Kaikki aiheesta Biathlon Odds

Vaikka ampumahiihto on edelleen urheilulaji, johon panostaa vain pieni määrä pelaajia, ampumahiihto on käytännössä osoittautunut erinomaiseksi voittolippujen pinoamiseen, ja siinä on lukuisia erilaisia ansaintamahdollisuuksia. Kuten missä tahansa yksilölajissa, valitset urheilijan, jolle lyöt vetoa, ja hänestä tulee suosikkisi, kunnes kilpailu on ohi.

Juuri tästä syystä tuomme yksityiskohtaisen analyysin kaikesta, joka liittyy vedonlyöntiin yhdestä eniten houkuttelevia kilpailuja jokaisista talviolympialaisista, jotta pelaajien olisi helpompi koota lupaava lippu.

Kaikki ampumahiihdon kertoimista, vedonlyöntilinjoista ja leviämisestä

Kaikki ampumahiihdon kertoimista, vedonlyöntilinjoista ja leviämisestä

Vaikka ampumahiihto tuli suurelle yleisölle vasta äskettäin, se ilmestyi Norjaan jo 1700-luvulla, ja Euroopan pohjoisosissa se on ollut tärkeä osa sotilaiden koulutusta vuosisatojen ajan. Se vaatii kilpailijoilta kahta asiaa: murtomaahiihtoladan hallintaa mahdollisimman nopeasti ja tarkkaa ampumista ampumaradalla.

Kilpailuja on viisi tyyppiä. Klassisessa yksilökilpailussa miehet juoksevat 20 kilometriä ja naiset 15 kilometriä. Mukana on myös saavutuskilpailu, sprintti, yhteislähtö ja viesti.

Yksilö eroaa muista siinä, että jokaisesta poikkeamisesta lisätään kokonainen minuutti lopputulokseen, kun taas muissa kilpailuissa ampumahiihtäjät maksavat ampumaradalla epäonnistumisesta rangaistuskierroksilla, jotka heidän on laskettava.

Henkilö- ja joukkokilpailuissa ammutaan neljä kertaa, kahdesti seisoma-asennossa, kahdesti makuuasennossa, kun taas muissa ammutaan kerran kummassakin asennossa. Kohde on 50 metrin päässä ja makuulla kaksinkertainen etäisyys.

Kaikki ampumahiihdon kertoimista, vedonlyöntilinjoista ja leviämisestä
Ampumahiihdon rahalinjan kertoimet ja kuinka lyödä vetoa ampumahiihdosta

Ampumahiihdon rahalinjan kertoimet ja kuinka lyödä vetoa ampumahiihdosta

Kuten missä tahansa muussakin kilpailussa, perus lyödä vetoa ampumahiihdon vedonlyönnissä verkossa on arvailla kuka saavuttaa kilpailun parhaan ajan eli ensimmäisenä maaliviivan ylittävän. Ampumahiihdossa voit saada todella suuria kertoimia yksittäisille kilpailijoille, varsinkin jos he eivät ole kilpailun ensimmäinen tai toinen suosikki.

Se on epävarma urheilulaji, jossa kaikki muuttuu sekunnissa, koska jopa lumessa putoaminen ja erilaiset ongelmat ampumaradalla ovat mahdollisia, minkä vuoksi on suositeltavaa pelata useammalla kuin yhdellä mahdollisella voittajalla, jotta voit maksimoida. .

Ampumahiihdon viestien kertoimet

Ampumahiihdossa urheilijat kilpailevat paitsi yksilöllisesti myös joukkueena. Tarjolla on miesten ja naisten viestit sekä sekaviestit. Se on erittäin suosittu kilpailutyyppi vedonlyöjien keskuudessa, koska on selvempää, ketkä ovat suosikkeja ja ketkä ovat ulkopuolisia, koska suurvallat kuten Norja, Saksa, Venäjä ja Ranska ovat laajempia henkilökuntaa ja korkealle sijoitukselle on helpompi päästä.

Siksi monet ihmiset mieluummin arvaavat viestien sijoituksen sekä yksittäisten maajoukkueiden kaksintaistelut kunkin joukkueen suurimpien tähtien nykyisen muodon perusteella.

Ampumahiihdon rahalinjan kertoimet ja kuinka lyödä vetoa ampumahiihdosta
Ampumahiihdon vedonlyöntilinjat selitetty

Ampumahiihdon vedonlyöntilinjat selitetty

Sen lisäksi perusraharaja, on monia muita vaihtoehtoja, joihin voit lyödä vetoa.

Ampumahiihdon kaksintaistelu

Useimmissa tapauksissa tämä on paras veto, jonka voit asettaa lipullesi. Kyse on siitä, kumpi kahdesta tarjotusta kilpailijasta saavuttaa paremman sijoituksen kilpailussa. Vaikka suosikkisi sijoittuisi 15. sijalle, jos toinen sijoittuisi hänen takanaan, vetosi voittaa.

Vedonvälittäjät yrittävät tarjota samantasoisille ampumahiihtoilijoille, mutta he tekevät usein virheitä, joten helpoin tapa voittaa ampumahiihdossa on juuri väijymällä väärin sijoitetut kaksintaistelut, joissa yhden kilpailijan kertoimet ovat paljon korkeammat kuin niiden pitäisi olla.

Sijoitus kolmen parhaan joukossa

Ampumahiihto on urheilulaji, jossa monet voivat saavuttaa korkean paikan nykymuodosta, radan ja ampumaradan ominaisuuksista sekä sääolosuhteista riippuen.

Siksi on paljon parempi lyödä vetoa kilpailijan sijoituksesta palkintokorokkeelle, ei selkeästä voitosta, koska kertoimet ovat edelleen korkeat, 2,50:sta enemmän, kun maksetaan paikasta kolmen ensimmäisen joukossa, ja mahdollisuudet että voit onnistuneesti ennustaa tällaisen vedon ovat paljon korkeammat.

Ampumahiihdon vedonlyöntilinjat selitetty
Kuinka löytää parhaat ampumahiihdon vedonlyöntikertoimet

Kuinka löytää parhaat ampumahiihdon vedonlyöntikertoimet

Mitä tulee ampumahiihdon online-vedonlyöntiin, vaihtoehdot ovat rajoitetumpia verrattuna muita urheilulajeja. Ampumahiihto etsii edelleen paikkaansa huippulajien joukossa ja rakentaa jatkuvasti mainetta.

Halukas päästä ampumahiihdon vedonlyöntikertoimiin vaatii sinua etsimään parhaita mahdollisia vaihtoehtoja ja seuraamaan jokaisen ampumahiihdon vedonvälittäjän verkossa tekemiä parannuksia.

Vaikka vedonlyöntimahdollisuudet tässä urheilulajissa ovat rajalliset, tutkimusten tekeminen ja kertoimien vertailua on edelleen pakollinen, jos olet todella tosissasi yrittäessäsi lyödä voittovetoa. Koska ampumahiihto on rajoitettua vedonvälittäjien markkinoilla, erot annettujen kertoimien välillä ovat todennäköisempiä.

Vedonlyönti urheilijoiden yksilöllisistä suorituksista, jotka kilpailevat periaatteessa kahdessa taidossa samanaikaisesti, vaatii paljon onnea, mutta kun osut oikeaan valintaan, on suuri ero, jos olet aiemmin valinnut korkeimman mahdollisen kertoimen kyseiselle vedolle.

Joka tapauksessa urheilun kasvaessa myös vedonlyöntilinjat ja ampumahiihdon linjat tarjoavat vedonvälittäjät kasvavat.

Kuinka löytää parhaat ampumahiihdon vedonlyöntikertoimet
Parhaat online-vedonlyöntisivustot ampumahiihdon kertoimille

Parhaat online-vedonlyöntisivustot ampumahiihdon kertoimille

Kuten olemme jo todenneet, ampumahiihto on dynaaminen urheilulaji, jossa kaikki muuttuu sekunnissa, mikä tekee siitä ihanteellisen live-vedonlyöntiin, koska se tarkoittaa, että todennäköisyys kasvaa sellaiselle, joka epäonnistuu ensimmäisen laukauksen jälkeen ja jolla on erittäin hyvät mahdollisuudet saavuttaa korkean sijoituksen tapahtuman loppuun asti.

Ampumahiihto on enemmän maratonia kuin kilpailua, sillä aikainen etumatka tai hidas lähtö ei välttämättä tarkoita mitään. Siinä on kaksi erillistä komponenttia, jotka ovat yhtä tärkeitä lopullisen sijoituksen kannalta.

Valitettavasti live-vedonlyönti tästä jännittävästä talviurheilusta on todella harvinaista online-vedonvälittäjien tarjonnassa, ja kun se ilmestyy, lippujen talletusmahdollisuudet ovat melko huonot. Vain osoitteessa talviolympialaiset saatko enemmän mahdollisuuksia live-vedonlyöntiin, mutta se on kaukana monista muista urheilulajeista, joissa onnenpelien järjestäjien lähes koko painopiste on live-vedoissa.

Onneksi osa parhaat online-vedonvälittäjät kuten Melbet, 10bet ja 22bet, joiden tarjontaan kuuluu säännöllisesti ampumahiihto, joten vedonlyöjät, jotka pitävät tätä lajia kiinnostavana, voivat kokeilla onneaan.

Parhaat online-vedonlyöntisivustot ampumahiihdon kertoimille
Vinkkejä ja temppuja ampumahiihdon vedonlyöntikertoimiin

Vinkkejä ja temppuja ampumahiihdon vedonlyöntikertoimiin

Ampumahiihdosta kiinnostuneilla on todella mahdollisuus kääntää urheilutietonsa voitoksi, koska vedonvälittäjät aliarvioivat tämän talviurheilun ja antavat joskus erinomaiset kertoimet vedoille, joiden tulos on melko todennäköinen.

Jokaisen, joka haluaa voittoa ampumahiihtovedonlyönnistä, on ehdottomasti seurattava kilpailijoiden muotoa, mutta myös tunnettava yksittäisten hiihtokeskusten ominaisuudet ja menneisyyden tulokset. Hienoa, että samalla radalla on useita kilpailuja samana viikonloppuna, mikä antaa mahdollisuuden tutustua ampumahiihtäjien voimasuhteisiin.

Käytätpä sitten ampumahiihdon vedonlyöntisovelluksia tai pelaat tietokoneellasi, suosittelemme ehdottomasti lyömään vetoa kahden kilpailijan välisestä kaksintaistelusta, koska se on helpoin tapa voittaa. Voit pelata kaksi tai jopa kolme tällaista kaksintaistelua samalla lipulla kokonaiskertoimella 2–3.

Lisää tähän satunnainen veto kisan voittajasta tai sijoittumisesta kolmen parhaan joukkoon, jos uskot jonkun olevan fantastisessa kunnossa. Vedot maailmancupin kokonaisvoittajasta ovat myös järkeviä, koska se on helpompi arvata kuin yksittäinen kilpailu.

Vinkkejä ja temppuja ampumahiihdon vedonlyöntikertoimiin