Kaikki aiheesta Ice Hockey Odds

Jääkiekko ei ehkä ole suosittu urheilulaji, kuten jalkapallo tai koripallo maailmanlaajuisesti, mutta se on erittäin suosittu pohjoisissa osissa maailmaa, erityisesti Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Pohjois-Euroopassa. Siksi vedonlyönti maailman parhaana pidetystä Pohjois-Amerikan jääkiekkoliigasta HNL:stä on myös erittäin suosittua.

NHL on maailman vahvin ja tunnetuin liiga. Se koostuu 30 joukkueesta Amerikasta ja Kanadasta, jotka pelaavat kukin 82 runkosarjapeliä. Kauden lopussa kunkin konferenssin kahdeksan parasta kilpailee pudotuspeleissä arvostetuimmasta palkinnosta - Stanley Cupista.

Jääkiekko ei ole vain yksi jännittävimmistä urheilulajeista, vaan se tarjoaa myös useita vedonlyöntimahdollisuuksia, jotka voivat olla sekä hauskoja että kannattavia. Olitpa kokenut vedonlyöjä tai aloittelija, joka haluaa sukeltaa jääkiekon vedonlyöntimaailmaan, tässä on vaiheittainen opas, jolla pääset alkuun.

Kaikki aiheesta Ice Hockey Odds
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Avaintekijät, jotka vaikuttavat jääkiekon kertoimiin

Avaintekijät, jotka vaikuttavat jääkiekon kertoimiin

Kun on kyse jääkiekon vedonlyönti, kaikki ei ole tuurista kiinni. On olemassa tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat kertoimiin. Näiden elementtien ymmärtäminen voi auttaa sinua tekemään älykkäämpiä vetoja, mikä voi johtaa parempaan tuottoon. Joten, kaivetaan näitä tärkeitä tekijöitä.

 • Joukkueen suoritushistoria: Joukkueen aiempi suorituskyky voi kertoa paljon sen tulevaisuuden näkymistä. Jos joukkue on ollut voittoputkessa, kertoimet voivat kallistua heidän edukseen. Mutta muista, että aiempi suorituskyky ei ole tae tulevista voitoista. Pysy aina ajan tasalla nykyisen kauden tilastoista.
 • Pelaajien loukkaantumiset ja kokoonpanomuutokset: Pelaajavammat voivat vaikuttaa merkittävästi joukkueen voittomahdollisuuksiin. Jos esimerkiksi tähtipelaaja loukkaantuu, kertoimet voivat kallistua tätä joukkuetta vastaan. Tarkista aina listamuutokset ennen vedon asettamista. Kaikki viime hetken muutokset voivat vaikuttaa peliin voimakkaasti.
 • Koti-/vieraspelidynamiikka: Kotietu on jääkiekossa todellinen asia. Joukkueet pelaavat yleensä paremmin kotijäällä tutun ympäristön ja yleisön tuen ansiosta. Pidä siis silmällä, missä peliä pelataan.
 • Äskettäiset kaksintaistelut: Viimeaikaiset joukkueiden väliset ottelut voivat myös antaa sinulle arvokkaita oivalluksia. Jos Joukkue A on voittanut kolme viimeistä peliä joukkuetta B vastaan, se saattaa olla varmempi veto. Häiriöt ovat kuitenkin yleisiä, joten käytä näitä tietoja viisaasti.
Avaintekijät, jotka vaikuttavat jääkiekon kertoimiin
Erityyppiset jääkiekon vedonlyöntikertoimet

Erityyppiset jääkiekon vedonlyöntikertoimet

Nyt kun ymmärrämme, mikä voi vaikuttaa kertoimiin, tutkitaan erilaisia ​​vedonlyöntejä, joita voit asettaa jääkiekossa.

 • Moneyline Odds: Moneyline on yksinkertaisin vedonlyöntityyppi, jossa valitset joukkueen, jonka uskot voittavan. Jos esimerkiksi Joukkueen A kertoimet ovat +150 ja Joukkueen B -150, voitat enemmän rahaa, jos lyöt vetoa altavastaajalle, joukkueelle A, ja he voittaa.
 • Kiekkolinja-vedonlyönti: Kiekkolinjavedonlyönti on ainutlaatuista jääkiekossa ja samankaltainen kuin muiden urheilulajien pisteiden leviäminen. Tässä joukkueen täytyy voittaa tietyllä määrällä maaleja tai hävitä pienemmällä määrällä maaleja. Tämä tekee vedosta mielenkiintoisemman, varsinkin kun yhtä joukkuetta suositaan voimakkaasti.
 • Yli/alle tai kokonaissumma vedot: Yli/alle-vedonlyönnissä lyöt vetoa molempien joukkueiden tekemien maalien kokonaismäärästä. Jos yli/alle on asetettu arvoon 5,5, lyöt vetoa, että maalien kokonaismäärä on joko yli tai alle tämän luvun. Harkitse tekijöitä, kuten joukkueiden puolustus- ja hyökkäystilastot, ennen kuin teet tämän vedon.
 • Futuurit ja Prop-vedot: Futuurit ovat vetoja tapahtumista, jotka tapahtuvat tulevaisuudessa, kuten kuka voittaa mestaruuden. Prop-vedot ovat tarkempia, kuten kumpi pelaaja tekee ensimmäisen maalin. Nämä vedot ovat hauskoja, mutta niitä on yleensä vaikea ennustaa.

Kun ymmärrät nämä keskeiset tekijät ja erilaiset vedonlyöntityypit, olet paremmin valmistautunut sukeltamaan jääkiekon vedonlyönnin jännittävään maailmaan. Muista, pelaa aina vastuullisesti ja harkitse käyntiä BettingRankerin suosituimmalla kasinolla saadaksesi parhaan vedonlyöntikokemuksen.

Erityyppiset jääkiekon vedonlyöntikertoimet
Kuinka lyödä vetoa jääkiekosta

Kuinka lyödä vetoa jääkiekosta

Jääkiekko ei ole vain yksi jännittävimmistä urheilulajeista, vaan se tarjoaa myös useita vedonlyöntimahdollisuuksia, jotka voivat olla sekä hauskoja että kannattavia. Näin pääset alkuun:

 1. Tutki joukkueita: Ennen kuin asetat vetoa, tutki aina joukkueiden viimeaikaiset suoritukset, pelaajatilastot ja muut asiaankuuluvat tiedot.
 2. Tarkista kertoimet: Eri vedonvälittäjät tarjoavat erilaisia ​​kertoimia samalle ottelulle. Löydä parhaat kertoimet sinua kiinnostavalle pelille.
 3. Aseta vetosi: Päätä panostettava summa ja aseta veto joukkueelle, jonka uskot voittavan.
 4. Katso ja odota: Nauti pelistä, ja jos joukkueesi voittaa, voit myös sinä!
Kuinka lyödä vetoa jääkiekosta
Kuinka lukea jääkiekon vedonlyöntikertoimet

Kuinka lukea jääkiekon vedonlyöntikertoimet

Vedonlyöntikertoimien lukemisen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää kaikille, jotka haluavat lyödä vetoa jääkiekosta. Se ei ainoastaan ​​osoita voittavan vedon voittoa, vaan näyttää myös tietyn tuloksen oletetun todennäköisyyden. Vedonlyöntikertoimet edustavat vedonvälittäjän arviota tietyn tapahtuman todennäköisyydestä. Ne myös määrittävät rahasumman, jonka voit voittaa panoksesi perusteella.

Ensisijaisia ​​kertoimien muotoja on kolme:

 • Desimaalikertoimet: Yleisin Euroopassa, Australiassa ja Kanadassa. Se edustaa kokonaismaksua (panos + voitto). Esimerkiksi kertoimet 2,50 tarkoittaa, että saat 2,50 dollaria jokaista panostamaasi dollaria kohden, mukaan lukien alkuperäinen panoksesi.
 • Murtolukukertoimet: Yleinen Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Esitetään murtolukuina, kuten 6/4. Tämä tarkoittaa, että jokaista panostamaasi 4 dollaria kohden voitat 6 dollaria.
 • Moneyline (tai amerikkalainen) kertoimet: Käytetään laajalti Yhdysvalloissa. Ne näytetään positiivisina tai negatiivisina numeroina. Positiivinen luku (esim. +150) osoittaa, kuinka paljon voittoa saisit 100 dollarin vedolla. Negatiivinen luku (esim. -200) osoittaa, kuinka paljon sinun on panostettava saadaksesi 100 dollaria voittoa.

Mahdollisen maksun laskeminen:

 • Desimaalikertoimet: Panos x Kertoimet = Voitto. Esimerkiksi 10 dollarin veto 2,50 kertoimella tuottaisi 25 dollaria (15 dollarin voitto + 10 dollarin panos).
 • Murtolukukertoimet: (panos x osoittaja) / nimittäjä = voitto. 6/4 kertoimella 4 dollarin veto tuottaisi 6 dollaria voittoa.
 • Moneyline Odds: Positiivisille kertoimille: (panos x kertoimet) / 100 = voitto. Negatiiviset kertoimet: (100 x panos) / |kertoimet| = Voitto.

Implisoitu todennäköisyys:

Voit myös ymmärtää kertoimet vedonvälittäjän arviona tapahtumasta:

 • Desimaalikertoimet: (1/Odds) x 100 = Implisoitu todennäköisyys. Joten kertoimella 2,50 on oletettu todennäköisyys 40 %.
 • Murtolukukertoimet: Nimittäjä / (laskija + nimittäjä) x 100. Kerroimella 6/4 oletettu todennäköisyys on 40 %.
 • Moneyline Odds: Positiivisille kertoimille: 100 / (Odds + 100) = implisiittinen todennäköisyys. Negatiivisille kertoimille: |Odds| / (|kertoimet| + 100).

Overround

On tärkeää ymmärtää, että vedonvälittäjät lisäävät voittomarginaalin (tunnetaan nimellä overround tai vig) kertoimiin varmistaakseen, että he tekevät voittoa. Tästä syystä oletettu kokonaistodennäköisyys tapahtuman kaikista mahdollisista lopputuloksista ylittää 100 %.

Kuinka lukea jääkiekon vedonlyöntikertoimet
Kuinka löytää parhaat jääkiekon vedonlyöntikertoimet

Kuinka löytää parhaat jääkiekon vedonlyöntikertoimet

 1. Käytä kertoimien vertailusivustoja: Nämä alustat keräävät kertoimet eri vedonvälittäjiltä, ​​jolloin voit nopeasti havaita tietyn ottelun tai tapahtuman edullisimmat kertoimet.
 2. Erikoistunut tiettyihin liigoihin: Kertoimet voivat vaihdella huomattavasti liigan välillä. Erikoistumalla tiettyihin liigoihin opit ymmärtämään paremmin joukkueita, pelaajia ja muita vaikuttavia tekijöitä, mikä helpottaa arvokertoimien havaitsemista.
 3. Seuraa jääkiekkouutisia: Pysy ajan tasalla viimeisimmistä jääkiekkouutisista. Loukkaantumiset, joukkueen muoto ja muu dynamiikka voivat vaikuttaa kertoimiin. Käyrän edellä oleminen voi auttaa sinua tarttumaan parempiin kertoimiin ennen kuin ne lyhenevät.
 4. Käytä vedonlyöntipörssejä: Betfairin kaltaiset alustat antavat pelaajille mahdollisuuden ehdottaa kertoimiaan ja panostaa toisiaan vastaan. Tämä peer-to-peer-järjestelmä voi joskus tarjota parempia kertoimia kuin perinteiset vedonvälittäjät.
 5. Etsi vedonvälittäjän tarjouksia: Jotkut vedonvälittäjät tarjoavat parannettuja kertoimia tietyissä peleissä tai tapahtumissa. Nämä tarjoukset voivat tarjota parempaa vastinetta, mutta lue aina ehdot.
Kuinka löytää parhaat jääkiekon vedonlyöntikertoimet
Parhaat online-vedonlyöntisivustot jääkiekkokertoimille

Parhaat online-vedonlyöntisivustot jääkiekkokertoimille

Parhaan vedonlyöntisivuston valitseminen on ratkaisevan tärkeää hyvän vedonlyöntikokemuksen kannalta. Ota huomioon seuraavat asiat:

 • Maine: Valitse aina hyvämaineiset ja hyvin arvioidut vedonlyöntisivustot. Tarkista BettingRankerin suositeltujen vedonvälittäjien suosituin lista tänään ja sukeltaa jääkiekon vedonlyönnin jännittävään maailmaan!
 • Kertoimet Tarjottu: Mitä paremmat kertoimet, sitä suurempi on potentiaalinen tuotto.
 • Live-vedonlyöntivaihtoehdot: Pelin aikana tai live-vedonlyönti voi lisätä jännitystä.
 • Käyttäjäkokemus: Hyvällä sivustolla on helppo navigoida ja sillä on luotettava asiakaspalvelu.
 • Bonukset ja promootiot: Monet sivustot tarjoavat ensitalletusbonuksia tai ilmaisia ​​vetoja uusille käyttäjille.
Parhaat online-vedonlyöntisivustot jääkiekkokertoimille
Vinkkejä ja temppuja jääkiekon vedonlyöntikertoimiin

Vinkkejä ja temppuja jääkiekon vedonlyöntikertoimiin

Olitpa aloittelija tai vedonlyöntikokemusta, jääkiekko on monilla alueilla huomiotta jätetty urheilulaji. Mutta tämän urheilun erityispiirteitä ja vedonlyöntiä siitä ei pidä hukata. Tarvitset vain vähän uteliaisuutta, lukemista ja termien tuntemista.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että suosikit ovat jääkiekossa tärkeämpiä kuin muissa lajeissa. Vain 41,2 % altavastaajista voitti, kun taas esimerkiksi baseball, jossa he voittivat 42,5 %. Se kuulostaa pieneltä erolta, mutta 1,3 %:n erolla on suuri ero lippujen voittamisessa.

On myös mielenkiintoista, kuinka jääkiekko ei aseta yhtä paljon huomiota siihen, pelaavatko joukkueet "kotijäällä" kuin muissa lajeissa. Se liittyy stadioneihin, koska jääkiekkoilijat ovat melko eristyksissä joukosta toisin kuin muut urheilulajit ja heillä on vähemmän häiriötekijöitä. NHL:ssä kotivoittojen suhde on 54,9 % ja vierasvoittojen suhde 45,1 %.

Maalivahdin merkitys

Maalivahdit jääkiekossa saavat usein vapaapäivän, varsinkin jos joukkueella on ollut sarja onnistuneita pelejä. Vaikka sillä ei luultavasti ole yhtä paljon merkitystä kuin baseballin aloitussyöttäjällä tai amerikkalaisen jalkapallon aloituspelinrakentajalla, ero joukkueen aloitusmaalivahdin ja varapelaajan välillä voi olla merkittävä.

Joten on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mikä maalivahti aloittaa ottelun, ennen kuin laitat rahaa vetoon.

Vinkkejä ja temppuja jääkiekon vedonlyöntikertoimiin
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mitkä ovat jääkiekon suosituimmat vedonlyöntityypit?

Suosituimpia jääkiekon vetoja ovat rahalinjavedot, kiekkolinjavedot, yli/alle-vedot ja potkurivedot.

Kuinka raharajavedonlyönti toimii jääkiekossa?

Moneyline-vedonlyönti tarkoittaa pelin voittajan valitsemista. Positiiviset ja negatiiviset kertoimet osoittavat altavastaajan ja suosikin. Esimerkiksi, jos kertoimet ovat -150, sinun on panostettava 150 dollaria voittaaksesi 100 dollaria suosikista.

Mikä on kiekkolinjapanos ja miten se eroaa muiden urheilulajien pisteiden levittämisestä?

Jääkiekossa kiekkolinja on samanlainen kuin pistelevitys. Se antaa joukkueelle tasoituksen -1,5 maalia tai +1,5 maalia. Vedonlyönti suosikista -1,5 tarkoittaa, että heidän on voitettava vähintään 2 maalilla, kun taas veto altavastaajalta +1,5 tarkoittaa, että he voivat hävitä yhdellä maalilla ja silti kattaa vedon.

Miten yli/ali-vedot toimivat jääkiekossa?

Yli/ali-vedot, jotka tunnetaan myös kokonaissummana, sisältävät ennustamisen, onko molempien joukkueiden yhteispisteet yli vai alle kertoimen määrittämän arvon.

Mitä rekrytointivedot ovat jääkiekon vedonlyönnissä?

Prop-vedot ovat tarjousvetoja, jotka keskittyvät tiettyihin tapahtumiin pelin sisällä, kuten kuka pelaaja tekee ensimmäisen maalin, kuinka monta torjunta maalivahti tekee tai saako tietty pelaaja rangaistuksen.

Onko olemassa strategioita onnistuneeseen jääkiekkovedonlyöntiin?

Tutkimusryhmän suorituskyky, viimeaikainen muoto, loukkaantumiset ja vastakkaiset ottelut. Harkitse koti-/vierasennätyksiä ja kiinnitä huomiota trendeihin, kuten maalintekomalliin ja tehopelien tehokkuuteen.

Kuinka tärkeä koti-jää-etu on jääkiekon vedonlyönnissä?

Kotijään etu voi vaikuttaa vedonlyöntituloksiin. Joukkueet menestyvät usein paremmin kotona johtuen kentän tuntemuksesta, yleisön tuesta ja viimeisen rivin vaihdosta, mikä voi vaikuttaa otteludynamiikkaan.

Voivatko sääolosuhteet vaikuttaa jääkiekkovedonlyöntiin?

Sääolosuhteet vaikuttavat harvoin sisäjääkiekkopeleihin. Sää saattaa kuitenkin vaikuttaa ulkopeleihin, mikä voi vaikuttaa peliin ja mahdollisesti vedonlyöntiin.

Mitä on "live-vedonlyönti" jääkiekossa ja miten se toimii?

Live-vedonlyönti eli in-play-vedonlyönti mahdollistaa vetojen asettamisen pelin aikana. Kertoimet muuttuvat reaaliajassa pelin edistymisen mukaan, mikä tarjoaa mahdollisuuksia hyödyntää muuttuvia tilanteita.

Kuinka aloittelijoiden tulisi hallita pelikassaansa vedonlyönnin aikana jääkiekkoa vastaan?

Aloittelijoiden tulisi asettaa vedonlyöntibudjetti ja välttää riskiä enemmän kuin heillä on varaa hävitä. Harkitse yksikköjärjestelmän käyttöä, jossa yksikkö edustaa tiettyä prosenttiosuutta pelikassastasi, jotta voit hallita panoksia johdonmukaisesti. Aloita pienemmillä panoksilla samalla kun opit köydet.