviolympialaiset seuraa hiljattain päättyneitä Tokion olympialaisia kuudella kuukaudella, mikä on poikkeuksellisen lyhyt kesto ottaen huomioon, että Tokion tapahtuma viivästyi kuusi kuukautta.

Opas talviolympialaisten vedonlyöntiin 2022

XXIV talviolympialaiset ovat erityisiä eri syistä. Ensinnäkin Peking jää historiaan ensimmäisenä kaupunkina, joka isännöi sekä kesä- että talviolympialaisia, sen jälkeen kun viimeksi mainittu debytoi vuonna 2008. Vaikka Kiinan pääkaupunki on virallinen isäntäkaupunki, tapahtumat järjestetään 13 paikassa kolmessa eri paikassa. alueilla (Peking, Yanqing ja Zhangjiakou).

Vedonlyönti talviolympialaisista verkossa

Talviolympiatapahtumat ovat yleensä lyhyempiä kuin kesäurheilu, joten vedonlyöjän on tärkeää ymmärtää tarjolla olevat erilaiset vaihtoehdot, kun hän lyö vetoa talviurheilulajeista.

Ennen kuin urheiluvedonlyöjien tarkastellaan tarjolla olevia vaihtoehtoja, heidän on hallittava talviolympialaisten vedonlyönnin hienoudet. Tässä on kuitenkin muutamia vaiheita, jotka sinun on suoritettava asettaessasi vetoja vuoden 2022 talviolympialaisista:

Valitse urheiluvedonlyönti

Vaikka tämä saattaa kuulostaa kliseiseltä, ensimmäinen askel vedonlyöntiin vuoden 2022 talviolympialaisissa pitäisi olla parhaan vedonlyöntisivuston löytäminen. Tämän pitäisi olla online-vedonlyöntisivusto, joka kattaa tapahtuman laajasti.

Ymmärrä kertoimet

Liityttyään online-urheiluvedonlyöntiin panostaakseen talviolympialaisissa, pelaajien on kiinnitettävä huomiota tarjottuihin kertoimiin tai markkinoiden kattavuuteen, mikä ei pitäisi olla huoletonta kenelle tahansa, jolla on kokemusta urheiluvedonlyönnistä. Todennäköisyyksien löytämisen pitäisi olla helppoa. Online-vedonlyöjien pitäisi kuitenkin tietää, että jotkut vedonvälittäjät jättävät huomioimatta vähemmän tunnetut talviolympialaisten urheilulajit, kuten curling.

Aseta panokset

Vedon asettamisen tulee olla helppoa – valitse joukkue tai urheilija ja syötä panostettava summa. Ja kun on kyse rahasta, on aina tärkeää korostaa due diligence -velvollisuuden merkitystä.

Parhaat talviurheiluvedonlyöntivaihtoehdot

Vuoden 2022 talviolympialaisissa on 109 tapahtumaa 15 lajissa. Tämän tapahtuman suosio kasvaa jatkuvasti vedonlyöjien keskuudessa, mikä johtuu suurelta osin tiettyjen urheilulajien suosion kasvusta tapahtumassa, kuten esim. jääkiekko ja jääkiekko. Myös online-urheiluvedonlyönti tai mahdollisuus ansaita rahaa on vaikuttanut valtavasti talviolympialaisten suosioon.

On edelleen selvää, että jotkut talviolympialajit ovat suositumpia kuin toiset. Tässä on joitain suosituimpia tapahtumia talviurheilun vedonlyöjien keskuudessa.

Hiihto

Talviolympialaisissa käsitellään monia hiihtoon liittyviä lajeja. Tämä tapahtuma on keskeisellä sijalla Pekingin talviolympialaisissa, ja se on esiintynyt kaikissa talviolympialaisissa. Vuoden 2022 kilpailuihin kuuluvat muun muassa murtomaahiihto, lyhytratahiihto, mäkihypyt ja alppihiihto.

Seurattavat joukkueet - Itävalta, Sveitsi, Italia ja Norja.

Jääkiekko

Jääkiekolla on valtavasti seuraajia maailmanlaajuisesti. Varsinkin jääkiekko on tuottanut talviolympialaisten historian hienoimpia hetkiä. Naisten USA vs. Kanada -ottelu on yleensä ilahduttavaa katsottavaa, ja vastaavat joukkueet lupaavat jännittävän kilpailun. Kaikki talviolympialaisia koskevat online-vedonlyönnit tarjoavat kertoimia tälle urheilulajille.

Seurattavat joukkueet - Kanada, Venäjä, Tanska ja Sveitsi

Lumilautailu

Lumilautailu on taitopeli, joka pyrkii näyttämään urheilullisia kykyjä ja rohkeutta. Nämä tekijät tekevät siitä erittäin houkuttelevan urheiluvedonlyöjien kannalta. Talviolympialaisissa urheilijat suorittavat viisi lumilautailutapahtumaa – Parallel suurpujottelu, lumilautakrossi, Slopestyle ja Blog Air.

Katsottavia henkilöitä - Shaun White, Chloe Kim

Rattikelkka

Rattikelkka tunnetaan myös nimellä Bobsleigh, fanien suosikki kaikissa talviolympialaisissa. Rattikelkan romantiikka johtuu suurelta osin peliin kaiverretusta nopeustekijästä, jonka mukaan kilpailijat kilpailijoissa liikkuvat jopa 85 mph:n nopeudella. Rattikelkkakilpailuissa on neljä lajia. Näitä ovat Two Man, Two Woman, Four-Man ja Women's Monobob.

Seurattavat joukkueet: Saksa, Sveitsi, Amerikka, Jamaika

Suositut talviolympialaisten vetotyypit

Talviolympialaisten tapahtumissa on runsaasti online-urheiluvedonlyöntimahdollisuuksia. Lajien tuntemus on avainasemassa, ja tämä vaatii tutkimusta tai laajaa tietämystä, jotta voidaan tehdä tietoisia päätöksiä. Tässä on kuitenkin talviolympialaisten online-vedonlyönnissä yleisiä vetotyyppejä.

  • Suoranainen Voittaja: Vedon asettaminen henkilölle tai joukkueelle, joka todennäköisesti voittaa.
  • Ottelut: Tämä veto edellyttää, että vedonlyöjät valitsevat urheilijan, jonka he uskovat menestyvän paremmin kuin toisella missä tahansa tapahtumassa.
  • Voittomarginaali: Vedonlyönti pisteiden tai sekuntien määrästä, jolla voittaja voittaa.
  • Voittajajoukkue / mitali yhteensä: Tämä veto siirtyy pois yksittäisistä lajeista, vaan pikemminkin maan yleisestä suorituksesta olympialaisissa.

Talviolympialaisten vedonlyöntivinkkejä

Talviurheiluvedonlyönti verkossa ei eroa päivittäisestä online-urheiluvedonlyönnistä. Kuten aina, urheiluvedonlyönnin kultainen sääntö pätee edelleen: tee läksysi. Lisäksi, koska voi olla vaikeaa tarjota lajikohtaisia vinkkejä, seuraavat yleiset vinkit ovat voimassa.

  • Opiskele tieteenaloja ja niiden sääntöjä
  • Tutkimus! Tutkimus! Tutkimus! – käytä tekniikkaa eduksesi
  • Omaksu vastuullinen pelaaminen

Viimeisimmät uutiset

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?
2022-11-30

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?

Uutiset