Urheiluvedonlyöntimarginaalit selitetty

Uutiset

2022-10-19

Online-urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat vedonlyöntilinjoja. Toisaalta urheiluvedonlyöjät lyövät vetoa näillä linjoilla toivoen voitavansa tietyssä kannattavassa urheilulajissa. Tietenkään yksikään vedonvälittäjä ei tarjoa palveluitaan vapaasti – heidän on ansaittava voittoa kuten minkä tahansa muun yrityksen. Ainoa tapa urheiluvedonlyönnillä voi ansaita rahaa on luoda marginaaleja. Silti yllättäen monet vedonlyöjät eivät tiedä, mitä marginaalit sisältävät.

Urheiluvedonlyöntimarginaalit selitetty

Kuka tahansa vedonlyönti urheilusta täytyy ymmärtää marginaalien perusteet lisätäkseen voittomahdollisuuksiaan. Tässä artikkelissa käsitellään vedonlyöntimarginaaleja ja niiden merkitystä urheilutapahtumissa vedonlyöville pelaajille.

Mitä ovat urheiluvedonlyöntimarginaalit?

On yleistä löytää useimmat online-urheiluvedonlyöntisivustot, jotka väittävät tarjoavansa parhaat kertoimet. Mutta valitettavasti kaikki nämä väitteet eivät pidä paikkaansa. Joten kuinka vedonlyöjä voi tietää, mikä vedonvälittäjä puhuu totta? Yksinkertainen. Ymmärtämällä kuinka marginaalit toimivat.

Mikä on marginaali? Marginaali on ero vedonvälittäjän tarjoamien kertoimien arvossa ja tietyn tuloksen todellisessa todennäköisyydessä. Itse asiassa näiden kahden arvon välillä pitäisi aina olla ero, jota pidetään usein "maksuna" minkä tahansa vedon asettamisesta. Lisäksi marginaalit antavat vedonvälittäjille etulyöntiaseman pelaajaan nähden lopputuloksesta riippumatta.

Kun vedonvälittäjä hinnoittelee markkinoita, hän asettaa kertoimet huolellisesti tavalla, joka on houkutteleva markkinoiden molemmille osapuolille. Tämän tasapainon saavuttaminen saa pelaajat lyömään vetoa kummasta tahansa tuloksesta, mikä auttaa vedonlyöntisivustoa tasapainottamaan vastuunsa.

Marginaalit eivät kuitenkaan millään tavalla takaa urheiluvedonlyöntiä, että ne tuottavat voittoa. On tapauksia, joissa vedonvälittäjä voi hävitä, jos hän joutuu epätasapainoisen linjan väärälle puolelle.

Miksi vedonlyöjien pitäisi ymmärtää marginaalit?

Urheiluvedonlyöntimarginaalit asetetaan yleensä noin 5 %:iin useimmissa tapauksissa. Mutta tämä näennäisesti pieni prosenttiosuus varmistaa, että vedonvälittäjä jatkaa liiketoimintaa. Toisaalta, kun pelaat online-vedonlyöntisivustoilla korkeammilla marginaaleilla, he maksavat enemmän häviäessään ja ansaitsevat vähemmän voittaessaan.

Esimerkiksi kahdella urheiluvedonlyönnillä, joiden marginaalit ovat 4 % ja 4,4 %, saattaa näyttää olevan lähes samanlainen marginaali. Mutta pienintäkin eroa tulisi pitää merkittävänä, kun otetaan huomioon voittamisen ja häviämisen välinen ohut raja urheilussa. 

Voiton ja tappion välinen ero on yleensä noin 52 % ja keskimääräinen vedonvälittäjä veloittaa 5 %. Tämä tarkoittaa, että vain vedonlyöjät, jotka voittavat 52 % tasaisista vedoista, voivat maksaa vedonvälittäjälle leikkaustaan. Vaikka 52 %:n voittoprosentti ei ehkä vaikuta vaikealta, se on saavutus, joka hämmentää miljoonia vedonlyöjiä, jotka vaativat pystyvänsä vielä parantamaan sitä.

On syytä huomata, että alhaisia marginaaleja tarjoavien vedonvälittäjien ei välttämättä tarvitse antaa korkeimpia kertoimia.

Vedonlyöntimarginaalien laskeminen

Pelkkä pienten marginaalien etsiminen harvoin auttaa. Urheiluvedonlyöjien tulisi pystyä laskemaan marginaalit. Marginaalien laskeminen millekään vedolle ei yleensä ole niin yksinkertaista kuin ABC useimmille vedonlyöjille. Se vaatii enemmän kuin vain etsimistä urheiluvedonlyöntivinkkejä.

Toisin kuin suosittu huomautus, että ihmiset lyövät vetoa suosikkijoukkueistaan tai urheilulajeistaan, mutta lyövät vetoa vedonvälittäjää ja kertoimia vastaan. Joten miten marginaalit lasketaan? Yksinkertainen:

  • Kaksisuuntainen tapahtuma: Marginaali = (1 / desimaalikertoimet vaihtoehdolle A) + (1 / desimaalikertoimet vaihtoehdolle B) - 1
  • Sovellus: Kun lasketaan yli/alle 2,5 maalin marginaalia jalkapallossa, yli 2,5 maalin kertoimet ovat 1,66, kun taas alle 2,5 maalin kertoimet ovat 2,02. Laskelmamme näyttävät seuraavalta:
  • (1 / 1,66) + (1 / 2,02) - 1 = 0,0974

Vastauksen ilmaiseminen prosentteina: 0,0974 x 100 % = 9,74 %

Tämän vedon marginaali on 9,74, mikä ei todellakaan ole niin hyvä kenellekään vedonlyöjälle.

Parhaiden marginaalien löytäminen

On pelaajan etujen mukaista löytää vedonvälittäjä, jonka maine tarjoaa alhaiset marginaalit. Yksinkertainen verkkohaku voi riittää, mutta jotkut pelaajat käyttävät mieluummin marginaalilaskuria tai vedonvälittäjät ranking-sivustot. Due diligence on tärkeää, kun etsitään Internetistä parhaita katteita, kun otetaan huomioon, että edes maineikkaimmat verkkosivustot eivät tarjoa jatkuvasti alhaisia marginaaleja kaikilla markkinoilla. Mutta niillä on alhaisemmat marginaalit kuin muilla kilpailevilla verkkosivustoilla.

Ei ole viisasta pelata uhkapelejä missään muualla kuin vedonvälittäjällä, jolla on pienet marginaalit. Loppujen lopuksi pienemmät marginaalit ovat kriittisiä parannettaessa pelaajan näkymiä pitkällä aikavälillä.

Lopulliset ajatukset

Marginaalit ovat "tarpeellinen paha" vedonlyöntialalla. Ilman marginaaleja urheiluvedonlyönti ei pysty tarjoamaan palveluitaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vedonlyöjien täytyy tyytyä mihinkään marginaaliin. Pelaajien tulee aina pyrkiä löytämään vedot pienimmällä marginaalilla asettaessaan vetoja muiden urheiluvedonlyöntivihjeiden ohella.

Alhaisten marginaalien lisäksi vedonlyöjien tulisi kiinnittää huomiota myös muihin tarjouksiin, jotka tekevät online-urheiluvedonlyönnistä kannattavaa. Tällaisia ovat vedonlyöntimarkkinoiden valikoima, saatavuus runsaat bonukset, pankkivaihtoehdot ja asiakaspalvelun laatu. Urheiluvedonlyönti, joka rastittaa kaikki oikeat kohdat ja tarjoaa silti alhaiset marginaalit, katsotaan "ihanteelliseksi" nettipanosten asettamisen kannalta.

Viimeisimmät uutiset

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?
2022-11-30

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?

Uutiset