Parhaat urheiluvedonlyöntistrategiat vuonna 2021

Uutiset

2021-11-24

Urheiluvedonlyönti voi olla hauskaa. Pelaajalle voi kuitenkin olla turhauttavaa, jos asiat eivät mene niin kuin hän. Pelaajat omaksuvat nopeasti sen tosiasian, että strategia on avain heidän mahdollisuuksiensa parantamiseen verkossa. Online-vedonlyöjät voivat tehdä urheiluvedonlyöntikokemuksestaan paljon paremman.

Parhaat urheiluvedonlyöntistrategiat vuonna 2021

Tällaisia ovat panostusrajojen asettaminen, pelikassan oikea hallinta ja oikeuden käyttö urheiluvedonlyöntisivusto. Vedonlyönnin tulisi myös löytää ja käyttää tehokkaita vedonlyöntistrategioita. Alla on korostettu joitakin parhaista vuonna 2021 käytetyistä vedonlyöntistrategioista.

Matched Bets -strategia Matched vedonlyönti on ehkä helpoin vedonlyöntistrategia, jota vedonlyöjät voivat käyttää. Tämä strategia edellyttää, että vedonlyöjä asettaa vetoja samaan tapahtumaan. Tämän vedonlyöntistrategian suuri saalis on kuitenkin se, että se perustuu ilmaisiin vetoihin.

Useimmat online-vedonlyöntisivustot tarjoavat yleensä ilmaisvedot ja muut bonukset, jota pelaajat voivat hyödyntää tässä strategiassa. Se toimii kaikissa urheilulajeissa, mutta on paras niille, jotka voivat päättyä vain kahteen tulokseen. Tapahtumat, joilla on korkeimmat kertoimet, ovat myös edullisia vedonlyöjälle.

Arbitraasi-vedonlyöntistrategia

Tämän strategian tavoitteena on yleensä hyödyntää eri urheiluvedonlyöntien kertoimien eroja. Kertoimet muuttuvat yleensä jatkuvasti, kun pelin tulokseen vaikuttavat tekijät muuttuvat jatkuvasti. Joissakin tapauksissa muutos voi olla tarpeeksi suuri tuottamaan tuottoa.

Arbitraasistrategia hyödyntää joidenkin urheiluvedonlyöntien viiveitä kertoimien muuttamisen suhteen. Voitot ovat yleensä minimaalisia, mutta niitä voidaan kerätä suurempia tuottoja varten.

Kellyn kriteeristrategia

Tätä strategiaa käytetään yleisimmin rahoitusmarkkinoilla, mutta se toimii varsin hyvin myös urheiluvedonlyönnissä. Sen tarkoituksena on hyödyntää todennäköisyyksien ja kertoimien välisiä eroja. Vetäjän tarvitsee vain määrittää kertoimen arvo. Vetäjä voi sitten muuttaa panoksensa todennäköisyyksien ja kertoimien vaihtelun mukaan. On olemassa matemaattisia kaavoja, joita vedonlyöjä voi käyttää kertoimen arvon ja peiton laskemiseen.

Kertoimet Boost Strategia

Yksi menetelmistä, joita vedonvälittäjät käyttävät houkutellakseen uusia vedonlyöjien, on kertoimien parantaminen. Vedonlyöjät voivat hyödyntää tällaisia kertoimien korotuksia kasvattaakseen mahdollisen voittonsa määrää. Tämä strategia parantaa vain voiton määrää, mutta ei muuta voiton todennäköisyyttä millään tavalla.

Vedonlyöjien tulee kuitenkin huomioida, että useimmilla urheiluvedonlyönnillä on yleensä hyvä syy nostaa tiettyjä kertoimia. Kasvatut kertoimet voivat olla osoitus siitä, että kertoimien tulos ei ole positiivinen.

Järjestelmävedonlyöntistrategia

Tämä vedonlyöntistrategia edellyttää, että vedonlyöjät peittävät panoksensa erilaisilla vedonlyöntilinjoilla sen sijaan, että käyttäisivät akkumulaattoria. Kertymävedoissa yhden vedon häviäminen tarkoittaa, että koko vetokuponki häviää. Järjestelmävedoilla katat kaikki parhaat tulokset, joten yhden vedon häviäminen ei välttämättä tarkoita, että koko vetokuponki häviää.

Steamia jahtaamassa

Chasing steam on strategia, joka perustuu merkittäviin liikkeisiin vedonlyöntimarkkinoilla. Esimerkiksi, jos kertoimet muuttuvat merkittävästi, se voi johtua siitä, että monet ammattipelaajat ja vedonlyöntiyhdistykset asettavat panoksia toiselle puolelle.

Vedonvälittäjät muuttavat yleensä kertoimiaan tällaisissa tilanteissa minimoidakseen voittonsa. Strategia olettaa, että ammattimaisilla vedonlyöjillä ja vedonlyöntiryhmillä, jotka aiheuttavat kertoimien vaihtelua, on hyvä käsitys todennäköisestä tuloksesta. Vedonlyöjä voi siis käyttää tätä tietoa vedonlyöntiin.

Viimeisimmät uutiset

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?
2022-11-30

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?

Uutiset