Kaikki aiheesta Cricket Odds

Tiesitkö, että kriketti on maailman toiseksi suosituin urheilulaji? Tietenkin vain tilastollisesti, koska se on suosittu Intiassa, Pakistanissa ja Kansainyhteisön maissa, mikä ei heijasta todellista kuvaa tämän urheilun suosiosta.

Kriketti on pohjimmiltaan brittiläinen urheilulaji, joka levisi enimmäkseen entisissä Britannian siirtomaissa ja on baseballin edelläkävijä, jonka kanssa sillä on tiettyjä yhtäläisyyksiä. Krikettiä pelataan soikealla kentällä, ja joukkueissa on 11 pelaajaa. Pelin tavoitteena on kerätä enemmän pisteitä kuin vastustaja, ja pisteet kerätään juoksemalla, jota kutsutaan nimellä juoksu.

Kuinka lukea kriketin vedonlyöntikertoimet?

Kuinka lukea kriketin vedonlyöntikertoimet?

Kun pelaaja osuu palloon ja lähettää sen kentän alueelle, jossa ei ole vastustajia, hän voi juosta tiettyyn tukikohtaan, joka tuo hänelle pisteen. Jos lyöjä osuu palloon niin, että se menee kentän ulkopuolelle, hän saa neljä pistettä ja pallon lyömisestä ilmaan, joka päätyy kentän ulkopuolelle, saa kuusi pistettä.

Ottelut suosituimmissa muunnelmissa kestävät melko pitkään ja tulosta mitataan useissa sadoissa pisteissä.

Kuinka lukea kriketin vedonlyöntikertoimet?
Kaikki kriketin kertoimista, vedonlyöntilinjoista ja leviämisestä

Kaikki kriketin kertoimista, vedonlyöntilinjoista ja leviämisestä

Jos olet käynyt jossain kriketin vedonlyönti foorumi, tiedät, että keilaajat ja lyöjät ovat minkä tahansa krikettijoukkueen suurimpia tähtiä. Näillä kahdella asemalla on eniten vastuuta ja etua joukkueelleen, joten tärkeimpien tähtien muotoon on kiinnitettävä huomiota krikettivedonlyönnissä.

Pelaajien muodon seurannan lisäksi otteluiden seuraaminen on keskeinen osa strategiaa, varsinkin kun kyse on live-krikettivedonlyönnistä. Live-vedonlyönti krikettiotteluista auttaa sinua ymmärtämään paremmin joukkueen strategioita ja asettamaan vetosi tapahtumien muutosten perusteella kentällä.

Kriketin vedonlyönti voi usein olla monimutkainen uusille vedonlyöjille. Nimittäin on olemassa kolme virallista krikettityyppiä ja loputtomasti epävirallisia.

Testaa krikettiä

Ottelut kestävät viisi päivää ja niitä pidetään tärkeimpänä kriketin muotona. Tämä muoto on äärimmäinen haaste pelaajien fyysisille ja henkisille kyvyille. Jos olet kiinnostunut tästä vedonlyönnistä krikettifoorumissa, jossa on tietoa pelaajan tilasta, sinun tulee vierailla useammin.

Yhden päivän kriketti

Se pelataan erillisenä otteluna tai osana sarjaa. One Day -kriketillä on erilaiset pelisäännöt verrattuna testikrikettiin ja ottelu kestää "vain" seitsemän tuntia. Paras krikettiveto One Day -kriketille on lyödä vetoa joukkueesta, jolla on loistava lyöjä.

Twenty20 kriketti

Kaikista nopein peli kestää kolme tuntia. Kullakin joukkueella on yksi vuoropari ja vaihtojen enimmäismäärä on 20. Tämän tyyppisessä kriketissä pisteytysnopeus on tärkeintä ja lyöjät ottavat enemmän riskejä. Mitä tulee krikettivedonlyöntiin, T20-otteluiden ennusteet ovat melko huonot, mutta tämä muoto on loistava live-krikettivedonlyöntiin.

Kaikki kriketin kertoimista, vedonlyöntilinjoista ja leviämisestä
Kuinka lyödä vetoa kriketistä

Kuinka lyödä vetoa kriketistä

Krikettivedonlyönti on yhdistelmä urheilutietoa, otteluanalyysiä ja tilastoja. Pieni onni ei ole koskaan väärä, mutta olisi virhe ajatella, että krikettivedonlyönti on puhdasta onnea. Jos haluat ansaita voittoa vedonlyönnillä kriketistä, opi kaikki mitä voit oppia urheilusta ja katso vähintään muutama ottelu joka viikko.

Valitse sen jälkeen yhdestä korkeintaan kolme krikettijoukkuetta panostaaksesi ja seuraa heidän tilastojaan, mukaan lukien muoto, avainpelaajat, perinteet, kentän kunto ja kaikki muut tiedot, jotka voivat vaikuttaa krikettiottelun lopputulokseen. Vain vakavalla lähestymistavalla voit odottaa pitkän aikavälin tuloja krikettivedonlyönnistä.

Kuinka lyödä vetoa kriketistä
Kriketin vedonlyöntilinjat selitetty

Kriketin vedonlyöntilinjat selitetty

Alkuvaiheessa krikettiä pelattiin vain pitkän muodon kriketiksi kutsutussa pelin testimuodossa. Lopulta sekä pelaajat että katsojat alkoivat ärsyyntyä pitkästä pelistä. Tämän seurauksena jotkut krikettiviranomaiset ovat ehdottaneet lyhyempiä muotoja. Näistä lyhyistä krikettiformaateista tuli lopulta ODI- ja T20-kriketti.

Urheiluvedonlyönti itsessään on ollut suosittu ajanviete melkein kaikkien urheilulajien ystäville. Krikettipelaaminen on myös ollut olemassa vuosikymmeniä. 1660-luvun puolivälissä Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus hyväksyi vuoden 1664 pelilain. Tämä laki uhkasi urheiluuhkapelien näkymiä rajoittamalla vedot 100 puntaa, mutta käytännöstä tuli vain suositumpi, vaikkakin laittomasti.

Sen jälkeen krikettivedonlyönti ei ole koskaan hidastunut. Maailman suurimman krikettiliigan, Intian Valioliigan (IPL) tultua markkinoille pelaajat harjoittelevat krikettivedonlyöntiä asettamalla panoksia miljardeihin.

IPL:n arvoksi arvioidaan yli 5 miljardia dollaria, ja sen arvo vain jatkaa kasvuaan jokaista turnausta. IPL tuo myös yli 300 miljoonaa katselukertaa jokaisessa turnauksessa. Tämä on ehkä syy siihen, miksi Intiassa on myös suurin krikettipeliyhteisö.

Kriketin vedonlyöntilinjat selitetty
Kuinka löytää parhaat kriketin vedonlyöntikertoimet

Kuinka löytää parhaat kriketin vedonlyöntikertoimet

Krikettivedonlyönti on hieno asia, jos sinulla on tietoa tästä lajista. Vaikka tämä urheilulaji onkin maailman toiseksi seuratuin, se ei tarkoita, että vain sen tuntevat lyövät vetoa. Päinvastoin, useimmat kriketistä vedonlyövät vedonvälittäjät ovat faneja, jotka panostavat lähes yksinomaan ulkoa.

Vieraile millä tahansa kriketin vedonlyöntifoorumilla ja näet, mistä puhumme. Mutta krikettifanien armeija, joka lyö vetoa tunteista, tekee itse asiassa hienon asian ammattilaispelaajillemme: se lisää heidän pelaajiaan vedonlyöntikertoimet.

Nimittäin kaikki verkossa toimivat kriketin vedonvälittäjät reagoivat suureen määrään tietyn parin maksuja nostamalla tai laskemalla kertoimia. Jos joukko englantilaisia faneja ostaa liput Englantiin voittaakseen Australiaa vastaan, Australian todennäköisyys kasvaa, vaikka kaikki vedonlyöntivinkit ennustavat Australian olevan ottelun suosikki.

Tämä johtaa ns. Value Betiin eli tilanteeseen, jossa kiintiön korkeus ei vastaa todellista vahvuussuhdetta. Arvovetoja löytyy kriketistä, jos tunnet urheilulajin, ja ne voivat palkita sinut kertoimella yli 4, jota vedonlyöjämme arvostavat varmasti.

Kuinka löytää parhaat kriketin vedonlyöntikertoimet
Parhaat online-vedonlyöntisivustot kriketin kertoimille

Parhaat online-vedonlyöntisivustot kriketin kertoimille

Iso-Britannia on kriketin ja vedonlyönnin koti, ja William Hill on yksi niistä paras online-vedonvälittäjä krikettivedoksissa. Napsauttamalla Kriketti-painiketta valikkosivulla pääset sisään krikettivedonlyöntitarjouksiin, jotka näyttävät niin hyvältä kuin se saa. William Hill tarjoaa mielenkiintoisimmat krikettiparit, erikoisvedot niihin sekä live-ottelupainikkeen.

Jos valitset live-krikettivedonlyönnin, saat käyttöösi erinomaisen tarkistuksen sekä erillisen ottelutilastoikkunan. William Hill kattaa valtavan määrän liigoja, mestaruuksia, kansainvälisiä otteluita ja näyttelyotteluita.

Parhaat online-vedonlyöntisivustot kriketin kertoimille
Vinkkejä ja temppuja kriketin vedonlyöntikertoimiin

Vinkkejä ja temppuja kriketin vedonlyöntikertoimiin

On olemassa erityisiä kriketin online-urheiluvedonlyöntejä, jotka keskittyvät yksinomaan sellaisten vedonvälittäjien löytämiseen, jotka asettavat suosikkeihin liiallisen tasoituksen. Vaikka pelissä on joukkueita, jotka ovat selkeitä suosikkeja, vedonvälittäjät osaavat usein yliarvioida heidät ja tarjoavat liian monta tasoituspistettä voittostaan.

Kriketti on monimutkainen laji ja altavastaajan voitot eivät ole harvinaisia, ja pelaajamme osaavat hyödyntää niitä.

Kunto ja muoto ovat tärkeä osa mitä tahansa urheilua, ja tämä pätee erityisesti krikettiin. Urheilussa, jossa pelit kestävät viisi päivää, joukkueen henkinen ja fyysinen tila testataan usein. Siksi foorumi on kriketin vedonlyönnille uskomattoman tärkeä, koska foorumeilta löydät sisäpiiritietoa joukkueiden kuntosta.

Joukkueen muoto on myös avaintekijä vedonlyönnissä, sillä muodoltaan parantuneet joukkueet voivat voittaa paljon vahvempia joukkueita. Myös päinvastoin, jos vahvat joukkueet ovat huonossa kunnossa, niitä ei voida pitää suosikeina missään ottelussa.

Vinkkejä ja temppuja kriketin vedonlyöntikertoimiin
Analysoi aiempia vetojasi

Analysoi aiempia vetojasi

Krikettiennustuksesi eivät toteutuneet ja lippusi ei voittanut? Opi virheistäsi. Analysoi krikettiottelu, jossa epäonnistuit, ja yritä selvittää, miksi se tapahtui. Onko kyseessä ylivoimainen este, sattumien yhdistelmä, tiedon puute vai huono harkintakykysi?

Etsi virhe ja tee kaikkesi estääksesi sen toistumisen.

Analysoi aiempia vetojasi