Vedonlyöjien tekemät vältettävät virheet

Uutiset

2022-07-27

Kukaan ei nauti virheiden tekemisestä, varsinkaan kun ne maksavat heille rahaa. Virheet voivat maksaa pelaajille paljon rahaa jännittävässä vedonlyöntimaailmassa. Pieninkin virhe saattaa merkitä eroa onnistuneen päivän ja sellaisen päivän välillä, joka saa vedonlyöjän haluamaan itkeä.

Vedonlyöjien tekemät vältettävät virheet

Kokemusta on vaikea saada. Se kehittää elintärkeää sisäistä mittauspuikko-intuitiota. Tämä auttaa vedonlyöjiä päättämään hyvän ja huonon tavan välillä toimia. Mutta on helppo pitää intuitiota itsestäänselvyytenä tai olla koskaan kyseenalaistamatta, onko se auttanut saavuttamaan tavoitteensa aiemmin.

Odotettavissa epärealistisia tuloksia

Urheiluvedonlyönti perustuu pääasiassa sattumaan. Vetäjät voivat viettää tuntikausia etsiessään ja muotoillessaan ihanteellista panosta. Mutta mikään ei ole väistämätöntä, ja asiat voivat mennä kumpaan tahansa suuntaan. Siksi pelaajien tulee varmistaa, etteivät he aloita vedonlyöntimatkaansa liioiteltujen odotusten kanssa. Vedonlyöjien tulisi välttää vakuuttelemasta itseään siitä, että heillä on onnekas tauko tai että he tienaavat paljon helppoa rahaa mistä tahansa vedonlyönnistä.

Tämä ajattelutapa on ongelmallinen, koska se voi aiheuttaa heille paljon paineita säilyttää voitto. Mentaliteetti voi johtaa siihen, että pelaajat nostavat panostussummiaan. Lisäksi epärealistiset odotukset liittyvät yleisesti epämiellyttävään vedonlyöntikokemukseen, jota kukaan ei halua. Puntereiden on otettava asiat rauhallisesti, asetettava järkeviä tavoitteita ja nautittava olostaan kohtuudella.

Liian suuren vetomäärän asettaminen

Toinen yleinen virhe, joka tapahtuu eri urheilulajeja seuraavien vedonlyöjien kanssa, on se, että he uskovat olevansa vedonlyöntiasiantuntijoita kaikissa niissä. Vaikka on yleistä, että eri urheilulajeja kiinnostaa vahvasti, löytyy melkein aina yksi urheilulaji, jonka tuntee ja josta pitää enemmän kuin muut.
Koska kaikki urheilulajit ovat erilaisia ja jokaisella on omat vedonlyöntivalinnansa, pelaajien on parempi pysyä siinä, jonka he tuntevat parhaiten.

Sokea vedonlyönti

Panostaessaan vedonlyöjien on tärkeää tehdä kotitehtävänsä joukkueista, joista he ovat kiinnostuneita lyömään vetoa. Tämä auttaa tekemään parhaan mahdollisen päätöksen. Vaikka urheiluvedonlyönnissä on aina onneakin, mahdollisuustasoa voidaan muuttaa riittävän tutkimuksen avulla.

Silti, jos on joukkueita, joita et tunne, niiden pelaajien, managerien, loukkaantumisten, pelikiellon, koti-/vierasmuodon, kilpailun ja pelityylien lukeminen voi olla erittäin hyödyllistä.

Yksi tyypillisimmistä sokkovedonlyöntivirheistä on se, että monet erityisesti aloittelijat päättävät lyödä vetoa suosikkijoukkueistaan. Nämä suosikit eivät aina voita, joten niiden tukeminen sokeasti ilman läksyjä ei ole hyvä idea.

Vedonlyöntistrategian käyttämättä jättäminen

Urheiluvedonlyönti edellyttää strategian tunnetta päästäkseen jatkuvasti kärkeen. Vedonlyöjien on ymmärrettävä, millä markkinoilla panostaa. Heidän tulee myös yrittää tietää, mitä välttää, milloin panostaa ja milloin ei. Strategian tulee olla yksittäinen panos vai yhdistelmäpanos. Samoin heidän on tiedettävä, panostaako ennen ottelua vai pelin aikana.

Tappiota yritetään korvata

Kukaan ei halua tulla tappiolle. Kaikki ihmiset lyövät vetoja siinä toivossa, että tämä voisi olla se, joka tuo heille ratkaisevan voiton. Mutta asiat eivät aina mene vedonlyöjien tavalla, ja joidenkin vetojen häviäminen on väistämätöntä.

Kun pelaajat häviävät vedon, voi olla houkuttelevaa yrittää lunastaa itsensä tarjoamalla uusi mahdollisuus korvata menetetyt rahat. Siitä voi tulla erittäin vaarallinen tapa, jos vedonlyöjät menettävät vedot, joiden tarkoituksena on korvata heidän tappionsa. Tappioiden takaisinmaksuyritys voi johtaa jatkuvasti pahenevaan tappiokierteeseen.

Välttääkseen kaivamasta itseään kuoppaan, pelaajien on ymmärrettävä, milloin hyväksyä tappio ja milloin kutsua se päiväksi.

Ns. asiantuntijoiden vaikutteita saaneet mielipiteet

Vedonlyöjien on hyvä perustaa ennusteensa tilastoihin ja historiallisiin faktoihin. Mikään ei ole objektiivisempaa kuin kylmät, kovat tosiasiat. Tilastojen käyttämisessä urheiluvedonlyöntiennusteiden luomiseen liittyy kuitenkin erityisiä ongelmia. Jokaisella urheilulajilla on asiantuntijoita, jotka tarjoavat tulkintojaan, ennusteitaan ja muuta asiantuntijajohtoa.

On tärkeää huomata, että nämä ihmiset eivät ole psyykkisiä. Vaikka heillä olisi enemmän urheilukokemusta, he eivät koskaan ole 100 % positiivisia tapahtuman lopputuloksesta. Siksi kaikki, mitä asiantuntijat sanovat, tulee ottaa suolalla. Puntereiden tulee luottaa intuitioonsa, jos he ovat tehneet läksynsä. Lisäksi vedonlyöjien tulee harkita vedon arvoa ja olla varmoja päätöksestään.

Tietoihin perustuva vedonlyöntitapa voi antaa osallistujille runsaasti tietoa. Vedonlyöjien tulee merkitä muistiin rahasumma, jonka he ovat laittaneet vedonlyöntitilille. Heidän tulee myös seurata voittamiaan tai menettämiään määriä sekä urheilulajeja, markkinoita ja osamarkkinoita, joilla he ovat saavuttaneet merkittävimmän menestyksen.

Tämän lähestymistavan avulla yksilöt voivat kehittää tiekartan, joka näyttää heille tarkalleen missä he ovat ja missä heidän pitäisi lyödä vetoa. Jotkut vedonvälittäjät jopa tarjoavat pelaajilleen hyödyllistä, kattavaa tilastotietoa käyttäjien käyttäytymisestä, joten kannattaa valita sivusto, joka tarjoaa nämä tiedot.

Tuoreimmat uutiset

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta
2023-08-15

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta

Uutiset