Kaikki aiheesta Ice Hockey Odds

Kuten kaikissa urheilulajeissa, on tiettyjä eroja, kun tarkastelemme pelattavia liigoja ja cupeja. Tämä koskee erityisesti jääkiekon vedonlyöntiä ja sitä, mikä liiga on, vaikka niitä ei olekaan paljon.

Jääkiekon MM-kisoihin osallistuu 16 maailman parasta maajoukkuetta, ja usein nähdään seurojen rinnalla tämän lajin suurimpia tähtiä.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä osoitteessa Talviolympialaiset on varmasti jääkiekkoa. Säännöllisesti osallistuvat Amerikan, Kanadan, Ruotsin, Suomen, Sveitsin, Venäjän ja muiden menestyksellään ylpeilevien maiden maajoukkueet.

Kaikki jääkiekon kertoimista, vedonlyöntilinjoista ja eroista

Kaikki jääkiekon kertoimista, vedonlyöntilinjoista ja eroista

Jääkiekko on luultavasti dynaamisin urheilulaji maailmassa, koska pelaajat eivät kirjaimellisesti koskaan lopeta luistelua jäällä. Tästä lajista tekee erittäin jännittävän se, että joukkueet hyökkäävät jatkuvasti vastustajan maalia vastaan, ellei niitä ole lyhennetty, mitä ei esimerkiksi jalkapallossa ole.

Jääkiekkoottelut pelataan kolmessa 20 minuutin tai yhteensä 60 minuutin jaksossa, ja näin on, jos ottelu ei päädy tasapeliin. Jos näin on, pelataan vielä viiden minuutin lisäaika, ja jos voittajaa ei vieläkään ole ratkaistu, seuraa rangaistuspotkukilpailu.

Yksityiskohtia, jotka tekevät jääkiekosta ainutlaatuisen, on monia. Lentävät korvaukset ovat yksi niistä. Jääkiekossa pelin tempo on niin nopea, ettei vaihtoihin ole pysähdyksiä, kuten jalkapallossa tai koripallossa.

On myös rangaistusminuutteja, jotka ovat suurimman osan ajasta 2 minuuttia, mutta joskus viisikin. Rangaistuspotkuja ei tehdä tietystä paikasta, kuten esimerkiksi jalkapallossa, vaan hyökkäävä pelaaja saa pakkauksen keskeltä jäätä ja hyökkää sitten maalivahtia vastaan.

Kun kiekko pudotetaan, kaikki tapahtuu uskomattomalla nopeudella. Seuraa otteluita livenä ja ole valmis reagoimaan hyvällä vedolla.

Kaikki jääkiekon kertoimista, vedonlyöntilinjoista ja eroista
Jääkiekon raharaja ja kuinka lyödä vetoa jääkiekosta

Jääkiekon raharaja ja kuinka lyödä vetoa jääkiekosta

Tämä on perustapa lyödä vetoa jääkiekosta, jossa sinun on valittava joukkue, joka voittaa. Sinun on tehtävä ero 2-suuntaisen ja kolmisuuntaisen raharajan välillä. Jos esimerkiksi valitset voittajan kolmisuuntaisesti raharaja ja peli päättyy tasapeliin tavanomaisen 60 minuutin jälkeen, olet hävinnyt vetosi, vaikka joukkueesi voittaisi jatkoajalla tai rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Suora vedonlyönti liigan/cupin voittajasta

Vedonlyöntityyppi, jossa sinun on oltava kärsivällisempi, koska veto perustuu siihen, kuka voittaa kilpailun kauden lopussa. Vuonna NHL, lukuun ottamatta Stanley Cupia, jonka liigan voittaja voittaa, läntinen konferenssi ja itäinen konferenssi ovat erillisinä kilpailuina ja jokaisella on oma pokaali kauden lopussa.

Voit myös lyödä vetoa siitä, mikä joukkue voittaa eniten pisteitä koko kaudella - "Presidents Trophy"

Jääkiekon raharaja ja kuinka lyödä vetoa jääkiekosta
Jääkiekon vedonlyöntilinjat selitetty

Jääkiekon vedonlyöntilinjat selitetty

Jääkiekko levisi

Jääkiekon erotus edustaa kahden joukkueen maalieroa pelin lopussa aivan kuten missä tahansa muussa urheilulajissa. Jääkiekossa tämä raja on yleensä -1,5, mikä tarkoittaa, että jos asetat vedon kotijoukkueelle, sen on voitettava kahden maalin erolla, jotta voit voittaa vedon. Samaan aikaan, jos lyöt vetoa +1,5 vierasjoukkueelle, heidän ei tarvitse voittaa tai hävitä enintään yhdellä maalilla.

Jääkiekon maaliviiva

Usein jääkiekon vedonlyönnin uudet tulokkaat valitsevat tämän linjan, koska se on helppo ymmärtää ja sinun ei valita puolia. Vedonvälittäjät tekevät keskimäärin 5,5 tai 6,5 maalia ottelua kohden. Olet täällä lyödäksesi vetoa siitä, tekevätkö molemmat joukkueet enemmän vai vähemmän maaleja verrattuna tarjottuun määrään tai vedonvälittäjän ennusteeseen.

Kuinka löytää parhaat jääkiekon vedonlyöntikertoimet

Kuten missä tahansa muussa urheilussa, jääkiekon vedonlyöntivinkit ovat joskus todellinen taide. Nimittäin jääkiekkovedonlyönnissä on tiedettävä, mihin liigoihin ja joukkueisiin keskittyä, sekä millaisia investointeja kannattaa tehdä.

On erittäin tärkeää tuntea kaikki markkinat sekä se, kuinka paljon tietyt kiintiöt edustavat arvoa suhteessa tiettyyn maksuun. Tätä kutsutaan panoksen arvioimiseksi, joka voi olla ratkaisevan tärkeää vedon asetettaessa, mutta myös määritettäessä, mille joukkueille panostaa. Uskomme, että tämä on yksi tärkeimmistä tiedoista, jotka sinulla on oltava, jotta voit olla kannattava urheiluvedonlyönti.

Sinun on myös verrattava paitsi jääkiekon vedonlyöntikertoimia myös annettuja jääkiekon vedonlyöntilinjoja, koska parhaiden online-vedonvälittäjien ja muiden välillä voi olla suuria eroja.

Monet vedonlyöjät suosivat vedonlyöntiä maaliviivalla eivätkä ole tietoisia siitä, että on olemassa monia jääkiekon online-urheiluvedonlyöntejä, jotka tarjoavat myös vetoa tietyn joukkueen yksittäisistä kokonaispisteistä.

Toinen ero on, että jotkut vedonvälittäjät tarjoavat vain kolmisuuntaisen rahalinjan, kun taas on niitä, jotka tarjoavat kaksisuuntaisen rahalinjan.

Jääkiekon vedonlyöntilinjat selitetty
Parhaat online-vedonlyöntisivustot jääkiekon kertoimille

Parhaat online-vedonlyöntisivustot jääkiekon kertoimille

Jääkiekko on a talviurheilu jota ei pelata kaikkialla maailmassa, mutta se on houkutellut vedonlyöjiä kaikkialta maailmasta, jopa maista, joissa urheilua ei ole olemassa. Kun ympärillä on niin paljon faneja, on ymmärrettävää, että jääkiekon vedonlyönnistä verkossa on tullut niin suosittua.

Se on yksi vedonvälittäjien parhaimmista urheilulajeista. On olemassa useita näkökohtia, jotka sinun on otettava huomioon oikean jääkiekon valinnassa paras online-vedonvälittäjä.

Jos olet jääkiekon vedonlyöntilinjojen fani, sinun tulee katsoa paljon pidemmälle kuin vain NHL. On monia maita, joilla on erittäin laadukkaat liigat, kuten Venäjä, Ruotsi, Suomi, Tanska, Tšekki ja Saksa.

Kaikki online-vedonvälittäjät eivät tarjoa kaikkia näitä kilpailuja, mutta niitä löytyy varmasti 1xBet, Betwinner, 22bet ja Megaparista.

Kilpailujen lisäksi sinun on varmistettava, että jääkiekon vedonvälittäjä verkossa tarjoaa kaikki tarvitsemasi linjat. Löydät varmasti useamman kuin yhden maaliviivan per peli tai leviäminen, joka sisältää enemmän kuin -1,5 tai -2,5 vaihtoehtoja.

Parhaat online-vedonlyöntisivustot jääkiekon kertoimille
Vinkkejä ja temppuja jääkiekon vedonlyöntikertoimiin

Vinkkejä ja temppuja jääkiekon vedonlyöntikertoimiin

Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai sinulla on vedonlyöntikokemusta, jääkiekko on monilla alueilla huomiotta jätetty urheilulaji. Mutta tämän urheilun erityispiirteitä ja vedonlyöntiä siitä ei pidä hukata. Tarvitset vain vähän uteliaisuutta, lukemista ja termien tuntemista.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että suosikit ovat jääkiekossa tärkeämpiä kuin muissa lajeissa. Vain 41,2 % altavastaajista voitti, kun taas esimerkiksi baseball, jossa he voittivat 42,5 %. Se kuulostaa pieneltä erolta, mutta 1,3 %:n erolla on suuri ero lippujen voittamisessa.

On myös mielenkiintoista, kuinka jääkiekko ei aseta yhtä paljon huomiota siihen, pelaavatko joukkueet "kotijäällä" kuin muissa lajeissa. Se liittyy stadioneihin, koska jääkiekkoilijat ovat melko eristyksissä joukosta toisin kuin muut urheilulajit ja heillä on vähemmän häiriötekijöitä. NHL:ssä kotivoittosuhde on 54,9 % ja vierasvoittosuhde 45,1 %.

Maalivahdin merkitys

Maalivahdit jääkiekossa saavat usein vapaapäivän, varsinkin jos joukkueella on ollut sarja onnistuneita pelejä. Vaikka sillä ei luultavasti ole yhtä paljon merkitystä kuin baseballin aloitussyöttäjällä tai amerikkalaisen jalkapallon aloituspelinrakentajalla, ero joukkueen aloitusmaalivahdin ja varapelaajan välillä voi olla merkittävä.

Joten on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mikä maalivahti aloittaa ottelun, ennen kuin laitat rahaa vetoon.

Vinkkejä ja temppuja jääkiekon vedonlyöntikertoimiin