Kriketti-vedonlyönti

Pelin uskottiin keksityn jo 1500-luvun Englannissa, ja se on maila- ja pallopeli, jossa on elementtejä muista peleistä, kuten golfista, squashista, baseballista ja tenniksestä. Laji on erityisen suosittu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Intiassa ja Australiassa, mutta sen tiedetään olevan myös rakastettu useimmissa Brittiläisen vallan alaisina olleissa Kansainyhteisön maissa.

Mitä tulee vedonlyöntiin, se on yksi suosituimmista urheilulajeista kaikissa Euroopan urheiluvedonlyönnissä, ja se on saamassa suosiota muilla vedonlyöntialueilla ympäri maailmaa.

Kriketti-vedonlyönti
Kriketin vedonlyönnin perusteet

Kriketin vedonlyönnin perusteet

Kriketin on arvioitu keksineen jo 1500-luvun Englannissa. Tämä peli on maila ja pallo ottelu, joka sisältää elementtejä muita merkittäviä urheilulajeja, mukaan lukien golf, squash, baseball ja tennis. Laji on suosittu Isossa-Britanniassa, Intiassa ja Australiassa. Kuitenkin se on myös laajalti rakastettu Kansainyhteisön valtioissa kerran Britannian vallan alla.

Mitä tulee kriketin vedonlyöntiin, se on melko suosittua mistä tahansa eurooppalaisesta vedonlyönnistä. Se on myös saamassa suosiota ympäri maailmaa monilla alueilla.

Mitä on krikettivedonlyönti?

Kun tiedetään, että urheilulaji toteutui niin kauan sitten, voidaan vain olettaa, että vedonlyönti kriketistä alkoi vuosisatoja sitten. Kun kriketistä tuli virallinen urheilulaji 1700-luvun vaihteessa, vedonlyönti urheilusta sai laajaa mainetta. Vilkkua tähän päivään, ja vedonlyönti kriketistä on laajalle levinnyttä ja yhä suosiota.

Laillisissa eurooppalaisissa urheiluvedonlyönnissä pitäisi olla kriketti vedonlyöntivaihtoehtona. Ja kun otetaan huomioon sen suosion nousu, ei kestä kauan, kun tämän urheilun vedonlyönti nousee Yhdysvalloissa. Tämä on nähtävissä kasvavan laillistamisen rinnalla valtakunnallisesti. Vaikka urheilulaji ei ole niin rakastettu laajassa mittakaavassa kuin jalkapallo tai koripallo, kriketti on urheiluvedonlyönnissä suositumpi kuin arvaatkaan.

Kriketin vedonlyönnin perusteet
Kriketin vedonlyönnin ohjeet

Kriketin vedonlyönnin ohjeet

Kriketin pelaaminen edellyttää pelin monimutkaisempien sääntöjen ymmärtämistä, erityisesti mitä tulee maalintekoon. Näin voit tietää, mikä on parasta lyödä vetoa ja mitkä olosuhteet ovat ihanteellisia ohitettavaksi.

Nimellisarvolla voit silti lyödä vetoa kriketistä kuten missä tahansa muussa joukkuelajissa, yksinkertaisesti lyömällä vetoa siitä, kuka ottelun voittaja on. Jos tiedät vedonlyönnin rahalinjalla jalkapallo- tai koripallopelissä, tämä on sama asia. Panostat vain siihen, että joukkue voittaa.

Muita elementtejä, joista voit lyödä vetoa, ovat avauskolikonheitto, joukkueen suoritettujen juoksujen kokonaissummat ja jopa se, kuinka monta juoksua tietyssä pelivuorossa tehdään. Kuten useimmat urheilulajit, voit lyödä vetoa yksittäisistä tai joukkueellisista kriketin varusteista vedonlyöntisivustoilla. Tämä sisältää panostuksen, kenen uskot olevan kunkin joukkueen paras lyöjä tai keilaaja kilpailun lopussa.

Haluatko lyödä vetoja, jotka ovat vieläkin lajikohtaisempia? Kun olet oppinut kriketin pisteytysjärjestelmästä, voit lyödä vetoa siitä, millä taikinalla on eniten kuusia ottelun loppuun mennessä. Nopeamman voiton saamiseksi voit jopa lyödä vetoa 1. wicket -menetelmästä, viisikymmentä tai sata, joka tehdään ottelussa ja mikä joukkue saa eniten ulos.

Kriketin vedonlyönnin ohjeet
Kriketin vedonlyöntimahdollisuudet

Kriketin vedonlyöntimahdollisuudet

Kuten lähes kaikissa muissa joukkuelajeissa vedonlyönnissä, vedonlyöntikertoimet eroavat viimeaikaisen suorituksen ja sen perusteella, kuinka he ovat kestäneet vastustajajoukkuetta aiemmin. Vahva keilaajan ja taikinan yhteensopimattomuus voi myös johtaa kertoimien heilumiseen kumpaankin suuntaan.

Toinen tärkeä näkökohta siinä, miten vedonlyönti rakentaa vedonlyöntikertoimia urheilulle, on maan tila ja aikataulun mukainen sää. Kuten baseballissa, krikettiä pelataan ulkona, joten jos sää on huono, pelin olosuhteet voivat muuttua.

Sadepäivä vaikuttaa tehtyjen juoksujen määrään, keilaajan tehokkuuteen ja kenttäpelaajien kykyihin. Ennen kuin asetat vedon, pidä kaikki nämä tekijät mielessä, jotta voit voittaa suuren voiton. Kriketin vedonlyöntikertoimet ovat runsaat pitkissä peleissä, erilaisissa tyyleissä, ammattiliigoissa ja kansainvälisiä turnauksia.

Kriketin suosituimmat kertoimet ovat ottelun suoralla voittajalla, jolla on neljä mahdollista tulosta kriketissä. Joukkue tai maa joko voittaa ottelun, häviää ottelun, tasoittaa ottelun tai tekee tasapelin. Tasapeli tarkoittaa, että ottelu päättyy ja molemmilla joukkueilla on sama tulos. Ja mitä tulee tasapeliin, se tarkoittaa, että ottelu päättyy ennen kuin jompikumpi joukkue suorittaa kaikki vuoroparit.

Joskus urheiluvedonlyönnissä ryhmitellään tasapeli ja tasapeli, mutta jalkapallon tapaan tasapelit ja tasapelit ovat melko yleisiä. Tämä tarkoittaa, että vedonlyönti näillä tavallisilla krikettilinjoilla voi olla melko hyödyllistä vedonlyöjille. Toinen erittäin suosittu vedonlyöntityyli kriketissä on vedonlyönti yli/ali-pisteiden suhteen. Yli/ali-vedot kokonaispistemäärästä – tai vain yhden puolen kokonaispistemäärästä – ovat tyypillisesti 50/50-vetoja. Tässä tilanteessa tämän vedonlyöntitavan kertoimet avautuvat noin -110.

Keskity otteluun

Jotta voit tehdä parhaat krikettivedot, et voi vain tietää, mikä joukkue on parempi tai huonompi. Sinun on tiedettävä kunkin vahvuudet ja heikkoudet, varsinkin jos ne ovat kohdanneet tämän vastajoukkueen kanssa aiemmin. Analysoi heidän kestävyyttään, palautumistaan, nopeuttaan ja tarkkuuttaan.

Mitä tulee kriketin vedonlyöntiin, saatat joutua tutkimaan tilastoja enemmän kuin jos lyöt vetoa toisesta lajista. Ei riitä, että katsomme ennätyksiä ja sijoituksia. Sinun on tunnettava jokainen pelaaja ja tiedettävä, kuinka he kilpailevat. Juuri tämäntyyppinen tieto auttaa sinua saamaan jalkasi pystyyn ja voittamaan isoja voittoja.

Kriketin vedonlyöntimahdollisuudet
Älä lyö vetoa hypeen

Älä lyö vetoa hypeen

Yleisö voi jahtaa tiettyä joukkuetta kuin hullu, mutta se, että he ovat yleisön suosikki, ei tarkoita, että he aikovat voittaa. Vedonlyönnissä on tärkeää olla ostamatta ihmisten ajatuksia tai tunteita. Sinun tarvitsee vain seurata tilastoja ja keräämääsi tutkimusta joukkueesta ja yksittäisistä pelaajista. Tiedät urheilusta paljon enemmän kuin mikään satunnainen Joe, joten älä mene sen mukaan, mitä katsojat saattavat ajatella.

Monilla kriketin faneilla on tapana vain karkottaa uskomuksiaan toiselta fanilta. Koska kyseessä on urheilulaji, jota ei rakastettu maailmanlaajuisesti, fanit katsovat urheilua Todella rakastaa urheilua. Näin ollen ryhmien välillä on paljon toveruutta, mikä horjuttaa mielipiteitä siitä, kuka voi menestyä parhaiten. Vaikka heillä saattaa olla hyvät aikomukset, älä vain seuraa heidän ajatuksiaan, koska he ovat sokeita monille tilastoille. Haluatko loppujen lopuksi tulla voittaja vai häviäjä? Tiedämme vastauksen tähän, joten varmista vain, että asetat vetosi johonkin pysyvämpään, ei siihen, mitä yleisö hurraa.

Älä lyö vetoa hypeen
Vedonlyöntilinjojen perusteet

Vedonlyöntilinjojen perusteet

Sinulla on runsaasti aikaa hyödyntää tietojasi ja lyödä vetoa krikettikauden suhteen. Kriketin kertoimilla vedonlyönti voi todella lisätä jännitystä tuskallisiin testiotteluihin. Näissä tilanteissa voit olla kestävyydessä ja lujuudessa kestänyt näiden rankkojen otteluiden fyysiset ja henkiset osatekijät.

Kriketin vedonlyöntitarvikkeita

Krikettivedonlyönti tarjoaa laajan kirjon vetoja, jotka eivät sisällä vedonlyöntiä mestarista tai pelin tuloksesta. Prop-vedot vaihtelevat vedonlyönnistä siitä, mikä joukkue tai maa voittaa kolikonheiton, kuinka monta neloa ja kuutosta on pelivuorossa ja kuka nimetään ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Urheiluvedonlyönti voi tarjota kohtuullista arvoa, varsinkin kun ottelun tavanomaiset vedonlyöntimahdollisuudet suosivat voimakkaasti jompaakumpaa puolta.

Live-krikettivedonlyönti

Live-krikettivedonlyönnillä sinun ei tarvitse pelätä ottelun alun väliin jäämistä. Live-krikettivedonlyönti tarjoaa vertailukelpoisia vedonlyöntimahdollisuuksia ottelua edeltäviin kertoimiin. Siitä huolimatta, live-krikettiotteluiden kertoimet vaihtelevat jatkuvasti, mikä kuvastaa kentällä tapahtuvaa.

Vedonlyöntilinjojen perusteet
Mitä tietää mitätöidyistä vedoista

Mitä tietää mitätöidyistä vedoista

Jokaisessa pelissä sinun on aloitettava pelaaminen, jotta vetosi on voimassa. Joten jos MVP-krikettipelaajasi jostain syystä vetäytyy ja hänet korvataan toisella pelaajalla, panoksesi palautetaan sinulle. Et voi lyödä vetoa pelaajasta, jos hän ei todellakaan pelaa

Kriketin futuurit

Vedonlyönti merkittävimpien krikettiliigojen ja suosituimpien turnausten mestarista on avoinna useissa online-urheiluvedonlyönnissä. Aloittaa, online-vedonlyöntisivustot lisää kertoimia peleissä kohtuullisesti ennen niiden alkamista. Vedonlyöjillä on hyviä muutoksia aikaisten kertoimien suhteen, koska he hyppäävät toimintaan aikaisin. Tämä antaa heille mahdollisuuden napata ylempiä yrityksiä maassa tai seurassa, jonka he uskovat voittavan.

Vedonlyöjät voivat myös lyödä vetoa siitä, pääseekö joukkue turnauksen finaaliin ja putoaako joukkue. Krikettivedonlyöntifutuurit ovat saatavilla myös turnauspalkintojen voittajille ja tilastokategorioiden johtajille.

Mitä tietää mitätöidyistä vedoista
Mitkä ovat suurimmat krikettitapahtumat

Mitkä ovat suurimmat krikettitapahtumat

Kriketillä on suuria tapahtumia, jotka houkuttelevat niin vedonlyöjien kuin fanienkin puoleen.

  • ICC:n kriketin maailmancup: ICC Cricket World Cup järjestetään joka neljäs vuosi ja se on urheilun suurin tapahtuma. Se järjestetään toukokuun lopusta heinäkuun puoliväliin, ja vedonlyöntikertoimet ovat saatavilla jokaiselle ottelulle. Futuurit ovat vedonlyöjien käytettävissä lyödä vetoa siitä, mikä maa tulee suureksi voittajaksi.
  • Intian Valioliiga: Intian Valioliiga tai IPL on Intian hallitseva urheiluliiga. Joten monet IPL-kriketin vedonlyöntisivustot hyväksyvät vedonlyöjiä Yhdysvalloista. Turnaus kestää noin kaksi kuukautta vuodessa, ja siinä on kahdeksan eri seuraa ja se järjestetään yleensä keväällä.
  • Maakunnan mestaruus: Yli 100 vuotta vanha County Championship Englannissa ja Walesissa on Euroopan suurin krikettikilpailu, jossa on mukana 18 joukkuetta. Se kestää huhtikuusta syyskuuhun ja korostaa ensimmäisen luokan liigaa.

Keskeiset takeawayt

  • Harkitse säätä ennen vetoa
  • Katso kaikki eri turnaukset, joita järjestetään ympäri vuoden
  • Harkitse futuurien vetoa
  • Tee tutkimusta ennen vedonlyöntiä äläkä luota fanien hypetykseen
Mitkä ovat suurimmat krikettitapahtumat