Boxing Odds

Nyrkkeily on yksi houkuttelevimmista urheilulajeista koskaan. Tällä urheilulajilla on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Se on täynnä draamaa, tunteita ja toimintaa, jota harvat urheilutapahtumat voivat tarjota. Toisin kuin muut urheilulajit, kuten jalkapallo, tennis ja koripallo, nyrkkeily ei tarjoa yhtä monta vedonlyöntilinjaa.

Kuitenkin, kun on iso nyrkkeilyottelu, monet urheilun ystävät seuraavat sitä mielenkiinnolla, ja on myös paljon ihmisiä, jotka vetoavat nyrkkeilyotteluihin.

Monet vedonlyöjät lyövät usein vetoja urheilulajeista, joita he eivät tunne kovin hyvin. Tämä on yksi suurimmista virheistä, joita aloittelija voi tehdä. On aina hyvä tietää tietyn urheilulajin säännöt, jotta voit olla perillä vedon valinnassa.

Kuinka lukea nyrkkeilyvedonlyöntikertoimet?

Kuinka lukea nyrkkeilyvedonlyöntikertoimet?

On selvää, että nyrkkeilyottelut käydään kahden nyrkkeilijän välillä, jotka kohtaavat toisensa useiden kierrosten aikana. Se riippuu nyrkkeilyottelun tyypistä ja osallistujaluokista, mitä tulee kysymykseen siitä, kuinka monelle kierrokselle ottelu on asetettu.

Nyrkkeilyssä on erilaisia luokkia, jotka vaihtelevat erittäin kevyestä erittäin raskaaseen kilpailijan painon mukaan. Tietysti eniten kiinnostusta herättää raskain kategoria, mutta muutkaan kategoriat eivät ole kaukana jäljessä.

Kuinka lukea nyrkkeilyvedonlyöntikertoimet?
Kaikki nyrkkeilykertoimista, vedonlyönnistä ja eroista

Kaikki nyrkkeilykertoimista, vedonlyönnistä ja eroista

Nyrkkeily on kamppailulaji jota arvostettiin suuresti läpi historian ja sen suosio kasvaa jatkuvasti 1900-luvun alusta nykypäivään. Kautta historian nyrkkeily on antanut meille suurimpia urheilulegendoja, kuten Muhammad Ali, Rocky Marciano, Mike Tyson, Evander Holyfield, Floyd Mayweather Jr. ja Manny Pacquiao, sekä lukuisia mieleenpainuvia kilpailuja.

Kuka voittaa kenet fyysisessä kohtaamisessa on klassinen veto, joka ilmestyi kauan ennen ensimmäisiä laillisia vedonvälittäjiä, ja nyrkkeilyn kehittyessä tunnustetuksi urheilulajiksi se sai jaloversionsa, josta nykyään pelaajat voivat nauttia nyrkkeilyvedonlyönnistä verkossa.

Vaikka nyrkkeilyvedonlyönti vaikuttaa yksinkertaiselta, koska ilmeisesti sinun tarvitsee vain ennustaa kuka voittaa ja mahdollisesti kuinka pian ja millä tavalla tulos tulee, totuus on, että tarvitset runsaasti urheilutietoa ja paljon näkemystä, jos todella haluat. menestyä nyrkkeilyvedonlyönnissä.

Kaikki nyrkkeilykertoimista, vedonlyönnistä ja eroista
Kuinka lyödä vetoa nyrkkeilystä

Kuinka lyödä vetoa nyrkkeilystä

Taistelun voittaja

Kuka lopettaa taistelun kädet koholla ja kuka polvillaan, on nyrkkeilyssä vallitseva peruspanos ja suurin määrä vedonlyöjiä lyö vetonsa ennustaen ottelun voittajaa. Alhaisimmat kertoimet ovat yleensä ensimmäisellä listalla olevalla nyrkkeilijällä, joka on suosikki.

Älä kuitenkaan unohda kolmatta vaihtoehtoa, joka on tasapeli. Tämä lopputulos ei ole niin epätavallinen nyrkkeilyssä, koska riittää, että yksi tuomari jää epäselväksi, ja kahdella on eri mielipiteet ja ottelu päättyy tasapeliin, kertoimella yleensä noin 25.

Turnauksen voittajan ennustaminen

Nyrkkeily on usein 12 kierroksen taistelu ja joskus pitkäkestoinen sota, jossa on vain yksi mahdollinen voittaja. Nyrkkeilyssä on turnauksia, joissa olympialaiset yksi on tunnetuin, jossa on mahdollista ennustaa tuleva mestari, vaikka häntä odottaisikin vielä monta ottelua matkalla finaaliin.

Tällaiset vedot menevät yleensä korkeilla kertoimilla, mutta monet tekijät tulee ottaa huomioon, mukaan lukien muoto ja mahdolliset vastustajat matkalla mestaruuteen.

Miten taistelu päättyy

Vedonlyönti siitä, miten taistelu päättyy - nyrkkeilyssä ei ole kyse vain voittamisesta, vaan se on erityisen arvostettua, jos teet sen vaikuttavalla tavalla. Tästä syystä vedot siitä, miten taistelu päättyy, ovat erittäin suosittuja. Taistelu voi päättyä tyrmäyksellä tai lopullisen voittajan ratkaisee tuomareiden mielipide.

Kuinka lyödä vetoa nyrkkeilystä
Nyrkkeilyn vedonlyöntilinjat selitetty

Nyrkkeilyn vedonlyöntilinjat selitetty

Nyrkkeily on urheilulaji, jota tarkastellaan monen eri näkökulman kautta, ja jokainen niistä voi olla erillinen veto parhaat online-vedonvälittäjät. Tämä pätee erityisesti suurissa ammattilaisotteluissa maailmanmestaruudesta.

Under/over kierrosten vedonlyönti

Kuten tehtyjen korien, tehtyjen maalien tai pelattujen pelien määrä, nyrkkeilyvedonvälittäjä tarjoaa vedon suoritettujen kierrosten kokonaismäärästä verkossa. Taistelu voi kestää yli annetun marginaalin tai se voi olla ohi aikaisemmin. Vedonvälittäjien tavallisesti tarjoama rivi on 6,5 ja 7,5, riippuen vastustajien vahvuudesta.

Jotkut nyrkkeilyn online-urheiluvedonlyönnistä tarjoavat enemmän kuin neljä erilaista linjaa, mikä lisää mahdollisuuksia valita oikea. On sinun päätettävä, onko taistelu tinkimätön vai taktinen, ja sen perusteella pelata "yli" tai "alla".

Kierroksen voittaja

Aivan kuten voit lyödä vetoa ottelun voittajasta, voit myös lyödä vetoa siitä, kumpi on parempi tietyllä kierroksella virallisten erotuomarikorttien perusteella. Se on eräänlainen vedonlyönti, joka näkyy vain houkuttelevimmissa otteluissa, ei kaikissa online-vedonvälittäjissä.

Nyrkkeilyn vedonlyöntilinjat selitetty
Kuinka löytää parhaat nyrkkeilyvedonlyöntikertoimet

Kuinka löytää parhaat nyrkkeilyvedonlyöntikertoimet

Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat nyrkkeilyotteluita lähes päivittäin. Suurimmat taistelut synnyttävät eniten toimintaa ja kiinnittävät useimpien urheilufanien huomion.

Nyrkkeilylinjat ja mahdollisuus verrata kertoimia riippuvat pääasiassa taistelun tasosta tai tarkemmin sanottuna siitä, onko ottelu saatavilla vedonlyöntiä varten monissa online-vedonlyöntitoimistoissa.

Ottelun tasosta puhuttaessa tiedetään, että WBA edustaa maailman suurinta nyrkkeilyjärjestöä, koska se järjestää eniten otteluita ympäri maailmaa. WBC:n sisällä maailman parhaat nyrkkeilijät taistelevat luokkansa maailmanmestaruudesta.

Elite Boxing Championship (EBC) erottuu edukseen, koska sillä on pudotusturnaus. Jokainen ottelu on yhtä tärkeä, ja tämä tietty liiga on loistava käyttäjille, jotka haluavat panostaa. WBC Green Belt tunnetaan monista taisteluista, koska siellä nyrkkeilijät taistelevat vyöstä.

Kuinka löytää parhaat nyrkkeilyvedonlyöntikertoimet
Parhaat online-vedonlyöntisivustot nyrkkeilyn kertoimille

Parhaat online-vedonlyöntisivustot nyrkkeilyn kertoimille

Jotta voit valita parhaan nyrkkeilyvedonvälittäjän, sinun on otettava huomioon panosrajat, annetut vedonlyöntikertoimet ja tarjotut rivit.

William Hill on täydellinen nyrkkeilyfaneille. Ne tarjoavat laajan valikoiman IBF-, WBA-, WBC-otteluita, ja mikä tekee niistä erottuvan, on se, että voit lyödä vetoa ottelusta sen aikataulun mukaisesta hetkestä huolimatta, vaikka varsinaisen ottelun alkamiseen voi kulua kuukausia.

Unibet ja Malbet ovat myös vedonvälittäjiä, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman vetoja esimerkiksi kierroksista tai taistelun päättymisestä.

Nyrkkeilyn live-vedonlyönti on toinen tapa, sillä parhaat vedonvälittäjät erottuvat joukosta. Live-vedonlyönnissä on kannattavinta lyödä vetoa nyrkkeilijään, joka aloitti varauksella, ja tiedät, että hänellä on laatua, joka tulee esiin myöhemmin, koska siellä korkeat kertoimet joskus piiloutuvat.

Joskus kannattaa yrittää lyödä vetoa altavastaajalle, jos hän joutuu avauskierroksilla suosikin pulaan yllättävillä taktiikoilla tai odottamattomilla ominaisuuksilla.

Parhaat online-vedonlyöntisivustot nyrkkeilyn kertoimille
Vinkkejä ja temppuja nyrkkeilyn vedonlyöntikertoimiin

Vinkkejä ja temppuja nyrkkeilyn vedonlyöntikertoimiin

Kuten mihin tahansa muuhun urheilulajiin, nyrkkeilyvedonlyöntiin on valmistauduttava ja varattava aikaa oppiaksesi mahdollisimman paljon valituista urheilijoista ja heidän tuloksistaan, tutkia tilastoja, aiempia kohtaamisia ja ennen kaikkea tutkia perusteellisesti heidän vahvuutensa ja heikkoutensa.

Nyrkkeilytyyli on yksi perusasioista, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota. Onko nyrkkeilijä oikea- vai vasenkätinen, mikä on hänen vauhtinsa, mikä on hänen kestävyytensä? Nämä ovat kaikki tekijöitä, jotka muodostavat kunkin urheilijan nyrkkeilytyylin. Niin hauskalta kuin se sinusta kuulostaakin, seuraa nyrkkeilijöiden lausuntoja uutisohjelmissa ja lehdistötilaisuuksissa juuri ennen ottelua.

Hyvin usein nämä lausunnot vaikuttavat omahyväisiltä ja itsevarmoilta, mutta jos niitä tutkii hyvin, kehonkieli itsessään voi kertoa paljon nyrkkeilijän psykologisesta valmistautumisesta otteluun. Kuten kaikissa muissa urheilulajeissa ja vedonlyönnissä yleensä, tilastot ovat tärkeitä nyrkkeilyvedonlyönnissä, joten seuraa niitä säännöllisesti, koska ne voivat auttaa sinua valitsemaan oikean vedon.

Vedonvälittäjät ovat tietysti paremmin valmistautuneita suuriin otteluihin kuin vähemmän tunnettuihin vastustajiin, joten joskus oikea tapa voittaa on lyödä vetoa median takasivulla olevista taisteluista.

Vinkkejä ja temppuja nyrkkeilyn vedonlyöntikertoimiin